Dagboka mandag 17. september 2016

Ukas første dagbok er servert. Det handler som vanlig om puck og ball. Puck Lørdag måtte Iskrigerne over bygrensa. De møtte LØK.  Det gikk ganske så drit. Lindstrøm putta for oss i overtall etter bare rundt tre og et halvt minutt spill. Etter dette var det stopp. Ti minutter seinere putta Larsson for vertene…også denne goalen … Fortsett å lese «Dagboka mandag 17. september 2016»

Ukas første dagbok er servert. Det handler som vanlig om puck og ball.

Puck
Lørdag måtte Iskrigerne over bygrensa. De møtte LØK.  Det gikk ganske så drit. Lindstrøm putta for oss i overtall etter bare rundt tre og et halvt minutt spill. Etter dette var det stopp. Ti minutter seinere putta Larsson for vertene…også denne goalen kom i power play. I andre periode scora samme Larsson igjen. Det er nesten unødvendig å si det, men vi gjør det likevel: Målet kom i en periode hvor hvi spilte i undertall. Kampen var prega av mye kriging som vi fikk lite uttelling for. LØK var mer effektive enn oss og rundt 20 sekunder før kampslutt satte Krog spikeren i kista med LØKs tredje scoring. Det spiller ingen rolle om vi taper med ett eller to…så samma faen kan det værra.

Neste match for Iskrigera er førstkommende tirsdag. Da setter de seg i bussen for å gi kvigene i Kongsvinger en leksjon i hockey. Tar du ikke turen til Kongsvinger, så ser du matchen på TV2 Sumo. Neste hjemmekamp er torsdag. Da er det Norges kjedeligste lag, Frisk Asker, som er motstander.

Fredag reiste U18-gutta opp i garasjen på Manglerud. De vant 4-3. I «returoppgjøret» på Jordal dro gutta i land en deilig 8-3 seier. U18 gutta fra Vålerenga er best i by’n.

I helga har det også vært seriestart for Vålerenga damer. De spilte 2 kamper mot Wang fra Trondheim. Det var som å se jentunger mot damer. Dollsa fra Enga ga trønderne en skikkelig leksjon i hockey. Lørdagskampen endte 5-0 til oss. På søndag skrudde damelaget stikka litt hardere til og vant hele 10-1. Sånn skarre gjøres, damer!

Ball
La oss starte med rekrutta. De tok tre viktige poeng borte mot Stord på lørdag. Med en 3-2 seier sørga de for at Fyllingsdalen enda er bak oss på tabellen. De sørga med andre ord for at alt ligger i egne hender før sesongens siste kamp. Den spilles mot Egersund hjemme i Vallhall Arena. Det blir en gysare uten like!

A-lagsgutta møtte Stabæk hjemme på Ullevål søndag. Aller aller aller helst skulle vi gjerne ha hatt med oss alle tre poenga fra denne kampen, men slik gikk det ikke. Det hele endte med poengdeling. En viktig poengdeling mest fordi Stabæk ikke fikk med seg alle tre poenga hjem til det byggefeltet de kommer fra. Les kampreferatet vårt her.

Nå gjenstår tre sjukt viktige kamper. Det er som å spille tre cup-finaler på rad. Nemlig Tromsø borte førstkommende søndag, Lillestrøm hjemme 30. oktober og Viking borte 6. november.

Vålerenga i dag
I dag forhandles det med madammen. De siste tre matcha skal man ikke gå glipp av.

Legg igjen en kommentar