Dagboka fredag 18. mars 2016

Hva skal man skrive om på en fredag? HOCKEY! Vålerenga hockey utligna Frisk/Asker sin ledelse i best av 7 serien igår. En spennende kamp endte med 5-3 til Vålerenga. Mathias Trygg scora Vålerengas første før Morten Ask putta nummer to og tre. Tobias Lindstrøm scora nummer 4 før Martin Laumann Ylven avslutta ballet i tomt mål … Fortsett å lese «Dagboka fredag 18. mars 2016»

Hva skal man skrive om på en fredag? HOCKEY!

Vålerenga hockey utligna Frisk/Asker sin ledelse i best av 7 serien igår. En spennende kamp endte med 5-3 til Vålerenga. Mathias Trygg scora Vålerengas første før Morten Ask putta nummer to og tre. Tobias Lindstrøm scora nummer 4 før Martin Laumann Ylven avslutta ballet i tomt mål rett før slutt. Rapportene melder om en spennende kamp, men Vålerenga eide 2. periode der vi putta tre mål.

Dermed er det igjen uavgjort i kamper (2-2) og det skal spilles kamp 5 og 6. Kamp 5 er borte i Askerhallen på lørdag klokka 16, mens kamp 6 er på Jordal, mandag klokka 19.00. Møt opp!

VPN er tilstede på kampene og sender ut klipp og bilder på SnapChat. Vi kaller oss enkelt og greit for VPN.no, så legg oss til! Igår kunne du blant annet se hvordan Kongen diva foran bortesupporterne for å illustrere at de oppfører seg som noen kjærringer.

Fotball

Det nærmer seg kamp igjen! Søndag møter drar Vålerenga til Fosshaugande for å møte Sogndal. Mer om det kan du lese i vår før kamp-sak.

Neste hjemmekamp, som er mot Rosenborg, er litt lengere unna, men det anbefales at man er tidlig ute med å sikre seg billetter. Ifjor ble det ganske fullt og det forventes like stor pågang i år. Billetter kan du kjøpe hos Billettservice. Matchen er lørdag 2. april klokka 18.00.

Legg igjen en kommentar