Dagboka torsdag 10. mars 2016

Gøy med hockey, gøy med hockey, nye gamle fjes og litt telefonterror. Det er punktene i ei lita torsdagsdagbok. Det er nå det starter I morra braker det løs med første kvartfinale i NM mot Frisk-Asker i Asker-hallen. Skal vi hente bøtta må det leveres, og har du ikke mulighet til å reise vestover for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 10. mars 2016»

Gøy med hockey, gøy med hockey, nye gamle fjes og litt telefonterror. Det er punktene i ei lita torsdagsdagbok.

Det er nå det starter
I morra braker det løs med første kvartfinale i NM mot Frisk-Asker i Asker-hallen. Skal vi hente bøtta må det leveres, og har du ikke mulighet til å reise vestover for å støtte gutta på fredag, så er det ny kamp på Jordal allerede søndag. Og apropos Jordal…

Publikumsrekord
Vålerenga Hockey kan glede seg over ny publikumsrekord på Jordal denne sesongen. De siste 6 sesongers snitt ser sånn ut:

10/11: 1551
11/12: 1639
12/13: 2004
13/14: 2246
14/15: 2647
15/16: 2768

Dette synes vi er utrolig gøy! Vi kan jo bare spekulere i årsakene til denne økningen, men det er klart Iskrigerne og TV-eksponeringa de får hjelper godt på. Folk får se at selv de cooleste av de cooleste gutta også er lokale, jordnære gutter som elsker klubben sin. Litt ekstra eksponering av veltrent hockeykropp på TV har nok også lokka flere damer til amfiet. «Ice Ice, baby» indeed!

Undertegnede spekulerer også i at flere Oslofolk, både liten og stor, har fått med seg prosessen rundt Jordal Amfi, og ønsker å ta et nostalgisk farvel med Jordal før det jevnes med jorda og gjør plass for de nye generasjoners hockeystorstue.

Klubben informerer
Staben på Valle har fått tre nye ansikter, som egentlig ikke er så nye for noen av oss:

• Irene Rønnbäck er konstituert som ny supporterkoordinator
• Ronnie Bergheim er ansatt som ny sikkerhetssjef
• Tom Skjølingstad får overordnet ansvar som SoMe-manager

Budskapet herfra er enkelt: Gjør jobben riktig! Gjør jobben godt!

Kjøp sesongkort eller så…
blir du telefonterrorisert av Stengel, Moa, og andre spillere. I verste fall kan det hende I personlig ringer deg, og da slipper du ikke unna før du har kjøpt både sesongkort, drakt, abonnement på pølse i lompe og en pall med pærebrus.

VPN snakker med folk
Ja vi gjør faktisk det! Noen av dem har til og med ganske god peiling på fotball. Se feks. hva Ivar Hoff synes om Enga her.

Enga i dag
Jeg drar i Kollen med Engaskjerf for å se en 42-åring ta VM-gull. Jeg synes du skal kjøpe sesongkort når Deshorn Brown ringer, pluss sjekke busstidene til Asker en fredag ettermiddag.

Legg igjen en kommentar