Dagboka mandag 5. oktober 2015

Vi rakk bussen. Vi har fått kaffe. Sola skinner og livet er helt greit. Dagboka i dag er ikke av det mest spenstige slaget. Den er som livet for øvrig; helt ok. Fotball Fredag var det bortekamp mot Bodø/Glimt. Bodø/Glimt la seg som vanlig bakpå og satsa på kontringer. Det funka bare sån passelig for dem. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 5. oktober 2015»

Vi rakk bussen. Vi har fått kaffe. Sola skinner og livet er helt greit. Dagboka i dag er ikke av det mest spenstige slaget. Den er som livet for øvrig; helt ok.

Fotball

Fredag var det bortekamp mot Bodø/Glimt. Bodø/Glimt la seg som vanlig bakpå og satsa på kontringer. Det funka bare sån passelig for dem. Rekdal & co hadde gjort hjemmeleksa si. Gutta plukka styrkene til Glimt fra hverandre, fjær for fjær. Akkurat på samme måte som man ribber høns. Tilbake sto et nakent og kjedelig hjemmelag som ikke fikk til så innmari mye. Desverre holdt det ikke til seier. Det ble litt stang ut for oss denne kampen. Våre inntrykk fra matchen kan du lese her og sammendrag av kampen ser du på klubbens nettsider.

Lørdag reiste damelaget over bygrensa til Bærum. De møtte Stabæk. Tradisjonelt sett har vi pleid å ha ett godt tak på Stabæk. Denne gangen gikk det drit! Vi tapte 1-0. Har vi foresten sagt at dere burde sjekke ut og følge damelaget på Instagram? Østkantens dronninger byr på seg sjæl og er til tider fantastisk gøyale. Det er ikke rart vi elsker dem.

Ellers så har G16-landslagstrener Gunnar Halle tatt ut Vålerengas Christian Dahle Borchgrevink i troppen som skal spille EM- kvalifisering i Israel i perioden 18. – 26.oktober. Vi gratulerer og er sikker på at han gjør oss stolte.

Håkki

Iskrigera reiste på tokt Fredrikstad for å ta med seg 3 poeng hjem til hovedstaden. Det gjorde de også. Martin Laumann Ylven putta kampens første goal. Stjernen var bedre enn oss i første periode og hjemmelaget kunne gå til pause med en 2-1 ledelse. I andre periode var vi best. Vi har noen seriøst bra unggutter som plukka opp hansken og bidro til å snu kampen til vår fordel. Poengene i Stjernehallen var det faktisk unggutta som fiksa. Utligninga til 2-2 ble satt av Thomas Olsen og 2-3 målet putta Colin Spaberg Olsen. Tredje periode ble målløs, og vi vant en herlig arbeidseier.

Det beste av alt er at vi henger med i toppen. Vi ligger foran lag med antatt bedre og mer rutinerte spillere enn oss. Greit at vi er underdogs i denne sesongen. Greit at vi ikke har så mye penger eller kjøpt «talent». Det er ingen som slår oss når det kommer til innsats. Etter forrige ukes runde ligger vi på tredje plass, og det med en kamp mindre spilt enn alle de andre laga, minus LØK.

Når vi først snakker om LØK så skal den avlyste tåkekampen være omberammet. Sotahjørnet melder om at kampen skal spilles tirsdag 1. desember. Hold av datoen!

Mens Iskrigera reiste til Fredrikstad, dro damelaget til Sarpsborg. Damene ga Sparta en skikkelig hockeyleksjon. Damene vant hele 1-12. Smak på den…Elsker det!

Apropos hockeyleksjoner. Vålerengas barnehockeyskole starter i morgen tirsdag 6. oktober. Meld på kiden din her.

Ellers nevner vi at U20-gutta spilte 5-4 mot Stjernen og U18-gutta slo Rosenborg 8-1 lørdag. Full pott, med andre ord.

Amerikansk fotball

Vålerenga Trolls U19 har gått ubeseira gjennom grunnserien. Søndag avsluttet de seriespillet med å slå BVH Gators 35-0. Trolls U15 spilte lørdag mot Lillestrøm Starfighters, eller Lillestrøm Space Cadets som de egentlig burde hete. U15-gutta slo Lillestrøm hele 46-0. Var det noen som sa: UTKLASSING?

Håndball

Herrelaget møtte søndag Oppsal. Oppdal er et lag som gutta bør slå. Gutta sløste såpass med sjansene sine at de nesten gikk på en smell. Men som Dag Frøland pleide å si: «Nesten dytter ingen av hesten!» Gutta dro i land seieren med et nødskrik. Kampen endte 25-26 til oss.

Damelaget spilte en tøff kamp mot Bækkelaget borte. Nå mener vi en tøff kamp for Bekkelaget. Damene våre klina til og vant med kalassifre. Hele 19-38. Hørte vi noen synge: «Vi vil ha motstand»?

Innebandy

Søndag var det fest for de innebandyinteresserte av oss. Da gikk hele fire kamper av stabelen i Teglverket. Både første-, andre-, tredje- og fjerdelaget var i aksjon. Vi har bare lyktes å få med oss resultatene fra første divisjonskampen mellom VIF1 og AJER. St. Hallvars menn slo søskenbarna fra Hamar 9-5. HURRA!

Basket

Vålerenga herrers A-lag i 1 divisjon er på utkikk etter nye spillere, fortrinnsvis fowards. De ønsker seg spillere med erfaring, som kan bidra på 1-divisjons nivå. Målsetningen deres er å vinne serien. Ønsker du å spille basket for Oslos beste basketlag denne sesongen? I så fall, meld deg til tjeneste her!

Vålerenga i dag

Vi koser oss med vissheten om at det gror innmari godt i breddeidretten for tida. Gi oss noen år og vi vil være BEST I ALT !!

Mens vi styrer mot en lys fremtid, unner vi oss også å mimre litt over fortida. Har du fått med deg vår eminente artikkelserie som omhandler veien til seriemesterskapet i 1965? Hvis ikke, kan du lese om Bohemas vei mot glory her. Det er en skikkelig godbit av en artikkelserie, hvor vi tar for oss kamp for kamp. Dette er ikke noe som du kan gå glipp av.

Legg igjen en kommentar