Dagboka 21. september 2015

Mandagen i dag er som mandager pleier å være: Bittersøt! Iskrigera kuka det til i Asker (bittert), mens kaptein Grindheim og hans besetning tok med seg alle tre poenga fra Mjøndalen (sweet). HÅKKI La oss starte med det bitre. Iskrigera kjempa som løver og gutta eide store deler av matchen. Vi leda sågar 1-3 på ett … Fortsett å lese «Dagboka 21. september 2015»

Mandagen i dag er som mandager pleier å være: Bittersøt! Iskrigera kuka det til i Asker (bittert), mens kaptein Grindheim og hans besetning tok med seg alle tre poenga fra Mjøndalen (sweet).

HÅKKI
La oss starte med det bitre. Iskrigera kjempa som løver og gutta eide store deler av matchen. Vi leda sågar 1-3 på ett tidspunkt. Men så begynte gutta å gjøre feil. For all del…pusekattene fra Asker gjorde feil dem også, men forskjellen er at våre feil tapte oss kampen. Mens gutta våre hadde hue i SD scora Asker i det sekundet kampfløyta blåste av matchen. Bittert. Hva Svenna tenker om matchen kan du se her.

Kampen var som en matforgiftning. I starten smaker måltidet deilig men så kjenner du en ubestemmelig rumling og bobling i magen. Da blir du litt bekymra. Du begynner å kaldsvette. I taxi’n på vei hjem sitter du og svetter og håper du rekker frem i tide. Det gjør du ikke, rekker frem altså. I det du skal gå ut taxi’n eksploderer det bak. Det svir, er vondt og det er flaut at man bare nesten klarte å komme seg ut av taxi’n før man ender opp som en kaldsvettende pøl av spy og drit. Men igjen…nesten dytter ikke jøden av hesten. Du innser at det er kjørt og at du har tapt.

Det er bare å komme seg i dusjen og spyle av seg møkka. I morra er det opp i ringa igjen. Da kommer Sparta til Jordal. Kampen begynner kl 19.00, med værforbehold.

Jääger min Jääger
Jääger min Jääger, hvilken høyrefot du har. Var tapet mot Asker bitter så var scoringa til Jääger sweet! Det er noe av det villeste vi har sett. Er det mulig å få mindre luft mellom krysset og ballen? NEI, sier vi. Vi kunne kommentert, snakka og skrytt i dagevis. I stedet legger vi link til scoringa her, så kan vi se den igjen og igjen og igjen. Den er rett og slett vakker!

Vi var det beste laget i en middelmådig kamp, men det er da også et absolutt minimum av hva man kan kreve når motstanderen er Mjøndalen. Vi slo Mjøndalen 0-1 men det skulle som sagt bare mangle. For gutta må det kjennes som en lettelse at tapsrekka nå er brutt. Vi tenker at det ikke er så rart egentlig. Vi har jo slutta å snakke om gull, og vi veit jo at gutta kan spille ball så lenge ingen driver å fyller huene deres fulle av medaljepreik. Etter kampen sier Rekdal at han er sjeleglad for tre poeng. Intervjuet finner du på klubbens sider eller du kan bare klikke deg inn her.

Amerikansk fotball – dameserien
Det skader ikke å planlegge litt. Rydd plass i kalenderen allerede nå. Den 26. september spiller damelaget sin aller første hjemmekamp. Det er Haugesund Hurricanes som gjester Jordal denne lørdagen. Det meldes om at kiosken vil være åpen, og at det er fleksibel billettpris; du betaler det du synes damene fortjener.

VIF Smushkin camp
Vålerenga Ishockey arrangerer hockeycamp på Jordal i uke 40. Campen går fra mandag-fredag. Mandag-torsdag er det individuell ferdighetstrening etter Smushkin-konseptet. Fredag blir det arrangert internkamper og det blir litt show og avslutning. Campen er åpen for alle i alder U8-U18. Det vil bli delt i to grupper ut i fra aldersfordeling på de påmeldte. Det er 4 timer på is pr dag for alle utøvere. Varm lunsj er inkludert i avgifta på 3500 kroner. Du kan melde deg på her.

Vålerenga i dag
Vi ser på scoringa til Jääger igjen og igjen og igjen, mens vi gleder oss til freddan!

Legg igjen en kommentar