Dagboka mandag 30. september 2013

Møkk, dritt og kvinnelig kjønnsorgan, på en negativ måte. Dagboka i dag sliter med å finne skriveglede. Det skal ikke mer enn ett tap til så må hvert ord presses ut som hard avføring gjennom trang og sår rektal åpning. Tap mot ODD Ja, hva skal vi si. Vi gikk fra ingenmannsland på tabellen til … Fortsett å lese «Dagboka mandag 30. september 2013»

Møkk, dritt og kvinnelig kjønnsorgan, på en negativ måte. Dagboka i dag sliter med å finne skriveglede. Det skal ikke mer enn ett tap til så må hvert ord presses ut som hard avføring gjennom trang og sår rektal åpning.

Tap mot ODD

Ja, hva skal vi si. Vi gikk fra ingenmannsland på tabellen til en tilværelse i nedre del av ingenmannsland, men med alt for god utsikt til nedrykkssumpen. Altså, det er ingen krise enda, vi har fortsatt en håndfull poeng å gå på, men når neste kamp er godset i Drammen, ja da vil vi fort kunne stå med begge beina i gjørma om vi går på et tap samtidig som de færre og færre laga under oss tar en seier.

Selve tapet er vel greit nok, vi imponerer ikke stort spillemessig, selv om vi kampen under ett skaper mer enn ODD. De skaper uansett det som betyr mest, to mål, mens vi bare trykker inn ett. Vi kunne dog glede oss over at Baffo hadde sin støeste opptreden siden han ankom klubben og det er da noe.

Damene tapte 4-2 mot Kolbotn

Trolig er det semifinaleforventningene som fikk damene ut av fokus mot Kolbotn, noe må det i hvert fall ha vært. Etter en god høstsesong kom et tap for Solveigs gamleklubb. Tina og Rebecca sto for målene, men to mål holdt dessverre ikke til poeng.

Greit å drikke når du må bo i Trondheim

Tenk deg hvilke press Vålerenga hadde blitt satt under om den danske RBK-tosken hadde spilt i Vålerenga. Heldigvis gjør han ikke det og media og resten av Norge reagerer med et skuldertrekk over både drikkfeldighet og pøbeloppførsel tre dager før en Tippeligakamp. Vi konstanterer at folk endelig skjønner at på landsbygda er ikke alkohol bare et nytelsesmiddel, der er det medisin for å komme seg igjennom hverdagen.

Ishockey

Tønsberg – Vålerenga 6-8, ja, et småsjukt resultat var det Shampos iskrigere vartet opp med i Tønsberg. Det viktigste er uansett poengene og at vi følger på Storhamar i toppen av tabellen.

Vålerenga i dag

Vålerenga 2 møter Moss i Valhall kl. 19.00. Det er ikke så mange årene siden Geir Henæs, Ole Johnny Henrisen og etterhvert Kjell Olofson gjorde kampene mot Moss til spennende oppgjør, nå er Moss nede i gjørma. Møt opp å se gammal storhet møte gammalt i Vallhall kl. 19. Kampen dekkes som vanlig av dittoslo.no, men møt opp og nyt ungutta live.

Ellers går dagen med på å vente på svar fra TV2 og lure på hvorfor det er så mye dritt som trekker til Trondheim. La seg imponere litt av hvordan RBK jobber. Møtes de med trussel om karantene etter filming dukker det opp en legemelding som viser akutt krampe i begge bein, møter de beskyldninger om voldelig ufin adferd på banen beskylder de offeret for rasmismeanklager og opplever de mediepress etter å ha driti seg ut så gir de seg selv en selvpålagt mediepause, litt som TV2 når de får kritiske spørsmål. «Beklager jeg har mediapause» er nå tydeligvis det nye og fullgode svaret om man har driti seg ut med noe.

2 kommentarer til «Dagboka mandag 30. september 2013»

Legg igjen en kommentar