Dagboka onsdag 3. april 2013

På dette hvileskjæret av en dag mellom to finaler har vi først og fremst to hastesaker du bør vurdere. Ja, sånn har vår gale verden blitt at det haster både med å bestille julegaver i april og med å bestemme seg for å reise til Skien. Og ellers begynner det å haste for Vålerenga om … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. april 2013»

På dette hvileskjæret av en dag mellom to finaler har vi først og fremst to hastesaker du bør vurdere. Ja, sånn har vår gale verden blitt at det haster både med å bestille julegaver i april og med å bestemme seg for å reise til Skien. Og ellers begynner det å haste for Vålerenga om de ønsker flere spillere. Og det gjør de jo.

Siste buss til Skien
Fullstappa Bohem- og Vertshusbuss. Ekstra buss blir satt opp så sant det er minst 30 påmeldte i løpet av ettermiddagen i dag. Bindende påmelding i Sjappa eller på mail til yvonne@sjappa.net

Bussen går fra Bohemen klokka 15 fredag og koster 250 for klansmedlemmer og en femtilapp mer for andre. Klanen.no har forøvrig opplysninger om andre bussalternativer

Nytt leksikon i ekslusivt lite opplag
I desember 2013 kommer det mest omfattende Vålerenga-leksikonet som er utgitt. Det tar for seg alle idrettsgrener i VIF og er oppdatert t.o.m. 100-års sesongen. Det blir solgt maks 270- 300 eksemplarer og salget foregår etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Bestilling sendes til ja-teigo@online.no. Pris kr. 200 – hentes i Sjappa ca 15. – 31. desember.

Utgiver: Vålerengens Idrettsforening. Utarbeidet av Jarle Teigøy. 260 sider. Alle inntekter fra leksikonet tilfaller Vålerengens Idrettsforening og er blitt muliggjort ved dugnadsarbeid.

Les også: Jarles splitter nye VIF-statistikk 

Mislykket kjøpepress
Først var det Barrantes. Han ble for dyr, eller rettere sagt han er det ingen fotballklubb som har råd til å kjøpe, så derfor foretrekker luringene i Ålesund å selge ham gratis til Vålerenga som Bosman-spiller etter sesongslutt.

Og nå er det stopperen Jonatan Tollås. Overgangsvinduet stenger fredag, det haster, men Vålerenga har fått avslag på spilleren to ganger. Det ser faktisk ut til at skal vi ha mulighet for å få kjøpt noe i det hele tatt fra den falmende vennskapsbyen vår, må vi legge inn bud på statuen av John Arne Riise utafor Color Line Stadion.

Bøtteballetten

Halshugging gikk av moten for 200 år siden. Oilers Martin Strandfeldt er retro. (Foto: www.grydis.no)
Halshugging gikk av moten for 200 år siden. Oilers Martin Strandfeldt er retro. (Foto: www.grydis.no)

Før hockeyfinalen i går var det 197½ år siden siste henrettelse på Galgeberg. Også da var det halshogging, men den gangen med øks, og det var vellykket i motsetning til gårsdagens feilgrep med hockeykølle. Oilers-trener Petter Thoresen sier det var bra Tyler ikke døde, og forklarer til VG-nett at det ikke gjør så vondt som det ser ut til. Det kan du si også, neste gang du går amok med kølla di.

Vålerenga likviderte Stavanger 5-1, men meningene er delte om hvordan det gikk i den innlagte boksekampen midt i første periode. Poengseier til Follestad Johansen, eller? Vi gleder oss affall intenst til returmatchen lørdag, men før det får vel oljebønda hevn i Stavanger i morra. Er det ikke sånn det pleier å gå etter oppvisninger som Vålerengas i går kveld?

Jone – ubeskyttet mot seg selv
To dager før møtet med Odd anbefaler vi et besøk på Odds hjemmesider der Jone Samuelsen blir hengt ut som Ibsens etterfølger. Vi kommer tilbake til saken og nøyer oss foreløpig med disse sitatene fra Samuels bok:

– Vel møtt til en ny oppdatering fra garderoben i Odd, starten er rett rundt hjørnet og vi er i gang med å spisse vår brodd.

– Ta med både mann og kone. Med vennlig hilsen Jone.

Vålerenga i dag
Les de to første avsnittene i denne dagboka på nytt og gjør noe med det

Legg igjen en kommentar