Dagboka fredag 8. mars 2013

Vi avslører hvilken spiller som er på vei til Vålerenga, han som garanterer for seriegull og fulle tribuner. Dessuten er det kvinnedag, hockeykamp mot Stjernen, OL til Oslo og en Grindheim på landslaget. Alt dette rekker vi altså før helga tar oss. Kvinnedagen Det er vel bare å gratulere, dere har klart det igjen. På … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. mars 2013»

Vi avslører hvilken spiller som er på vei til Vålerenga, han som garanterer for seriegull og fulle tribuner. Dessuten er det kvinnedag, hockeykamp mot Stjernen, OL til Oslo og en Grindheim på landslaget. Alt dette rekker vi altså før helga tar oss.

Kvinnedagen
Det er vel bare å gratulere, dere har klart det igjen. På årets 8. mars er det 8 dager til seriestart. Tilfeldig? Neppe. I år er det 100 år siden kvinnen fikk lov å mene noe og 100 år siden Vålerenga ble stiftet. Tilfeldig? Neppe.

Dagen i dag brukes av kvinner over hele verden til å kreve. De vil ha og de vil ha nå. Heldigvis er Vålerengas damelag mest opptatt av å gi. Derfor trener de nå knallhardt, melkesyra kan nærmest helles på kartonger og selges til meieriet. Blant annet har Ina og Ingrid oppholdt seg på La Manga med U23-landslaget. De har skrevet en liten notis  om oppholdet til glede for alle.

Grindheim på landslaget
Dermed fikk vi mest mulig naturlig overgang til temaet landslag. Grindheim er tatt ut i troppen etter kun få ukers trening med Kjetil Rekdal. Med Martin Andresen var det vel omvendt, noen dager i klubben og plass på landslaget var kun en fjern drøm.

Vi gratulerer og synes det er en strålende måte å feire Helga på.

OL til Oslo
Oslo kommune vil arrangere olympiske leker. Det er smått genialt. Arrangementer i Oslo bør, og skal, applauderes uansett størrelse. Det er positivt for oss alle, også Vålerenga, at byen har puls og lever.

Hva utbygging av arenaer og infrastruktur gjelder vil dette kunne påvirke Vålerenga direkte. Blant annet vil Oslo få feiende flott hockeyhall, og etterbruken sikres av Vålerenga. Dermed kan det ligge i kortene at gammel OL-bane blir byttet ut med ny. Stor stas der altså.

Allikevel er det ingen grunn til å juble hemningsløst riktig enda. Vi snakker altså om et politisk styre som har brukt seks år på å få bygd en fotballbane på Valle uten at det ser ut som om vi kan oppleve gravemaskiner der oppe med det første. Og denne gjengen vil forsøke seg på den massive utbyggingen et OL krever? Jaggu.

Her vil mange si at man klarer det man vil, også politikere. Vel, det er ikke vilja til å bygge nytt stadion det står på. Dermed må det stå på evnen. Hvis man mangler evnen vil mange omtale det som evneveik.

Det er valgår. Er det virkelig slik at et bredt sammensatt bystyre i Oslo ikke evner å lede byutvikling slik at det blir stadion på Valle? Vi utfordrer samtlige partier til å forklare hvordan evnene deres strekker til, men at det er andre sin skyld.

VPN følger dere med lupe frem til valget.
Fjerde kvartfinale i Fredrikstad

VPN vil ikke påpeke at det ser ut som om Markusson er truffet av toget, det vil være ufint.
VPN vil ikke påpeke at det ser ut som om Markusson er truffet av toget, det vil være ufint.

Så langt dette sluttspillet har ikke Stjernen levert noe. Mot Vålerenga på søndag var det kun ufint spill de hadde å by på. Særlig merket vi oss nummer 9, Markus Karlsson, som ikke kan stå på skøyter og ikke spille puck. Det ville vært lett å påpeke at gutten ser ut som om han står i veien for Østfoldbanen flere ganger om dagen, men lytehumor er ufint. Og VPN er alt annet enn ufine.

Markusson vil være materialforvalter for Thoresen og ta vare på kølla hans.
Markusson vil være materialforvalter for Thoresen og ta vare på kølla hans.

Derfor går vi heller over til Pål Grotnes. Tilfeldig at landslagets opptur starta i det samme VM Pål ble skadet og sluttet å

Såpass gretten blir du når du finner ut at du ikke kan stå på skøyter i en alder av 26 år.
Såpass gretten blir du når du finner ut at du ikke kan stå på skøyter i en alder av 26 år.

være førstekeeper? Nei, det tror ikke vi heller.

Fredag er en feiende flott dag for Stjernen å avslutte en sesong som har gått over all forventning for dem. Spillerne kan reise rett på byen for å rægge lokale bruder med sjukdommer ukjent for legevitenskapen og Karlsson kan stå litt i veien for Østfoldbanen igjen.

Kampen begynner for øvrig 19:00 og kan lyttes til på Klanens webradio.

Den mystiske spilleren
Endelig har VPN knekt nøtta. Vi snakker om spilleren som garanterer seriegull, vil fylle tribunene og er litt lei å få til Norge akkurat nå. Han er godt kjent i landet og har kompiser på landslaget og det er liksom ikke måte på hvor mange hint vi har fått. Dessuten trenger vi en feiende flott venstreback.

Vi snakker om John Arne Riise.

Han har kontrakt til sommeren 2014. Det kan tenkes at Fullham ikke har ham i fremtidsplanene sine og vil få litt spenn for ham, men sliter med det. Dermed kan det være duket for retur til fødelandet, selv om det er vanskelig å få ham til Norge nå.

Du tenker det er helt på trynet? Vel, Rekdal henta Steffen Iversen fra Tottenham, og Ronny Johnsen fra Manchester United. Rekk opp handa om du så det komme.

Vi har Rekdal i klubben, alt er mulig!

Som en bonus ser vi for oss Berit Riise som Klansmedlem, godt plassert blant stående og syngende. Hvor vakkert vil det vel ikke være med den dama på Åråsen mens hun synger om å knulle kyr? Herre, kjøp sesongkort allerede i dag!

Vålerenga i dag
Bohemen byr på quiz og overføring av hockeykampen i Fredrikstad.
Vertshuset byr på øl og overføring av hockeykampen i Fredrikstad
NSB frakter deg trygt og sikkert til Fredrikstad, da treffer du sikkert Markusson på veien
Det er solgt ca. 5000 sesongkort. Kjøp et du og.

5 kommentarer til «Dagboka fredag 8. mars 2013»

  1. Hørt på makan! Oslo bystyre har gitt en rimelig generøs gave til klubben. At klubben ikke klarer å få ut fingeren og bygget stadion er strengt tatt ikke politikernes feil. Dessuten skal nok alle med hjerte i klubben være ganske så fornøyd med at dette trekker ut. Palasset på Valle kunne brukket ryggen på klubben.

      1. Jasså ja. Har VIF planene klare? Har VIF finansieringen på plass? Greit nok at byggebyråkratiet i Oslo kan være et helvete, men når man forandrer på planer, bryter med vilkår, somler med søknader etc. må man regne med at det tar tid.

    1. Oslo bystyre har foreløpig ikke gitt noe som helst i forhold til tomta til Vålerenga. Overdragelse fra kommunen til klubben betinger bygging av stadion. Om du har fulgt saken med et halvt øye vil du se at det er kommunen (dens byråkrater) som somler seg gjennom prosessen, men politikerne får skylda for vi veit de kan instruere hvis de vil. Dermed fremstår det, foreløpig, som om politikerne har kjøpt seg good will ved å love tomt. Noe som ikke står seg i lengden om det ikke legges til rette for bygging av stadion.

Legg igjen en kommentar