Dagboka onsdag 11. april 2012

Så jævla enkelt. Viking spiller fotball, vi rusler rundt, Fellah slår et innlegg, vi vinner 1-0. Kampen i går Vi går til pause med såre lukkemuskler uten å ha produsert noe som helst av farligheter de første 45 minuttene. Vi blir nok riktignok snytt for en straffe da Ogude blir holdt i trøya på en corner, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. april 2012»

Så jævla enkelt. Viking spiller fotball, vi rusler rundt, Fellah slår et innlegg, vi vinner 1-0.

Kampen i går

Vi går til pause med såre lukkemuskler uten å ha produsert noe som helst av farligheter de første 45 minuttene. Vi blir nok riktignok snytt for en straffe da Ogude blir holdt i trøya på en corner, men det er i grunnen det. I motsatt ende blir nok Lars svett, ikke fordi han redder så mye, alt går jo tilside for mål eller over, men fordi han stadig vekk må bak mål for å hente baller.

Mest frustrerende i første omgang er at vi står som limt i bakken foran ballfører, det virker som planen er at det er pasninger som skal gi bevegelsen og ikke bevegelsen som skal gi pasning. Det er to helt forskjellige måter å spille på og gir et frustrerende lavt tempo. Særlig trist er det å se Håvard gang etter gang har mulighet til å sette fart inn mot bakrom, men stopper i mellomrommet og vil ha ball på fot. Bortsett fra Pusic(selv om han hadde mye dårlige avleveringer), Singh og Muri er det ikke lett å gi mange andre godkjent til pause.

I den andre omgangen kommer Fellah og etter hvert Hæstad også inn, det setter far i Vålerenga og vi overtar gradvis initiativet i kampen. Fellah prøver med noe som ser mer ut som et innlegg enn et skudd, innlegget treffer et leggskinn på vikingstopperen og spretter inn i det nærmeste hjørnet for Jarstein. Vi vinner en deilig seier på en ny svak dag.

 

Frem mot LSK søndag kl. 20

Martin, vi forventer at vi får se bevegelse foran ballfører når vi har ballen, vi forventer å få se en midtbane som tar krigen med Lsk, men mest av alt driter vi i alt foran bare vi tar tre poeng. Vi forventer uansett snart et Vålerenga som tar tak i kampene og setter premissene for hvordan våre kamper skal spilles. Per i dag står vi med 3 greie omganger og 3 sjukt svake etter tre kamper, vi venter å se resultatene av den jobben som er gjort i vinter snart, men først skal vi til Åråsen åforsyne oss igjen.

 

Perfekt historisk vorspiel i Valhall lørdag kl. 15.00

Vålerenga spiller sin først kamp i Toppserien noen sinne og for første gang i historien har et lag kvalifisert seg til spill i både Toppserien og Tippeligaen. Ja, men hva med Lsk Kvinner og Stabæk tenker du, det er to eksterne kvinnelag som ble tatt inn under herrelagsparaplyen etter at de allerede var i Toppserien. Våre spellere har vært i Vålerenga og spelt oss til øverste nivå, vi kjøper ikke bling-bling for å se bra ut, vi er bare så bra.

Lørdag er det Stabæk som skal valses over i Valhall. Vålerenga går inn i sesongen med et lag som er spådd en plassering som holder til fornyet kontrakt og selv om Cecilie Berg Hansen prøver å dempe forventningene noe, så er vi faktisk tippet så høyt som en sjetteplass.

Av profiler du kjenner allerede nevnes landslagslegenden Solveig Gulbrandsen og fotballguden Tina Wulf, ellers vil du garantert merke deg navn som terrieren Rebecca Angus og landslagskeeper Lill Yvonne Karlsrud for å nevne noen. Du er velkommen i Valhall lørdag kl. 15 og sesongkort koster 200,- og enkeltbillett koster neppe skjorta den heller. Lad opp, med å møte opp!

 

Lillestrøm – Vålerenga

Lillestrøm ønsker oss velkommen på landsbygda med en teddybjørn som blir utsatt for vodoolignende nålestikk, samtidig som folka som er det endelige beviset på at darwinismen ikke holder mål, ønsker oss velkommen med en artikkel der målet synes å være å skrive bydel og kloakkrotter flest ganger. Dagboka tror det er et forsøk på humor og det er bra, at det er platt, ubehjelpelig og uelegant, se det er strengt tatt bøflas problem.

 

Også kampen søndag er spesiell, for oss er det en av 27 gjenstående kamper i kampen om seriegullet, for Lsk er det deres cupfinale. I tilegg er dette eneste gangen i året at Klanen møter en halvseriøs supportergruppe, slik at det blir trøkk på tribunen også. Det er bare å glede seg, det er onsdag allerede og på søndag skal det trampes!

 

Vålerenga i dag

Feire tre poeng og varme opp til søndag med en porsjon benløse fugler.

7 kommentarer til «Dagboka onsdag 11. april 2012»

  1. Det var JÆVLIG glissent der igår..en klump oppe på Gaza..så og si tomt nede..endel på Bredden..50 fra Stavanger..og noen på Hoved..ellers tomt oppe untatt noen på Henger'n..blir totalt feil å bruke 9500 som et tall i media..!!

Legg igjen en kommentar