Dagboka onsdag 1. februar 2012

I det man trekker et lettelsens sukk over at det internasjonale overgangsvinduet stengte i natt, kommer en påminnelse om at både i Norge og andre land er overgangsvinduet åpent noen uker til.

I det man trekker et lettelsens sukk over at det internasjonale overgangsvinduet stengte i natt, kommer en påminnelse om at både i Norge og andre land er overgangsvinduet åpent noen uker til.

 

Fredrik Stoor til RBK

Vålerenga bekrefter i dag at vi er enige med RBK om en overgang for Stoor, det som gjenstår er medisinsk test og personlig kontrakt.

Skal vi tro agenten til Stoor, Per Jonssons uttalelser i svensk media er Stoor enig med RBK om de personlige betingelsene og en overgang til RBK er derfor bare den medisinske testen unna å være formelt i orden. Synd for oss, selv om Stoors ubestridte offensive ferdigheter som back aldri kom til nytte i 2011. Dagboka synes det er synd Stoor ble solg, men registrerte at han ikke passet inn i Martins måte å spille på i 2011 ogantar Stoor brakte inn et sted mellom 6-8 millioner kroner.

 

Strandberg og Harmeet

Ingen av disse forsvant til utlandet i går, så da er det mye som taler for at de blir i klubben frem til sommeren. Begge er på utgående kontrakt og mye vil vel avhenge av tabellsituasjonen i neste overgangsvindu i forhold til om klubben ser seg best tjent med å selge de for en slant eller om vi lar de gå ut kontraktene sine. Alternativet, at vi tilbyr de en ny kontrakt som de aksepterer virker ikke særlig sannsynlig.

 

I Haugesund florerer ryktene

Spissen Nicola Djurdjic skal være aktuell for Vålerenga og Haugesund maktet ikke å selge han til kontinentet i dette overgangsvinduet. Etter dagbokas mening er dette en spiss som både har vært en god tilrettelegger og en relativt god målskårer på et Haugesund som overpresterte i 2011. Dagboka tror Nicola er en spiller som kunne gått rett inn og forsterket oss.

 

Vålerenga i dag

Det er mye norsk vrakgods ute i verden i øyeblikket og både Vågan Moen, Steffen Iversen og muligens også John Carew er tilgjengelige. For dagboka sin del ligner dette litt på de damene som er tilgjengelige rett før utestedene stenger, det er lissom ikke julaften, tar du dem med hjem er det først og fremst for å ha noen å dele taxiregninga med.

En kommentar til «Dagboka onsdag 1. februar 2012»

  1. nei, nei… ikke djurdic!! nå har jeg bodd i haugesund i 12 år – og lidd meg gjennom flere kamper her på stadion (hvor enga alltid har problemer). djurdic er ikke rett mann for oss. han er ikke spesielt rask, han trenger for mange sjanser før ballen sitter og han er lite kreativ… jeg synes vi trenger en spiss av et helt annet kaliber!!

Legg igjen en kommentar