Dagboka onsdag 14. september 2011

Går det alltid en buss? Vi svarer så godt vi kan. Men stort mer har vi ikke å fare med denne midterste onsdagen i september. Det er 100 billetter igjen i Sjappa til kampen på Åråsen søndag kveld. Bare et tidsspørsmål om når det blir utsolgt med andre ord. Men er du for seint ute … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. september 2011»

Går det alltid en buss? Vi svarer så godt vi kan. Men stort mer har vi ikke å fare med denne midterste onsdagen i september.

Det er 100 billetter igjen i Sjappa til kampen på Åråsen søndag kveld. Bare et tidsspørsmål om når det blir utsolgt med andre ord. Men er du for seint ute i Sjappa er det fremdeles håp. Ganske stort håp egentlig. Vi fikk tildelt 1200 billetter på bortefeltet. Bortefeltet tar omkring 1600. 1600-1200=400. Noe i den duren blir solgt ved inngangen, noen hundre billetter til etternølerne. Pris 190. De trenger gryn på Åråsen. Vi takker og bukker og gleder oss til å gi LSK en på trynet til gjengjeld.

Det er satt opp busser. Billetter i Sjappa. 75 spenn. Avgang fra Bohemen 18.00. Søndag.

I kveld er det kanskje også bussavgang fra Bohemen klokka 18. Ikke veit vi. Søndag var Klans-bussen innstilt av en eller annen grunn. Så ikke vær for trygg på at det blir satt opp buss til hengekampen mot Odd i kveld. Vi snakket med en klanstalsmann. Han veit heller ikke hva som foregår og eventuelt hvorfor. Vi lover å finne ut av det.

En mulighet er selvsagt å ta toget til Skien og hive seg på supporterbussen til Odd’rane. Men dessverre, kjære busselsker, den er innstilt den òg.

Mens vi snakker buss. Husker dere Sporveisbussen? Den som heter UNI nå. Den vi ikke likte å sitte i. Der en gledesdreper i firmaet sladra og fikk stoppa våre populære tiltak mot dehydrering. Nå er UNI ute å kjøre (det er kanskje noe busser skal?) og har vikla seg inn i en korrupsjonssak. Det er med kilende, deilig skadefryd vi konstaterer at moralsk rettskafne UNI har personer i sine rekker som glatt tuskhandler med en tysk bussprodusent. Les mer på nrk-østlandssendingen.

Vi avrunder nyhetene fra kollektivfeltet med denne:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PhcCS2ccn3Y&feature=related[/youtube]

Vålerenga i dag
Klokka 19 møter vi et lag som er bedre enn sitt rykte, i hvert fall om det undervurderes bare fordi Frode Johnsen er satt ut av spill.

Les også
Helt ferske nyheter fra klansstyret

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 14. september 2011»

Legg igjen en kommentar