Dagboka tirsdag 1. desember 2009

Kaggestad gir seg som fysisk deltidstrener mens du bytter batterier og bruker beskyttelse. Kaggestad reiser og jobber for mye Det er Kaggestads egen erkjennelse som leder frem til at han slutter som fysisk trener i Vålerenga. Kaggestad uttaler til mediene at han er godt fornøyd med det han har oppnådd i Vålerenga, spesielt den utvikla … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. desember 2009»

Kaggestad gir seg som fysisk deltidstrener mens du bytter batterier og bruker beskyttelse.

Kaggestad reiser og jobber for mye
Det er Kaggestads egen erkjennelse som leder frem til at han slutter som fysisk trener i Vålerenga. Kaggestad uttaler til mediene at han er godt fornøyd med det han har oppnådd i Vålerenga, spesielt den utvikla han har fått delta i når det gjelder å utvikle unge loka spillere, eller spillere som bor en sykkeltur fra Valle på sykkel uten gir, som vår gamle vittigper så billedlig uttrykker det.

Kaggestad vil kommende år konsentrere seg om OL og oppgaver for TV2 i forbindelse med Tour de France. Vi ønsker lykke til og takker for jobben du har gjort i klubben.

Ryktene fra Valle forteller at det blir fysisk trening i 2010 også og vi venter i spenning på om og når Kaggestad blir erstattet, men at det blir fysisk trening fremover kan vi nesten love.

HIV og røykvarslerdagen
I dag skal batteriene i røykvarslerne hives, lett er det å huske også siden det praktisk nok er HIV dag i dag. Så hiv gamle batterier og bruk beskyttelse kan være dagens motto.

Vålerenga i dag
Vålerenga valser i kveld over Storhamar Dragons på Hamar, bygda hvis fotballag begynner å nærme seg breddefotballen der de leker rundt på samme nivå som våre rekrutter og juniorer, skal få smake på hovedstadens vinnerkultur.

Legg igjen en kommentar