Dagboka onsdag 7. oktober 2009

Andrelaget tapte, men dagboka lever fortsatt godt på seieren mot Viking. VG melder at Martin gir seg som spiller etter sesongen og Vålerenga har ny viktig kamp på søndag. Martin legger opp? Skal vi tro VG så har Martin bestemt seg for å legge fotballskoa på hylla for å konsentrere seg om trenergjerningen etter denne … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. oktober 2009»

Andrelaget tapte, men dagboka lever fortsatt godt på seieren mot Viking. VG melder at Martin gir seg som spiller etter sesongen og Vålerenga har ny viktig kamp på søndag.

Martin legger opp?
Skal vi tro VG så har Martin bestemt seg for å legge fotballskoa på hylla for å konsentrere seg om trenergjerningen etter denne sesongen. Ingen krise om det stemmer, det gir i det minste mer fokus på den rolla for Martin, samtidig har Martin fortsatt et toppnivå som ville styrket alle lag i Tippeligaen. Vi venter uansett med å oppsummere karrieren hans til vi har fått dette bekreftet fra mer troverdige kilder enn løssalgspressen.

Fra andrelaget til landslaget
Kristofer Hæstad var med å tape 2-0 hjemme i byderbyet mot KFUM og er tatt ut i troppen mot Sør-Afrika, ellers meldes det fra Valle om drittvær og lite folk på det som i fremtiden kan bli ett av de klassiske byderbyene sammen med kampene mot Skeid. Litt befriende og rart var det å gå på kamp mot en bynabo uten å måtte telle fingra sine etter kampen. Kampreferat leser du på Vif-fotball.no.
Siden LSKs andrelag også tapte i går er det fortsatt seks poeng ned til direkte nedrykk og bare tre kamper igjen av sesongen. Det er viktig å ha en arena å spille på for de nest beste, i gårsdagens kamp startet vi for eksempel med ikke mindre enn seks juniorspillere som fortsatt holder guttealder.

Vi klipper fra Klanen.no
Vi minner om at borteturene ikke er over. Søndag 18.oktober går Sporveisbussen fra Bohemen kl 09.30. Turen går til Bergen. Kampstart 20.00. Kampbilletter fåes kjøpt i Sjappa (og kun der).
Søndag 1.november spiller vi mot Start i Kristiansand. Avreisetidspunkt blir lagt ut på klanen.no så fort det der klart. Kampbillettinfo kommer senere.
Alle spørsmål rettes til Sjappa. Sjekk også lodda dine fra klanslotteriet der er det fortsatt uavhentede gevinster av høy klasse.

Damelaget møter Byåsen søndag kl. 14
Herrene tar fotballfri mens landslaget prøver å sette Sør-Afrika på plass, damene derimot, de spiller årets viktigste kamp mot Byåsen på søndag. Vi kan ikke gjøre annet enn å ønske lykke til og oppfordrer deg til å ta på deg kamputstyret å komme deg på kamp. Damene trenger din støtte og vil trolig i kjent stil takke for denne støtten med å bøtte inn mål.

Ny tilskuerskandale..
I overkant av 1000 tilskuere gikk for å se hjemmelaget Hønefoss i tetstriden i Adecco. Isolert sett et lavt tall, men ser vi på rammen for norske fotballkamper for tiden så er det muligens ikke så rart. Kampen mellom Hønefoss og Tromsdalen går på grunn av NRKs dekning kl. 19.30 på en tirsdags kveld. Neste hjemmekamp er kanskje en lørdag eller søndag på det tidspunktet som passer TV best.

Det er kanskje ikke rart om folk som har med unger på kamp ikke investerer i sesongkort når du ikke som tidligere kunne forutsi når kampene gikk da du kjøpte sesongkortet ditt. Søndag kl. 18 var i gamledager et hett tips. Var først sesongkortet kjøpt, ja da var tiden mellom 18 og 20 annenhver søndag disponert.

I dag er det fort litt annerledes. Er det noe poeng å kjøpe sesongkort når du allerede før sesongen må regne med at du ikke kan ha med unga på en tre til fem kamper grunnet sent starttidspunkt? Hvis svaret på det spørsmålet er nei så har du gått over fra å være fast inventar på Ullevaal til å foreta en konkret vurdering av om hver enkeltkamp er verdt bryet med å komme seg dit, om været er for kaldt eller varmt eller om det kolliderer med andre sysler. Jeg vet ikke hvor stor del av forklaringa for det dårlige oppmøtet som ligger i TV-avtalen, men dagboka synes uansett at det virker litt rart at TV2 og NRK i praksis er i ferd med å svekke kvaliteten på produktet de tilbyr seerne. Ramma rundt kampene blir dårligere nesten fra runde til runde.

Vålerenga i dag
Vi suger fortsatt på karamellen etter spillet mot Viking.

Legg igjen en kommentar