Dagboka tirsdag 7. juli 2009

i tapte ikke noen fotballkamp i går og straks er morgenen litt bedre. Det er lettere å komme seg opp av senga, kaffen som har stått og godgjort seg over natta smaker nytrakta og en plystrer på veg til jobb igjen. Andrelaget slo Mandalskameratene Strandberg skåra to, Fuenmayor skåra og ble utvist, mens Anders Lie … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. juli 2009»

i tapte ikke noen fotballkamp i går og straks er morgenen litt bedre. Det er lettere å komme seg opp av senga, kaffen som har stått og godgjort seg over natta smaker nytrakta og en plystrer på veg til jobb igjen.

Andrelaget slo Mandalskameratene
Strandberg skåra to, Fuenmayor skåra og ble utvist, mens Anders Lie bare skåra. Vi vant 4-2 og roen kunne senke seg sammen med skuldrene til gutta på andrelaget. Med seier ble det luft mellom oss og nedrykksstreken og ingen må tro annet enn at det er viktig å ha andrelaget på så høyt nivå som mulig. Gutta får matching mot fotballspillere, i motsetning til i tredjedivisjon der det er mer drusing og kjemping enn spill. Vi gratulerer.

Mer Rekdal mas
Vår O`store tidligere enehersker, verken hoppet rundt som en tulling og feiret seieren mot sin tidligere arbeidsgiver, eller benyttet anledningen til å hovere. Tvert i mot benytter Rekdal anledningen til å fortelle at han fortsatt er en av oss: ”jobben min er å slå Vålerenga, men jeg er Vålerenga tvers igjennom”. Det er ikke rart man fortsatt har våte drømmer om den mannen.
Sank erfaring i småklubbene Rekdal og kom tilbake etter at Martins storhetstid er over.

Damene regjerer
Damene tok ferie etter å ha feid Team Strømmens andrelag noe så jævlig av banen i Skedsmohallen. Kampen var andre 5-0 seier på rad, de feide Skjetten av banen sist og damelaget kan ta velfortjent ferie på toppen av tabellen. Tolv seire og 36 poeng av 36 mulige, noe særlig bedre er det knapt mulig å gjøre det. Vi gratulerer med ydmykhet i stemmen og lover på tro og ære at vi kommer på noen av damelagets mange målkalas til høsten. Dette lukter det nemlig opprykkskamper og endelig opprykk av.

Tåa til Moa
Nei, det er ikke Torbjørn Egner som har laget en ny latterlig barnesang, det er klubbens hjemmesider som kan melde at Moas tå trolig er fit for fight. I løpet av dagen tas det røntgenbilder for å være på den sikre siden, men alt virker å være på skinner igjen.

Vi lar være å sende varme tanker om tåa til Moa, mest fordi tær er et ekkelt tema. Ekkelt fordi tær har negler og under negler kan det være bøss og værk. Selv uten negler ville tær vært ekkelt, for under tær kan det være sopp, ikke sopp som i skogen, men sopp som i bare ekkelt og kremer på tv-shop. Så da veit du hvorfor vi ikke har lyst til å snakke om tær og negler, enda vi ikke har nevnt ordet tåfis og ikke engang har tenkt på tåsex.

God bedring, Moa. Neste gang du får en skade så hadde vi foretrukket om det var i en litt mindre ekkel kroppsdel. Det går faktisk an å ta hensyn, så mye som du tjener..

Mjøndalen
Det er bare ett døgn igjen før bruntrøyene fra Drammen er neste hinder på veien tilbake til cupfinale. Statistisk sett ser det ifølge klubbens sider litt dystert ut, men statistikk avgjør med unntak av lynkampene aldri fotballkamper. Vi gleder oss allerede til å komme videre til første runde som slutter med –finale.

Vålerenga i dag
Ring Lyns administrasjon og spør om det er slik at alle bidrag mottas med takk. Når de spør hvor mye du har tenkt til å gi så svarer du naturligvis ”ingenting, jeg bare lurte”. De av oss som ikke har jobbet i Lyn har fått feriepenger å drikke opp og ikke minst venner til å drikke dem opp sammen med.

Livet er herlig dere, nyt gråværet.

Legg igjen en kommentar