Dagboka fredag 9. januar 2009

En uke med arbeid tar på etter to uker på ryggen. Men nå er det alvor. Vi har en viktig sak på agendaen – og kun den. Kampen om nettmillionene er i gang Så er den første tabellen for nettrafikk på norske fotballklubbers nettsider klar fra TNS Gallup. Den viser at RBK vant første runde … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. januar 2009»

En uke med arbeid tar på etter to uker på ryggen. Men nå er det alvor. Vi har en viktig sak på agendaen – og kun den.

Kampen om nettmillionene er i gang

Så er den første tabellen for nettrafikk på norske fotballklubbers nettsider klar fra TNS Gallup. Den viser at RBK vant første runde foran Vålerenga og Brann. Bak oss ligger Aalesund og så følger alle de andre som perler på en snor.

VPN vil med dette anbefale alle supportere og lesere om å sette www.vif-fotball.no som sin startside fra nå av. Dette gjør du ved å gå inn i innstillinger i nettleseren din (preferences) og setter opp klubbens sider som din startside.

Hvorfor det tenker du muligens. Svaret er enkelt: Da vil de være stor sannsylighet for at dette er den første sida du går til hver dag. Det beste er at Vålerenga har skjønt at besøk ikke er nok i seg selv, man må ha mye innhold. Og på klubbens sider der finner du masse nytt stoff hver dag, stoff som vi i VPN også formidler fra våre sider.

Det er 30 millioner som skal deles ut og man gjør det ut i fra hvor mange unike besøkende den enkelte klubb har til sine nettsider i snitt per ukedag.

I Trondheim slår de seg på brøstkassa og proklamerer at de er den største klubben i Norge og derfor skal de være størst på nett. Ikke regn med at de andre klubbene kommer til å gjøre noe annet.

VPN alene har mellom 10.000 og 15.000 unike brukere per dag, i snitt ca. 70.000 per uke. Det er flere av de store regionsavisene her landet. Sammen med oss kan dere – altså våre trofaste lesere – bidra til at klubbens sider blir de best besøkte i Norge.

Så dersom du ikke har fått det med deg: Sett www.vif-fotball.no som din startside og anbefal at andre som holder med Vålerenga gjør det samme.

Ok, da – en sak til
Ikke alle har tydeligvis kommet seg etter jula. En av våre redaksjonsmedlemmer har funnet en sak i på det Sør Afrikanske nettstedet IOL som omhandler handlingene til en slags gammel Vålerengahelt.
Mbulelo «OJ» Mabizela er nok en gang i trøbbel etter å ha uteblitt fra trening for det som må sies å være n-te gang.

Saken er jo i og for seg trist nok, men den er også en glimrende oppsummering av det som kunne ha blitt en stor spiller dersom det ikke var for fyll og fanteri.

Så det kan man jo ha på minnet nå sånn ca fem-seks timer før helgefylla setter inn.

Vålerenga i dag
Quiz på Bohemen, trening på Valle og jakten på nye spillere fortsetter.

Legg igjen en kommentar