Helgedagboka lørdag 7. juni 2008

Roen har på en måte etablert seg i kroppen. Torsdagens tre poeng gjorde godt før et noe uinteressant EM starter i kveld. Det bør bare bli avansement i cupen i morgen. En kort og slapp helgedagbok er klar. Ingen krise Jeg har i år vært veldig skuffet over Vålerenga, og jeg har faktisk vært veldig … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 7. juni 2008»

Roen har på en måte etablert seg i kroppen. Torsdagens tre poeng gjorde godt før et noe uinteressant EM starter i kveld. Det bør bare bli avansement i cupen i morgen. En kort og slapp helgedagbok er klar.

Ingen krise
Jeg har i år vært veldig skuffet over Vålerenga, og jeg har faktisk vært veldig fornøyd med borteseire mot Lillestrøm og Viking. Hvis jeg studerer tabellen i dag, ser jeg en helt grei tabell for oss som fremdeles kan bli en «alt eller ingen ting»-sesong. Og Stabæk på topp provoserer ikke meg, bare jeg slipper å se trynet til Inger Britt.

Samtidig merker jeg at poengene på torsdag var veldig viktige. Det evige gnålet mot Vålerenga ville forsterket seg kraftig, med rette, og det ville blitt tunge arbeidsforhold for Martin fremover.

Nå kan vi konsentrere oss om å unngå en blemme på Toten, og ta sommerferie uten krisestemning. Det skal nemlig ikke være mulig for oss å feile like stort som Lillestrøm, selv om vi har klart det tidligere.

Kanarifuglene
Jeg skal ikke legge skjul på at noe av det morsomste med norsk fotball i år er å lese om alt som skjer på Lillestrøm. Jeg unner meg dette vel vitende om at vi så utrolig mange ganger har vært i sportslige kriser som dette og rykket ned, så selv om jeg ikke føler med dem, veit vi jo forbanna godt hvordan det er.

Forskjellen er imidlertid at denne type kriser er de ikke vant med der ute på bondelandet. Hvis du skal lage en håndbok i hvordan man ikke skal gjøre det når krisen er et faktum, kan du følgekrumspringene til Tom, Jan Åge, Frank og Per.

Det topper seg virkelig når sportsdirektøren prioriterer kjendisfest i St. Tropez når klubben ligger med brukket rygg. Ser du for deg Jens på Maldivene når det har vært terrorangrep mot Oslo sentrum?

Og jeg bare nevner at Arild Sundgot synes det er så ille for tiden at han med nød og neppe vil gå ut og handle i stasjonsbyen. Espen Søgård sier i lokalavisa at han foran kveldens Aalesund-kampen skal hente fram Vålerenga-engasjementet sitt. Ja,ja.

Liverpool og tredje runde
Så er det altså klart at Liverpool skal spille mot Vålerenga 5.august. Alle stjernene skal visstnok komme, og regn med et fullsatt Ullevaal. Jeg har ikke annet å si enn «bra jobba» og gøy. Personlig kan jeg styre meg for den slags kamper, men for fotball-interessen og en haug av unger, er dette bra. Og det er bra for Vålerenga, ergo bra for meg.

Mandag skal tredje runde i cupen settes opp. Mye tyder på, dersom vi kommer videre, at vi får hjemmekampmot et 2. divisjonslag. Manglerud Star og Eidsvold kan begge være kandidater.

Vålerenga i dag
Øl?

Legg igjen en kommentar