Dagboka, onsdag 19. mars 2008

Fortsatt stille før stormen. Det skjer lite i media, hvis du ser bort i fra alle sparka fotballtrenere som skal tippe og synse rundt laga til de fotballtrenerne som ikke har fått sparken enda. Rart det der, du er trener til du får sparken, deretter blir du opphøyd til ekspert. Dagboka ellers, fylles opp av … Fortsett å lese «Dagboka, onsdag 19. mars 2008»

Fortsatt stille før stormen. Det skjer lite i media, hvis du ser bort i fra alle sparka fotballtrenere som skal tippe og synse rundt laga til de fotballtrenerne som ikke har fått sparken enda. Rart det der, du er trener til du får sparken, deretter blir du opphøyd til ekspert. Dagboka ellers, fylles opp av ting for at det skal kunne kalles en dagbok og ikke kun ett avsnitt. Du er herved advart.

Seriestart
Gjennom å legge seriestart til etter påske støtter fotballen på mange måter opp om påskens ide. Vi snakker lange dager, lidelse og lengten. Det er på mange måter som tida før jul, du veit stort sett hva du får, men allikevel lengter du etter å rive av papiret å få det bekrefta. Det er litt over en uke igjen. I mellomtiden får vi trøste oss med tabelltips som i hvert fall utad prøver å gi inntrykk av rent faglige vurderinger. De kan kalle det hva dem vil, fotball handler mest om følelser.

Spillerintervjuer
Ultrasympatiske Troy Perkins forklarer på VIF-TV hvorfor han vil bli i Norge og Vålerenga, utover de fem årene han er bundet til klubben. Se intervjuet der, Troy lærer seg også norsk for tiden og VPN forventer at han snart høres ut som han kunne vært sønnen til Mike Speight. Vi gleder oss.

Kjøper du aviser i påsken vil du bli servert gamle intervjuer med spillere om alt fra favorittfarge og hvilken blomst de helst ville vært om de måtte velge. Sjekker du innom VPN vil vi i hvert fall love å komme med ferske nyheter, dersom det skulle dukke opp noe. Vi nevner at vi blant annet har tre aldersbestemte lag på turnering i Spania denne påsken.

Ny trener på vei inn
Etter massivt press utløst av mandagens dagbok har Martin Andresen gitt etter. Vålerenga er nå i ferd med å hente en ny person inn i trenerteamet, banemester Øyvind Kormeseth vil om han kommer, få ansvaret for å trimme gresset frem til Vålerenga får ny stadion.

Sesongen er over
Av og til holder det ikke med vinnerkultur, iskrigerne våre tapte på Hamar i går, til tross for en god første periode. Resten av kampen var lite å skrive hjem om og bønda vant til slutt 4-1 og 4-2 i kamper. Resultatet betyr at bøttefesten er utsatt i ett år og at det nå kun vil handle om fotball det neste drøye halvåret.

Sesongstartsfest og påskekrim
Denne påsken kan du bruke til å stryke fotballdrakta og VIF-buksa, mens du ringer venna dine for å sjekke hvem andre som skal på festen på Sentrum Scene.

Første episode av påskekrimmen ligger allerede ute, oppdateringer kommer utover i påsken.

Legg igjen en kommentar