VPN-lesernes «Årets spiller»

I pausa under Royal League-kampen mot Viborg ble VPN-lesernes «Årets spiller»-pris delt ut til Ronny Johnsen. Her er begrunnelsen som ble lest opp under utdelingen. VPN har tradisjonen tro ved hjelp av sine lesere kåret årets spiller. Utgangspunktet for nominering av kandidatene har vært VPNs spillerbørs og det var som vanlig bare svært gode kandidater … Fortsett å lese «VPN-lesernes «Årets spiller»»

I pausa under Royal League-kampen mot Viborg ble VPN-lesernes «Årets spiller»-pris delt ut til Ronny Johnsen. Her er begrunnelsen som ble lest opp under utdelingen.

VPN har tradisjonen tro ved hjelp av sine lesere kåret årets spiller. Utgangspunktet for nominering av kandidatene har vært VPNs spillerbørs og det var som vanlig bare svært gode kandidater å velge mellom.

Ved avslutningen av stemmegivningen hadde over 3.100 personer stemt.

Årets spiller har tidligere vært spiss, men har i første rekke gjort sine saker i den andre enden av banen. Forsvarskjempe, vestfolding og med avtjent verneplikt som arbeidssky leirsoldat ved Østlandets sjøforsvarsdistrikt. Han har bidratt med rutine og erfaring som har vært avgjørende for laget å kunne dra i land en bronsemedalje…foran Lyn og foran Lillestrøm!

Årets spiller er i følge VPNs lesere; RONNY JOHNSEN!

Legg igjen en kommentar