Frode Veie tilbake som Sjappesjef

Etter fem måneder i eksil som pølseselger har Frode Veie kommet tilbake som Sjappesjef. VPN har hatt en prat med den gjenvendte helten. – Det var mer moro å selge supportereffekter enn å selger pølser, sier Veie til Vålerenga På Nett (VPN). Han har akkurat forlatt jobben hos Easy24, og har valgt å komme ”hjem” … Fortsett å lese «Frode Veie tilbake som Sjappesjef»

Etter fem måneder i eksil som pølseselger har Frode Veie kommet tilbake som Sjappesjef. VPN har hatt en prat med den gjenvendte helten.

– Det var mer moro å selge supportereffekter enn å selger pølser, sier Veie til Vålerenga På Nett (VPN). Han har akkurat forlatt jobben hos Easy24, og har valgt å komme ”hjem” til Sjappa.
– Det var litt uvant å komme tilbake i en rutine som var veldig 8-16. Etter å ha bygd min egen arbeidsplass i Sjappa de siste sju årene må jeg innrømme at det var litt kjedelig. Jeg vil fortsette som eier av butikken, men jeg vil ikke ha noe med den daglige driften å gjøre, sier han.

Viktig pause
At valget falt på å komme tilbake til Sjappa føltes helt naturlig.
– Jeg har hele tiden mens jeg har vært borte fått positiv tilbakemelding om at man synes jeg hadde gjort en bra jobb. Jeg hadde verdens beste jobb, men jeg hadde godt av den lille pausen jeg hadde. Jeg har blitt behandla ekstremt bra av styre og stell i Sjappa, både da jeg ønska en forandring, og nå når jeg kom tilbake, forteller han.
Merete Prestkvern har fungert som Sjappesjef, men går tilbake til stillingen hun hadde før Veie forlot Sjappa.
– Min største fordel da jeg var Sjappesjef var at jeg hadde med meg Merete. Hun har gjort en veldig bra jobb, og jeg ser frem i mot å jobbe med henne igjen.

Forandringer
De største forandringene i Sjappa vil se på service-fronten. Både Frode og Merete vil tilbringe mer tid bak kassa. De vil også ha en person til å svare på telefonen. På varefrontene blir det ikke veldig mye nytt – i hvert fall ikke i første omgang.
– Vi har ikke noe nytt på tapeten i første omgang. Vi har så vidt starta med å se på nye varer til jul, men i første omgang så må vi se litt på lagerbeholdninga vår. Vi har varer for to-tre millioner på lager, og allerede neste uke ser det ut som vi vil starte med et lagersalg, sier Veie.

Og til de som klager på kreativiteten til Sjappa, nå kan dere selv være med å bidra:
– Vi kommer til å åpne for en designkonkurranse foran seriestarten neste sesong hvor alle kan komme med designforslag, spesielt på t-skjorter. Vi kanskje ender opp med å bruke de fem beste for eksempel. Da vil kanskje folk føle at de er med på å bidra mer enn hva som er tilfellet i dag, og det er positivt.

Legg igjen en kommentar