Vålerenga – Lillestrøm 0-1 (0-1)

Tippeligaen 7.runde – Ullevaal Stadion 12.05.2006 – 20.643 tilskuere Vålerenga er nå offisielt et bunnlag. Og dessverre er det LSK som er topplaget dette året. På Ullevaal igår var det også topplaget som vant. Grunnen til det kan kort oppsummeres med tre ord: Misfsud, VIF angrepet og Bøffel-Berntsen. Les hele referatet, og finn begrunnelsen. 1. … Fortsett å lese «Vålerenga – Lillestrøm 0-1 (0-1)»

Tippeligaen 7.runde – Ullevaal Stadion 12.05.2006 – 20.643 tilskuere

Vålerenga er nå offisielt et bunnlag. Og dessverre er det LSK som er topplaget dette året. På Ullevaal igår var det også topplaget som vant. Grunnen til det kan kort oppsummeres med tre ord: Misfsud, VIF angrepet og Bøffel-Berntsen. Les hele referatet, og finn begrunnelsen.

1. Omgang:
De 12 første minuttene, er det i mine øyne faktisk Vålerenga som tar et lite grep. Lillestrøm legger seg ikke direkte bakpå, men Vålerengagutta gir alt, og presser LSK i det minste.
Men så kommer årsak 1. Michael Mifsud. Han lurer Muri relativt frekt på hjørnet av 16-meter’n, og fyrer av et skudd hvor Muri faktisk står i veien for Arni, slik at han ikke ser utgangen. Ballen suser i mål, og LSK leder ufortjent 1-0.

Man kan si så mangt om forsvaret vårt denne sesongen, men jeg mener bestemt at denne scoringen kom av at Mifsud var dritgod og utrolig smart. Hvis Muri skulle hindret det målet, måtte han mest sannsynlig lagd straffe.

LSK tennes naturlig nok av dette, og Enga får ikke samlet troppene før Arni må redde et hardt skudd. Men dette tenner selvsagt gløden igjen hos Enga. Men jeg vet ikke hvor sannsynlig det er å score på Müller fra 30 meter, men Flo gjorde et forsøk i hvert fall. Skuddet havner imidlertid like over.

Mifsud fortsetter å stresse backene våre med kjappe løp og en innsatsvilje som det spruter av. Og det er spilt ca 25 minutter da en VIF avklaring (trolig fra Hovi) går rett i ræva til en medspiller, og Mifsud plukker lett opp den ballen, og løper fra det som er av Vålerengaspillere. Han runder Arni og har fri vei til målet. Men så dukker Muri opp, og klinker Mifsud og ballen til corner.

Mifsud gir seg ikke, og er nære på i det 30. minuttet. Skuddet går like over, men satan så god den jævla lille myggen der er.

Så klarer både Ronny og Christian å pådra seg gult kort for dårlig oppførsel, noe som kanskje var berettiget, men faen ta Bøffel-Berntsen som ALDRI var konsekvent i denne kampen. Dette kommer jeg tilbake til.

2. omgang:
Allan blir byttet ut med Hoset i pausen. Og mange vil nok si at HVORFOR I HÆLVETE GJORDE REKDAL DET? Jo det viste seg at det ikke var så ille allikevel. Hoset kom inn og gjorde en solid omgang faktisk. Og det kan være snakket om salg som tente han, men han var vel bortimot banens beste (for VIF) i 2. omgang. Hoset viser seg frem ganske raskt, og er nære på å utlikne når han drar vekk 2 bøfler, og skyter 2 cm utenfor. Hardt var det også.

Så kommer stjernebyttet. FLO UT???? Ja vel? Daniel inn, greit nok. Daniel er god, og han var ikke aller verst i går heller, men det var tross alt Flo som var håpet og BB i denne kampen tør jeg påstå. All ære til Daniel. Du er god, for all del, men jeg mener strengt tatt at Flo burde blitt på banen. Nå skal det legges til at jeg ikke vet grunnen til at Flo blei tatt av, men med mindre det er pga formen/skade el. Så mener jeg at det bør være vanskelig for Rekdal/Myhre/Aabrekk og forklare det byttet.

Freddy er riktignok frempå en gang, men skuddet var omtrendt like hardt som ei nybakt lompe. Og her hadde kanskje Flo kunnet utrettet mirakler(?) Vanskelig å si.

LSK har ikke stort å by på i 2. omgang. Occean var vel det man kan kalle en skygge av seg selv. Det samme var Mifsud. Men det skulle jo vise seg at det holdt helt ut for bøfla.

Derek kommer inn for Thomas i det 84. minuttet. Og igjen stiller jeg meg helt uforstående til dette. Thomas bli kåret til BB av Hafslund, men er tydeligvis ikke god nok for å fullføre kampen. Men igjen skal det legges til det samme som jeg skrev ved Flos bytte (ref: årsak).

Nå står jeg på bredden og ser på all elendigheten som skjer med Enga. Og det er klart at når dommertrioen igjen gjør flere tabber som for eksempel når de unnlater å gi kort til LSK spillere som oppfører seg like ufyselig som Christian og Ronny som fikk sine gule kort, da er det på grensen til at jeg revner fullstendig. Og det hele topper seg i det 88. minuttet da NOK EN GANG EN LSK SPILLER HANDSER INNENFOR 16-METER’N UTEN AT DOMMERNE REAGERER?????? Hva faen er det? Jeg sier ikke at LSK ikke vant fortjent, for Vålerenga er jævlig dårlige om dagen, men rett skal faen meg være rett.

Jeg vil ikke gå nærmere inn på hva som er/gjøres galt i VIF, for jeg som supporter ønsker bare VIF alt vel. Og jeg står heller ikke på benken og får vite hva som skjer i kampens hete. Men det her er faen meg for dårlig gutta. Greit at LSK er i dytten, og at vi ikke er det. Men vi er faen meg regjerende seriemestere, og vi skal faen meg ikke la noen pelle oss på nesa.

Jeg krever verken seriegull eller Rekdals hode på et fat. Men jeg vil faen meg se mer entusiasme og FLERE MÅL. Dette er rett og slett en skam. Klipp ut tabellen fra et eller annet sted og heng den opp over senga di. Drøm om det om natta, og møt opp til neste kamp og knus, drep og blø. Nå er det faen meg nok. OK?

Spillerbørs:
Arason 5
Hovi 3
Johnsen 2
Muri 3
Storbæk 2
Holm 3
Grindheim 3
Skiri 3
Jepsen 3
Dos Santos 3
Flo 5 Banens beste

Innbyttere:
Hoseth 3
Fredheim Holm 3
Sørensen For kort tid

Vålerenga:

Arason
Storbæk Muri Johnsen Hovi
T Holm (Sørensen 84. min) Skiri Grindheim Jebsen (Hoset 46. min)
Flo (Fredheim Holm 61. min)) Dos Santos

Lillestrøm:
Heinz Müller – Christoffer Andersson, Anders Rambekk, Frode Kippe, Shane Stefanutto – Bjørn Helge Riise, Espen Søgård, Robert Koren – Arild Sundgot – Olivier Occean, Michael Mifsud.

Scoringer: 0-1 Michael Mifsud 13. min

Gule kort:
33. min Johnsen
38. min Grindheim
73. min Hoset

Hoveddommer: Bøffel Berntsen
Assistentdommere: Bøffelberget

Legg igjen en kommentar