Molde – Vålerenga 1-3

Røkkeløkka 24.04.2005 – Tippeligaen 3. runde – 6097 tilskuere Molde borte er som regel noe kjipe greier. Eller dvs Docksides i solskinn er bra og stadion er bra. Resten kan du få billig av meg. Enten så spiller vi søppel og taper eller så kjemper vi oss til et uheldig tap. Molde 1 ( 1)        –         … Fortsett å lese «Molde – Vålerenga 1-3»

Røkkeløkka 24.04.2005 – Tippeligaen 3. runde – 6097 tilskuere
Molde borte er som regel noe kjipe greier. Eller dvs Docksides i solskinn er bra og stadion er bra. Resten kan du få billig av meg. Enten så spiller vi søppel og taper eller så kjemper vi oss til et uheldig tap.

Molde 1 ( 1)        –         Vålerenga 3 ( 0)

3. min Thomas Holm
1-0 Magnus Kihlberg 42. min
62. min Morten Berre 1-1
70. min Daniel Fredheim Holm 1-2
73. min Ronny Johnsen 1-3

Arni Gautur Arason
David Brocken Ronny Johnsen Kjetil Wæhler (Andre Muri, 46 min.) Tom Henning Hovi
Morten Berre (Freddy dos Santos, 78 min.) Thomas Holm (Steffen Iversen, 57 min.) Amund Skiri Daniel Fredheim Holm
Christian Grindheim
Bernt Hulsker

Lagoppstilling Molde: Lillebakk – Strande, Andreasson, Mavric, Kaillo – Røberg, Kihlberg, Rudi, Mork – Ohr, Friend

Hoveddommer: Roy Helge Olsen
Assistentdommere: Tøsse/Rønning

Molde borte er som regel noe kjipe greier. Eller dvs Docksides i solskinn er bra og stadion er bra. Resten kan du få billig av meg. Enten så spiller vi søppel og taper eller så kjemper vi oss til et uheldig tap. Det er liksom det minnebrikken min har lagret om bortekamper i Molde; det og Opus’ Life is life som gikk sin seiersgang på Alcudia Park i Mallorca sommeren 1987. Wohoo, gjett hvem som var med Saga Solreisers Teen Club den sommeren.

Fra tv stolen virket det som om ingen hadde glemt Stian Ohrs usle sorti fra klubben. Hans forsøk på raid ble torpedert i starten av kampen for å få ham over i sutre modusen sin. Det fungerte, men kostet oss et tidlig gult kort til Thomas Holm. Limer’n pløyde han ned bakfra og selv Blinde-Ernst så at det var korrekt.

Utenom det så blir vi presset tilbake på banen og det virker som om at historien om at søplespill fører til tap på Molde Stadion igjen skal bli sann. Ohr prøver seg med et skudd tidlig og Rudi klarer ikke å stokke de dinglebena sine i feltet. Fra god posisjon, og på hel volley, strømper han ballen ut av farlig sone.

Dette skjer etter ca 15 min og etter dette hever Vål’enga seg litt. Vi får til noen halvtamme avslutninger fra bl.a. Holm og Skiri, men Moldes sisteskanse, den selvutnevnte strandløven Lillebakk, har ikke nevneverdig problemer.

Så mens vi har klart å heve spillet vårt litt lenger opp i banen slår Molde en kontra. Et innlegg fra Moldes venstreside blir, ikke klarert av Wæhler, så i det minste servert på sølvfat til stripa bonde som er skuddsektor. Arason har ingen mulighet til å ta det harde skuddet. Molde leder 1-0 og hele stadion eksploderer i frenetisk vinking med de blå klapperne.

På omgangens 5 siste minutter kommer vi til 2 sjanser. Holm limer ballen 20 meter over tverrliggeren fra 15 meter og vår CL mester, Ronny Johnsen stusser ballen utenfor bakerste stolpe på en corner.

La for øvrig også merke til at Wæhler holdt seg for kneet ved et par anledninger i første omgang.

Status til pause er 1-0 til de nedrykkstippede og utsikter til en feiende flott hjemtur for de som hadde tatt turen oppover.

Ryktene skal forresten ha det til at den oppførselen I viste i garderoben kvalifiserer til både 6 og 7 kampers karantene.

2. omgang starter og Vål’enga har gjort et bytte. Wæhler har gått ut pga skaden sin og Andrè Muri har kommet inn.

2. omgang starter med et Hulsker raid og noen gode muligheter for Molde og etter 13 min har I fått nok. Angrepet styrkes og Limer’n gjelles. Med Iveren på topp går det litt enklere og allerede 5 min etter at Ivers har kommet inn stanger Berre ballen i mål etter mye knot i boksen til Molde. 1-1 og Berre ofret seg såpass at han fikk en bønne av Trond Strande i situasjonen. Berre blir muligens litt tent av mål og bønns for noen minutter senere drar han seg fint fri på 16 og dundrer ballen 20 cm til side Dølle Lillebakk sin bortre stolpe. Minutter etter det igjen får Berre igjen muligheten foran mål, men volleyskuddet blir blokkert. Uansett 4 mål på 3 kamper er sånn litt under pari for hans del. Eller kanskje ikke.

Etter 70 min er det ny episode av Klabb og Babb i boksen til Molde. Steffiboy vinner en duell med Dølle Lillebakk og Berntieboy prøver et skudd. Det blir blokkert og Fredheimboy dytter den inn i mål mellom keeper og en back. 1-2 og Klapperen til de lokale innslagene på Molde Stadion går ikke lenger, ei heller Opus sin Life is life ble spilt da. Deilig.

Men vi er jo som kjent ikke ferdig. Like etter Får vi corner. Grindheim Legger en bra corner og en umarkert Jean Ronny Johnsen setter ballen enkelt i mål fra bakerste stolpe. 1-3 og det er deilig å se at vi fortsatt er i stand til å bryte nye barrierer.

Så med 1-3 og lite tid igjen må Molde spille sine siste kort. De setter innpå Rindarøy i håp om å snu kampen.. att det var? Jupp, Rindarøy. Hmm, skal vi se, hvem hadde vi på benken fra start av? Iversen, Muri, Gashi, Klavan, Ishizaki og Bolthof. Det er andre boller enn Rindarøy det! Stakkars Molde.

De siste 10 minuttene er ikke sånn kjempeinteressante, vi er vel egentlig truet bare sånn en gang, men Muri rydder opp. På slutten blir også Freddyboy byttet inn og Berre kan hvile seg i visshet om at han fortsatt er toppscorer i eliteserien.

Kampen sett under et kan ikke sammenlignes med det å bli sjekket opp av en kåt og gifteklar Britney Spears i Las Vegas. Men som Mats Larsen skriver ;pri 1 er å pule, pri 2 er å pule fint;. Vi fikk 3 poeng i en bortekamp som alltid har voldt oss problemer samtidig som både strilene og Bart City avga viktige poeng. Med andre ord en flott langhelg og 3 nye hakk i sengestolpen til oss.

Spillerbørs:

Arason 5
Brocken 4
Wæhler 5
Johnsen 6 BB
Hovi 4
Berre 5
Holm 4
Skiri 5
Grindheim 4
Fredheim Holm 4
Hulsker 5
———
Innbyttere:
Muri 5
Iversen 5
Dos Santos for kort tid

Legg igjen en kommentar