Dagboka tirsdag 10. juli, 2012

En liten opptur for Vålerenga og vi kjenner at den fortsatt er med på å løfte humøret. Kaz Sokolowski antyder at det samme gjelder for spillerene som reiser til Skien i dag. Mens Martin Andresen dro på Hamar for å se juniorlaget tok a-laget en lett treningsøkt på Valle for å tøye muskler og sånt … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. juli, 2012»

En liten opptur for Vålerenga og vi kjenner at den fortsatt er med på å løfte humøret. Kaz Sokolowski antyder at det samme gjelder for spillerene som reiser til Skien i dag.

Mens Martin Andresen dro på Hamar for å se juniorlaget tok a-laget en lett treningsøkt på Valle for å tøye muskler og sånt etter kampen i Sandnes. Allerede i dag må man begynne omstillingen foran Oddkampen og det gjør Vålerenga ved å ta turen ned til Telemark en dag på forskudd. Kaz Sokolowski er optimist på VIF TV:

– Oddkampen kommer ganske kjapt. Vi skal bygge videre. Jeg synes vi har startet en fin prosess og det er stadig framgang. Vi vant sist og det plusser litt på vår selvtillit som vi ikke har hatt mye av i det siste. Jeg forventer videre bygging av selvtillit og videreføring av den prosessen vi har med gruppa, som har respondert veldig bra. Det kan gi oss en bra prestasjon. Og en god prestasjon gir som regel et bra resultat.

På spørsmål om hvorfor laget reiser såpass tidlig forteller han videre:

– Vi ønsker å bli ferdig med å reise. Så tar vi en lett økt på kunstgresset på Skagerak arena og setter fokus på kampdagen. Det er også viktig å bli vant med underlaget, å få se hvordan ballen spretter og hvor fort den går på kunstgresset der nede.

Som vi skrev i går, dette blir en nøkkelkamp, med godt resultat kan Vålerenga kanskje få hodet over vann igjen, med tap eller med dårlig prestasjon er vi redd høsten fort kan bli traurig.

Borte mot Stabæk

Denne har muligens gått oss hus forbi, men vi skal visst til Nadderud i år, nærmere bestemt 22. juli, kl 16. Og da er det kjekt å ha billett. Sjappa melder (har meldt) at billettsalget startet allerede 3. juli, men vi kan ikke tenke oss annet enn at det finnes en og annen billett igjen. Vålerenga har fått totalt 1397 billetter for salg, som er fordelt slik: 297 billetter på langsiden a kr 150,- (felt 309) og 1100 billetter a kr 50,- til sving øst. Vi anbefaler en tur til Sjappa i den nærmeste framtiden.

Legg igjen en kommentar