Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd sommer 2024
#1
Hammarby skal visstnok ha interesse for Daniel Håkans.

https://twitter.com/allsvenskasilly/stat...0675775634
Svar
#2
Vår viktigste spiller. Bare å glemme.
Svar
#3
(04-26-2024, 08:49 PM)Ettlagioslo Skreiv: Vår viktigste spiller. Bare å glemme.

Tja. Jeg ble i grunnen overrasket over at han ikke forsvant i vintervinduet, så til sommeren tror jeg vi må belage oss på at han går.
Svar
#4
Jeg tenker at det må komme an på tabellen og hvordan vi ser ut. Akkurat nå, så er håkans nesten den eneste grunnen til å håpe på opprykk. Forsetter det sånn, så kan han ikke selges!
Svar
#5
Jeg tror Håkans blir solgt om avtalen er akseptabel for klubben. Spilleren ønsker seg bort og det er uforståelig at han fortsatt spiller i OBOS. Ikke vanlig med spiller av hans kaliber i form av å være landslagsspiller å spille på nivå 2 i Norge. Ligger nok en avtale mellom vår klubb og spiller at han blir solgt når akseptabelt tilbud ligger på bordet.

Det er ennå lenge til sommerens overgangsvindu. Mange poeng for klubben med Håkans på laget til da på vår vei mot opprykk.
Svar
#6
Hva er status ift speiderapparatet vårt? Var det ikke noe med at en østeurooeisk speider som nylig hadde terminert avtalen med VIF? Dette må på plass snarest.
Svar
#7
Dobbeltposting
Svar
#8
(04-28-2024, 11:04 AM)Paulinho Skreiv: Hva er status ift speiderapparatet vårt? Var det ikke noe med at en østeurooeisk speider som nylig hadde terminert avtalen med VIF? Dette må på plass snarest.

Vi står uten speider nå, han sjefsspeideren dro til en annen klubb og tok også med seg en annen. Vet det jobbes med.
Svar
#9
Det er mulig sommervinduet 2023 sin verste signering var Bakke...
Svar
#10
(04-28-2024, 03:24 PM)Loffen Skreiv: Det er mulig sommervinduet 2023 sin verste signering var Bakke...

100% Han skulle aldri vært ansatt! Skjønner heller ikke hvorfor han ble ansett som drømmetreneren. Men det sier vel kanskje mer om Jokke enn noe annet
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 8 Gjest(er)