Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
(44 minutter siden)NilsDN Skreiv:
(Igår, 11:47 PM)Østblokka Skreiv:
(Igår, 11:02 PM)Blårød Skreiv:
(Igår, 01:40 PM)NilsDN Skreiv: Tror det gjelder alle spillere ut. Det er neppe bevisst at de ikke har hentet noen inn.

Personlig synes jeg det er mye vås i det intervjuet. Jeg skjønner ikke helt hva han prater om når det gjelder å stå mot press fra sosiale medier. Det er ikke noe press der utover at folk ønsker at vi skal få spillere inn. Det er heller ingen som ikke står med klubben. Men JJ, Bakke og alle andre er ikke klubben. De må finne seg i at folk ikke er så veldig imponert over det de har fått til. De har rykket ned og prestasjonen har av eksperter blitt beskrevet som den svakeste prestasjonen av noen i noen klubb i historien. Og nå sliter de med å finne spillere som holder OBOS-nivå.

Så Jokke må gjerne sutre og prate om at han skal bygge opp huset igjen og sånt. Men fint om han kan skynde seg litt med å få opp tak og vegger, for det er ikke så lenge til det begynner å regne.

Mulig Jokke ser på seg selv som en arkitekt som skal skape et slott. Men i øyeblikket leverer han mer som en ufaglært håndverker fra Øst-Europa.
trøkket var ganske ekstremt i fjor, ikke nødvendigvis mot JJ, men kanskje han hinter til mot andre i klubben. Mye av det trøkket som var mot SPZ, Tuva og andre ansatte starter ofte på X.

Bare Nils som sutrer over at Jonsson sutrer det der.. Apropo sutring liksom.

Nei, jeg synes bare at det er litt teit at han drar opp de tingene han gjør. Det er ikke noe press fra sosiale medier mot han eller noen andre. At folk mener noe på sosiale medier må han finne seg i. Før han kom hit hadde han synsing på sosiale medier og andre steder som levebrød.

Og jeg synes det er stråmannsargumentasjon det han driver med. Det er å overdrive og forenkle argumenter, som så kan tilbakevises. Det er ikke noe press mot han utover at han må få spillere inn.

(1 time siden)Hvalkjøtt Skreiv: Obasi er jo meget spennende! Man vet jo selvsagt aldri, men regner med han ikke var dyr så her er det bare god stemning!

Jo, tror faktisk han var ganske dyr. Dyrere enn vi normalt pleier å betale for denne type spillere.

Men hva vil det si. Hvor mye pleier det å koste for denne type spillere? 

Antar at han fortsatt er billig sammenlignet med å hente et talent fra en annen norsk klubb.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: EvigEnga, Kenneth, Mannenigata, Tony2, Ulf Bøtta Johansen, 1 Usynlig(e) bruker(e), 41 Gjest(er)