Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
#1
Jeg åpner tråden med å ønske meg Messi, Haaland og han brasilianeren fra samme klubb som Ilic.
Svar
#2
Messi er for treg, Haalands plass er opptatt, men han brassen hørtes bra ut. Løp og kjøp!
Svar
#3
Alt blir bedre neste år og ikke minst med ny trener!!
Svar
#4
(10-19-2023, 08:10 PM)idle76 Skreiv: Messi er for treg, Haalands plass er opptatt, men han brassen hørtes bra ut. Løp og kjøp!

Her har du i hvert fall en YouTube video av han du kan se:  Emerson Deocleciano (Rigas) - Skills and Highlights - YouTube

Spilte på nivå to i Brasil, men gikk på et lån til NK Lokomotiva i Kroatia. Overgangen ble gjort permanent og han ble lånt ut til RFS i Latvia. Her ble også overgangen gjort permanent i 2021. 

Transfermarkt verdsetter han til €1 million, som gjør han til Topp 3-4 i Latvia. Men han er primært brukt som ving, som kan gjøre han litt uinteressant for oss. Men om han kan spille en slags hengende spiss sammen med Ilic så kan det fungere. Scorer en del mål. Ca 1 pr 3.kamp.

En annen vi kan se etter i Latvia er HrvHrvoje Babec - Player profile 2023 | Transfermarkt
Defensiv midtbane med U21 kamper for Kroatia. Transfermarkt verdsetter han til €2,5 millioner. Men han er visst bosman fra januar av.
Svar
#5
Endelig kan jeg være med i forumet Big Grin Har ventet ett år på "bekreftelsesepost" på https://forum.klanen.no/, så hyggelig å endelig kunne delta på forumet.

Liten status på troppen sånn jeg ser det per nå:

Keep: Sjøeng/Storevik
Vurdering: Håper Sjøeng tar over plassen fra neste sesong. Syntes ikke Storevik har imponert. Varier mellom tabber og gode redninger, men Sjøeng har størst potensial. Sjøeng ikke vært veldig god i år, men Storevik heller ikke noen stor forbedring. Hvis ikke vi satser på Sjøeng så kunne trenger vi en førstekeeper som er betraktelig bedre enn Storevik. Vi har selvfølgelig også noen keepertalenter i Stær-Jensen og Strand-Kolbjørnsen, men forventer vel ikke at de tar første- eller andrekeeper rollen allerede.

MS: Strandberg / Bitri / Oldrup, med Kjeldsen / Kiil Olsen / Kreuz som backup.
Vurdering: Egentlig bør det være en førsterekke som utfyller hverandre bra. Strandberg passer bedre inn i denne formasjon og at vi ligger lavere, enn han gjorde med 4-3-3 i høyt press under Fagermo. Ikke veldig imponert av Bitri enda, og syntes ikke KO ser ut til å være veldig langt unna å kunne ta den plassen. OJ bør få ny kontrakt, eneste av forsvarerne som kan ta med seg ball gjennom ledd og har ok venstrefot. Det har vel også Kreuz, men han virker å være et stykke unna å forbedre dette laget.

Det optimale ville vært Kreuz ut, og en solid venstrebeint midstopper med god fart og fot inn i stedet. Det er nok kanskje for mye å be om. Ellers bør vi satse videre på KO med sin råe fysikk, og Kjeldsen som fort er et veldig fint salgsobjekt om et par år.

HB: Borch/Hedenstad
Vurdering: Gi ny kontrakt til Borch!! Vårt klare førstevalg på HB, men decent erstatter i Hedenstad egentlig. Kommer vel også opp et bra talent i Bjurstrøm som kan ta over for Hedenstad når han blir for gammel?

VB: Juklerød
Fantastisk fremover på banen, helt håpløs bakover. 2 kritiske røde kort, pluss mange personlige feil. Det er synd, for den relasjonen han hadde med Ofkir en stund så fryktelig farlig ut fremover på banen. Men her trengs det konkurranse, og gjerne et alternativ som er bedre bakover. Kanskje også et yngre alternativ?

SM: Hagen / Strand / Bjørdal / Riisnæs / Bully / Vitinho.
Den lagdelen det er best stilt. Kunne trengt noen andre enn Hagen som kan spille anker. Strand er ikke disiplinert nok til den rollen. Men ellers lite å klage på. Syntes Riisnæs fortjener å spille sentralt, og det han har vist i det siste gjør at han hos meg ranker høyere enn både Strand og Bjørdal. Riisnæs selges for masse penger om ett år, og det er helt greit da vi har god dekning. Skal heller ikke glemme at Thorstensen vil banke på døra etterhvert.

Hengende spiss: Ofkir / Håkans / Dicko / Thorvaldsen.
Når vi plutselig sluttet å spille med kanter så ble det mange å velge mellom her. Ingen av de er vel spisser, men kan fungere litt dypere. Det må de, om de skal få det til i Vålerenga nå. Håkans forsøkt som vingback, men syntes det tar vekk styrken hans med å utfordre inn i banen som vi så tidlig i sesongen. Da var han vårt største "uromoment" i positiv mening. Dicko dessverre skadet i lang tid, men Thorvaldsen bør få flere muligheter som innbytter. Vist stort potensial. Håkans bør også få en del spilletid, men per nå er vel Ofkir førstevalget. Kanskje bli Håkans solgt som resultat av mangel på spilletid?

Spiss: Ilic / Jones(?)
Ilic selvskreven. Tipper Børven forsvinner ut etter sesongen, og håper hans plass i laget erstattes av Jones. Syntes han viser potensial, og er en fin innbytter/backup frem til Ilic selges for masse penger. Litt tynt om Ilic blir skadet og Jones får utfordringer med nivået. Men det er dyrt å hente spisser, og tror ikke vi skal prioritere det i vinter med mindre Ilic plutselig forsvinner allerede.

Noen jeg har glemt å ta med? Noen andre talenter dere tror er aktuelle for førstelaget til neste år?
Svar
#6
(10-20-2023, 11:42 AM)mestah Skreiv: Endelig kan jeg være med i forumet Big Grin Har ventet ett år på "bekreftelsesepost" på https://forum.klanen.no/, så hyggelig å endelig kunne delta på forumet.

Bra vurdering det og fint at du endelig fant deg et forum som lar deg registrere deg da. 

Veldig mye er jo avhenig av formasjonen neste år da. Som sagt på det andre forumet så håper jeg vi går vekk fra en 3'er bak, fordi det er for defensivt.

Samtidig så er jeg så klart veldig glad for at vi spiller det nå som vi skal krige inn poeng. 

Så dette vinduet blir vanskelig å spå. Det er jo ikke sikkert vi skal spille på samme måte som nå. Og det er ikke sikkert vi skal spille på samme måte i alle kamper heller.
Svar
#7
Syntes vi spiller mer 5-3-2 enn 3-5-2 egentlig. Fordi vi er så defensive og lavtliggende med backene at midtstopper og back nesten står på samme plass, noe som også gjør frispillinga vanskelig.

Men med Bakke sin historikk og stallen man har prøvd å sette sammen i sommer, med 2 midtstoppere inn, så blir jeg overrasket om vi ikke fortsetter i lignende formasjon til neste år.

Kunne tenkt meg en mye mer offensiv formasjon/innstilling, men viktigste er selvfølgelig å holde seg i divisjonen i år. Da tror jeg vi kan klatre mye på tabellen til neste år selv uten mange spillere inn.
Svar
#8
Ønsker at vi resignerer Borchrevink. Ser her at Jokke ikke har fått fingeren ut av ræva ennå https://www.nettavisen.no/sport/skuffet-...95-1412714?
Svar
#9
Lurer på om Illic blir med ned? Han kommer til å putte 30 mål i obos neste sesong.
Svar
#10
(10-30-2023, 11:36 PM)Trasskuken Skreiv: Lurer på om Illic blir med ned? Han kommer til å putte 30 mål i obos neste sesong.

Jeg vil vel tro det. Vet ikke hvor mye et eventuelt nedrykk vil svi økonomisk for oss.

Tipper vi taper rundt 20 millioner fra media, kanskje litt mer. Så går vel sikkert sponsorer litt ned også. Publikum tror jeg kanskje ikke blir så mye. Men hvis vi anslår at en sesong i OBOS koster oss rundt 30 millioner så er vel ikke det så langt fra sannheten. Eller en Thiago Holm.

Så er jo da spørsmålet om vi har de pengene, eller om Trøim vil gi oss dem. Det tror jeg. Vi har tross alt solgt Tobias, Osame, Odin og Jatta i år. Så vi nærmer oss nok 100 millioner i salgsinntekter. Så jeg tipper vi kan levere et pent overskudd og et nedrykk til Trøim. Forhåpentligvis bare et overskudd da. Siden vi også er besatt av tanken på å gi unggutta spilletid, så blir også det lettere i OBOS. 

Med Bakke som trener og en satsing som et Eliteserielag i OBOS burde vi fint klare å rykke opp igjen på første forsøk. Hvis vi må sette tæring etter næring alt fra første sesong i OBOS så kan det ta lengre tid. Men vi får vel håpe på at vi setter alt på et kort her og går rett opp igjen. Det har jo også de fleste veldrevne større klubber klart. 

Og en sesong i OBOS takler de fleste. Det betyr nok kanske adjø til et par av de eldre spillerne våre, som også tjener bra. Tviler på at vi får se spillere som VEH, Børven og Strandberg for oss i OBOS da. Men at de spillerne som kom nå i sommer drar videre tviler jeg mer på.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 3 Gjest(er)