Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
#11
Uansett opprykk eller nedrykk:

1. Signer nye kontrakter med OJ og Borch.
2. Strandberg kan gå til ny klubb. For den lønna han får så har han ikke prestert. Han vil heller ikke bli bedre, trolig blir han bare enda tregere til neste år. En stopper-trio med Strandberg, Bitri og OJ blir uansett for treg. Flytt Bitri inn i midten og bruk KO på høyresiden.
3. Hent ny venstreback som kan konkurrere med Jukle.
4. Hent en ny midstopper som kan konkurrere med førsterekka. Og gi en del spilletid til Hammer Kjeldsen neste år.
5. Sats på Sjøeng igjen til neste år.
Svar
#12
(11-01-2023, 11:44 AM)mestah Skreiv: Uansett opprykk eller nedrykk:

1. Signer nye kontrakter med OJ og Borch.
2. Strandberg kan gå til ny klubb. For den lønna han får så har han ikke prestert. Han vil heller ikke bli bedre, trolig blir han bare enda tregere til neste år. En stopper-trio med Strandberg, Bitri og OJ blir uansett for treg. Flytt Bitri inn i midten og bruk KO på høyresiden.
3. Hent ny venstreback som kan konkurrere med Jukle. 
4. Hent en ny midstopper som kan konkurrere med førsterekka. Og gi en del spilletid til Hammer Kjeldsen neste år.
5. Sats på Sjøeng igjen til neste år.

1. Interessant at OJ ønskes resignert. Er ikke uenig, altså, men uvant mening i dette forumet. Borch, aka Mr. VIF, må resigneres ASAP.
2. Om vi blir i Eliteserien vil jeg gjerne ha inn en erstatter før Strandberg slipper. 
3. Enig. 
4. Enig.
5. Enig. Synes egntlig han kan slippe til allerede nå. 

Usiker på hva Transfermarkt legger til grunn for å definere spilleres primære og sekundære posisjoner, og deres verdi (i euro), men klikka meg gjennom stallen og satte det opp slik, for å få litt oversikt. 
[Bilde: Stallen.png]
Svar
#13
Tenker at et nedrykk vill gjøre oss godt, vi kommer til å kvitte oss med de som er daukjøtt.
Beholde de som virkelig ønsker å være her.

Også er vi nok nødt til å kvitte oss med de som tjener mest.
Tap av inntekt gjør at spillere må selges eller kuttes i lønn.

Trenger vi å forsterke med en spiss,stopper og VB.
Tror nok at vi skal greie å rykke rett opp igjen på første forsøk.
Svar
#14
Håper at et nedrykk rydder opp i administrasjonen i hvert fall. Vet ikke hvor mange vi har ansatt der, men når vi har de høyeste lønnskostnadene i ES så er det noe som har gått galt.
Svar
#15
Herregud for en gjeng, en ting er å være negativ, men å ønske et nedrykk? Nei ikke faen, men opprydning må til..
Svar
#16
Aktivitet i vinduet vil naturligvis først og fremst bestemmes av hvilken divisjon vi er i. Forventer en del utgående uansett, men vil antagelig miste en del sentrale spillere om vi går ned (er redd Ilic forsvinner, den eneste virkelige forsterkningen vi har gjort i år). Ikke at alle som kanskje forsvinner har vist at de fortjener fortsatt spill på høyere nivå, men slik er nå en gang disse mekanismene. Alltid en klubb som tror de kan gjøre gråstein til gull (vi er vel høyt på den lista).

OBOS vil antagelig bety et enda yngre lag (!), supplert med noen veteraner med erfaring fra nivået. Nils skriver at de fleste veldrevne ES-klubber klarer opprykk på første forsøk. Det er sikkert riktig, men nøkkelordet er vel nettopp veldrevne. Er vi virkelig det? Har ikke de siste 5-6 årene demonstrert det motsatte (til tross for en seriebronse)? Nå har vi jo fremdeles ikke rykket ned og vi får håpe det kan mobiliseres for å unngå det.

Hvis vi holder oss må vi ha oppgradering/forsterkning på stopperplass, venstreback, midtbane og spiss. Kanskje keeper også.
Strandberg, Juklerød, Hedenstad, Strand, OJ, begge keeperne (men sats likevel på yngstemann), Ofkir (svært variabel) og Bitri (god i begynnelsen) er spillere jeg synes for ofte leverer under pari. Kreutz var vel et helt bortkastet kjøp, uansett om han var billig. Samme med Børven. Vi kan ikke skifte ut alle på en gang, men prosessen må begynne. Vi har for mange spillere i enten oppstarts- eller avslutningsfasen av karrieren. Til sammen blir dette for tynn suppe.

Og det virker ikke som om Transfermarkt er helt oppdatert på verdien av norske spillere… Juklerød til €650.000, Børven/OJ begge €300.000 etc. Ville vært en sak for Økokrim hvis noen betalte slike summer for disse.
Svar
#17
Ingen grunn til å håpe på et nedrykk. Noen klubber har klart å snu seg rundt og kommet tilbake til Eliteserien sterkere etter et nedrykk. Det tror jeg ikke vil skje med Vålerenga. Jeg tror det bare gjør at det tar enda lenger tid før vi er der vi ønsker å være, og i verste fall at vi roter rundt i OBOS i flere år. Det er ingen garanti for at vi rykker opp igjen på første forsøk.
Svar
#18
Det er selvfølgelig mye bedre å ikke rykke ned.
Svar
#19
(11-03-2023, 03:13 PM)Goliat Skreiv: Herregud for en gjeng, en ting er å være negativ, men å ønske et nedrykk? Nei ikke faen, men opprydning må til..

(11-03-2023, 03:48 PM)mestah Skreiv: Ingen grunn til å håpe på et nedrykk. [...]

Hvem er det dere refererer til her egentlig?
Så vidt jeg kan se så snakker de fleste om hva man ønsker skal skje ved et ev. nedrykk.
Svar
#20
(10-31-2023, 02:06 PM)NilsDN Skreiv:
(10-30-2023, 11:36 PM)Trasskuken Skreiv: Lurer på om Illic blir med ned? Han kommer til å putte 30 mål i obos neste sesong.

Jeg vil vel tro det. Vet ikke hvor mye et eventuelt nedrykk vil svi økonomisk for oss.

Tipper vi taper rundt 20 millioner fra media, kanskje litt mer. Så går vel sikkert sponsorer litt ned også. Publikum tror jeg kanskje ikke blir så mye. Men hvis vi anslår at en sesong i OBOS koster oss rundt 30 millioner så er vel ikke det så langt fra sannheten. Eller en Thiago Holm.

Så er jo da spørsmålet om vi har de pengene, eller om Trøim vil gi oss dem. Det tror jeg. Vi har tross alt solgt Tobias, Osame, Odin og Jatta i år. Så vi nærmer oss nok 100 millioner i salgsinntekter. Så jeg tipper vi kan levere et pent overskudd og et nedrykk til Trøim. Forhåpentligvis bare et overskudd da. Siden vi også er besatt av tanken på å gi unggutta spilletid, så blir også det lettere i OBOS. 

Med Bakke som trener og en satsing som et Eliteserielag i OBOS burde vi fint klare å rykke opp igjen på første forsøk. Hvis vi må sette tæring etter næring alt fra første sesong i OBOS så kan det ta lengre tid. Men vi får vel håpe på at vi setter alt på et kort her og går rett opp igjen. Det har jo også de fleste veldrevne større klubber klart. 

Og en sesong i OBOS takler de fleste. Det betyr nok kanske adjø til et par av de eldre spillerne våre, som også tjener bra. Tviler på at vi får se spillere som VEH, Børven og Strandberg for oss i OBOS da. Men at de spillerne som kom nå i sommer drar videre tviler jeg mer på.
Gjør ikke noe å bli kvitt Oldrup, Strandberg og Børcen hvis vi går ned. Bedre sjangs til å drille inn Bitri og Kiil Olsen
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 18 Gjest(er)