Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. finale Storhamar-VIF fredag 19.04.24. kl. 1900
#1
For å bli norgesmestere må vi vinne en kamp på Hamar, og vinne hjemmekampene. La oss ta den borteseieren fredag kveld! Det blir smekkfullt. Utsolgt. Og de har ordnet noen ekstra tribuner nede ved vantene. Rekorden er 7415. Men det er noen sikkerhets-greier som gjør at det stor tomt på begge sider av bortefeltet.
Svar
#2
Pass på kølla til grise-Strøm! Vi har vært disiplinerte i semi, og finaler. Kan ikke ha utvisninger. Hamar har bredere tropp, og kan nok tenkes å spille mer gris i kveld. De var mer gris mot Frisk. Så max 2 min utvisninger i kveld i såfall. Den mot Stian mot slutten kan ikke vært tilfeldig, så her må dommera være på ballen!
Svar
#3
Det tynnes virkelig i rekkene nå. Søberg spiller ikke ikveld.

Så fire løpere og en back i minus.
Svar
#4
Denne kampen var tapt etter 4.10 spilt av 1.periode når bønda satt første goalen. Vi er helt avhengige av å holde nullen lengre /score først der oppe. Det er utrolig hvor store avstander det er i laget på banen der oppe, hvorfor tas det ingen grep rundt det? Svak coaching altså..
Vi får satse på samme utvikling i denne serien som mot Oilers. Starte med å bare spille ut denne kampen uten å overbelaste og unngå flere skader. Så er det alle mann til pumpene igjen på is og tribune igjen på søndag. En eller annen gang må det jo være mulig å stjele en seier der oppe (selv om jeg frykter vi må vente til neste sesong)
Svar
#5
Når vi har så mange skader, en hel rekke med topp 15 spillere, så blir det vanskelig.
Vi har hatt en rekke utvisninger, men har stått bra i undertall selvom vi har sluppet inn 1 mål.
Er vel ingen å peke på her, men som du sier Grevlingen, her burde nok trenerne hatt en annen tilnærming til kampen.

Ja da blir det stortap igjen, og det er greit å ta ut keeper på slutten der selvom det blir styggere sifre.
Mark Auk som har hatt en meget svak finale (semifinale og), som driter seg ut spikern i kista.
Vi kunne ikke forvente annet enn tap i denne kampen med det laget vi nå har.

Får vi ikke tilbake en eller flere spillere på søndag, er denne finalen over. Vi har rett og slett ikke energi og krefter igjen.
Så har vi disse løka på TV2 sporten da, som til stadighet sier at vi ser svake ut, ikke henger med osv. Kan de for faan ikke nevne at Storhamar hadde 8 dagers pause mellom semi og finalen? Kan de ikke nevne at vi mangler en hel rekke? Storhamar hadde aldri i verden hatt samme forutsetning om finaleserien hadde begynt 3 dager senere, og vi hadde hatt fullt lag.

En positiv ting jeg har sett idag, Tuben er ikke helt natta når han forsøker å ta pucken bak mål. Han legger faktisk igjen istedenfor å "fisle" den langs vantet.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)