Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mjøndalen - Vålerenga, søndag 28.04.24 kl. 14:30
Det ser i hvert fall ut til at Mjøndalen er dyktigere til å finne gull i Afrika enn den blinde høna JJ. Hvorfor spiller Conteh i brunt og ikke i blått?
Svar
Bakke ser uanfaktet ut..

Han bryr seg ikke..
Svar
Verste er at de godt kan slå Tromsø i cupen på onsdag, men får verre ting å BRYNE seg på på lørdag. Huff, de høye skuldrene. Synes litt synd på gutta.
Svar
Vi har taper alt i postnordligaen også, vi er i ferd med å bygge en taperkultur..
Svar
Blir gøy å se JJ tilbake som ekspertkommentator hvor han kritiserer alt og alle i andre klubber.
Svar
(04-28-2024, 04:10 PM)Trasskuken Skreiv: Lurer på om Bakke og Jokke har anstendighet nok til å takke for seg i løpet av kvelden.

Garantert ikke. Da ryker vel kompensasjonen de skal ha hvis oppsigelse. Begge dessuten alt for fulle av seg selv til å tenke at dette er deres feil.
Svar
Nei, hva skal man si… 4-1 og god natt også denne runden. Synes den største svakheten kommer tydelig frem i dag og det er manglende bredde, og kvalitet, i troppen. Marginer i mot ja, men vi klarer ikke å gjøre noe som helst med kampbildet. Og det til tross for uvanlig mange bytter.

Alle må jo innse at vi er ute og kjøre allerede, og det er vanskelig å se at dette skal snu raskt - til det er det alt for mye «repeat» og lite/ingen utvikling i måten vi prøver å spille fotball på.

Vil tro det brygger opp til noen tøffe møtet i styre og stell nå - dette er rett og slett for dårlig.
Svar
(04-28-2024, 04:11 PM)kenpet Skreiv: Blir gøy å se JJ tilbake som ekspertkommentator hvor han kritiserer alt og alle i andre klubber.
Ikke bare andre klubber, enga også, men vi vet jo han har fått til..
Svar
Storklubben MIF har funnet og importert en spiss som scorer 3 mål mot oss. Vi har funnet 2 ubrukelige importspillere som ikke ser ut til å ha spilt fotball i det hele tatt.
Var enkelte av oss som varsla dette nok en gang, at stallen var for tynn. Neida, OBOS skulle vi surfe gjennom uansett.
Jaja, det spiller forsåvidt ingenting hva vi supportere måtte mene, men om flere hadde fått opp øya og lagt mer press på klubben, kunne det hende noe hadde skjedd.

Dette er tilbake til 90-tallet hvor Kjell Grønningen og andre begravde en fotball på Valle, som for de som ikke husker det, var å begrave Vålenga som toppklubb. Er bare å gjøre det igjen Kjell.
Svar
(04-28-2024, 04:11 PM)kenpet Skreiv: Blir gøy å se JJ tilbake som ekspertkommentator hvor han kritiserer alt og alle i andre klubber.

Han har nok krav på kompensasjon hvis vi terminerer kontrakt, så da kan han flåse i studio med millioner på bok. Kommer til å irritere meg enda mer enn før. Jævla kuk.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)