Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lagbygge sesongen 2024/2025
#51
Herlig. En av de raskeste i ligaen, pådrar seg ingen unødvendige utvisninger og er up & coming. Dette kan bli bra!
Svar
#52
Jeg mener det er en naturlig og riktig signering. Bonsaksen er en ekte Vålerenga-gutt og skulle selvsagt komme til oss etter at han avsluttet i Finland i 2022. Men nå er han er. Ingen tvil om at vi får inn en meget tøff back som til tider kan spille gris eller utvise dårlig oppførsel på isen. Men er det noe vi har savnet i VIF så er det backer som spiller hardt. Det var 18-åringen Stian Solberg som sto for dette siste sesong. Og det er han Bonsaksen nå erstatter. Selv om han er 18 år eldre. Det med alder bekymrer ikke. Olimb og Røymark er et år eldre og de er våre beste spillere nå.

Legger også merke til at det er snakk om 1-års kontrakt. Kaltrud Nystuen og Christiansen fikk 2-års kontrakt. Jeg tenker at det er bra signal å gi til Bonsaksen at han må prestere om det skal bli noe mer. Ser vi videre fremover har Zuccarello to år igjen på kontrakten i Minnesota. Han kan kanskje skvise sitronen og få en 1-års kontrakt der eller et annet sted. Eller han kan flytte hjem og avslutte karrieren i Norge. Det er jeg ganske sikker på at han vil gjøre. Han vet hvor mye det ville ha å si for den klubben han skal til og for hele ligaen. Da er det ikke dumt for oss at hans beste kamerater er nettopp i VIF, som Glenn og Alexander.

En annen ting er Bonsaksen utvilsomt har medietekke og vil være en god ambassadør for VIF og for ishockeyen generelt. Han skal være ekspert under VM nå hos ViaSat.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 8 Gjest(er)