Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1. finale Storhamar - VIF mandag 15.04.24. kl. 1900
#11
Idag har vi ikke en god Tuben i mål. 20 skudd eller hva det er, og 5 baklengs? Det er for dårlig.
Minst 2 av måla burde han tatt.
Så har vi Olimb sitt mål også. 3 mål har vi med andre ord gitt motstander.

Vi er ganske tannløse framover også, men vi er nok mer slitne enn motstander idag, som har hvilt en uke.
Denne taper vi greit, så får vi håpe overskuddet kommer tilbake og at Tuben kommer opp på det nivået han skal være. Han har dessverre vært altfor ustabil denne sesongen. Spesielt hans høyreside har han ingen kontroll, og det er for mange pucker som går "gjennom" han. Når Tuben i tillegg gir tonnevis av returer og er enormt svak med puck i spak, blir totalen for dårlig.
Skal sies at han også har gode kamper, men det er for lite stabilt. Medspillere vet jo aldri hvor de har han hen.
Svar
#12
Powerplay? Powerplay? Powerplay?
Svar
#13
Altfor mye slurv, fra alle, ingen enkeltpersoner å skylde på, håper vi får tilbake energi på onsdag..

Aldri i verden utvisning på Taimi der og dommerne står å sover når tuben er uten utstyr..
Svar
#14
(04-15-2024, 08:55 PM)Goliat Skreiv: Altfor mye slurv, fra alle, ingen enkeltpersoner å skylde på, håper vi får tilbake energi på onsdag..

Aldri i verden utvisning på Taimi der og dommerne står å sover når tuben er uten utstyr..

Heldigvis ble det ikke mål og i det undertallet var Tuben god.
Enig i at Taimi ikke skal ut der, men det er vel summen av alle halvveis utvisninger vi kunne hatt.

Selvom vi ikke scorer i overtall, synes jeg det er bedre enn det har vært denne sesongen. Vi har iallefall litt trykk enkelte ganger og får en del avslutninger.

Er synd vi har sliti med skader på slutten av sesongen. Tenk med de 3 som vi har savna i sluttspillet, istedenfor Didrik, Torrisen og Sander.
Da hadde vi hatt 4 gode rekker og kunne gitt dem en god kamp fra første drop. Nå blir vi nødt til å hente litt krefter, og håpe Storhamar også fort vil kjenne at det er en lang sesong.
Svar
#15
"Gratulerer" til Horhamar for å ha anlegg og skjerm som holder liv i en hall som ellers ville vært et gravkammer..Absolutt bunnpunkt å henge ut enkeltspillere (Karta) på kuben fora 6000 hjemmesupportere. For noen tapere som fant på det.
Svar
#16
Omtrent som forventet dessverre. Syns vi henger bra med spillemessig i første. Fin start i 2, men så ebber det ut og det håpløse «selvmålet» til Olimb var definitivt spikeren i kista. 3 periode var så tamt som du får det fra Vålerengas side. Men da var matchen allerede kjørt så ok. Nye lodd på onsdag.

Tuben med en svak dag på jobben, selv om han var veldig god på slutten der. Skal vi ha sjans i finalen må Tuben være helt på topp, sånn var det ikke i dag. Han har vist tidligere at han har nivået inne. Satser på at det sitter på onsdag.

Ikke overraskende sliter vi med nærspillet og fysikken. Syns Storhamar er mye flinkere til å komme samlet og trøkke til i forecheckingen. Alle som en er heite på grøten nesten hele tiden, mens vi sjeldent får til det samme trøkket i offensiv sone. Blir liksom en og en og vi svinger gjerne unna istedet for å sette inn en tackling. Er vi dårligere trent? Sitter det i huet på spillerne? Gjør det for vondt? Eller er det spillestilen? Det er en lang serie og det gjelder å mørne backene deres hele veien. Vålerenga har «alltid» vært et finesseteam og ikke spesielt fysiske, problemet nå er jo at vi ikke er teknisk og spillemessig overlegne til å veie opp for den fysiske underlegenheten.

Og så må vi legge på og drive mer på mål… Det er der matchene avgjøres, ikke i rundvantet. Ja det gjør vondt, men belønningen er høy selv om prisen kan være hard å betale. Symptomatisk for Vålerenga er når Auk kommer alene mot mål, men velger en pasning ut i slottet i stedet for å avslutte selv. Alt skal være så fint å flott og vi skal helst spille oss inn i målgården. Få på noen drittmål! Auk var forøvrig bedre med i dag. Ellers syns jeg ingen stod spesielt ut hverken positivt eller negativt, vi ble bare generelt noen nummer for små.

Fantastisk at matchene hjemme er utsolgt, det er viktig med tanke på økonomien og lagbygge neste sesong. Håper gutta med publikums hjelp virkelig putter på arbeidshanskene og gir 100 % hvert eneste bytt onsdag og for all del, fiks powerplayet!
Svar
#17
(04-15-2024, 09:59 PM)Kristoffer Skreiv: Ikke overraskende sliter vi med nærspillet og fysikken. Syns Storhamar er mye flinkere til å komme samlet og trøkke til i forecheckingen. Alle som en er heite på grøten nesten hele tiden, mens vi sjeldent får til det samme trøkket i offensiv sone. Blir liksom en og en og vi svinger gjerne unna istedet for å sette inn en tackling. Er vi dårligere trent? Sitter det i huet på spillerne? Gjør det for vondt? Eller er det spillestilen? Det er en lang serie og det gjelder å mørne backene deres hele veien. Vålerenga har «alltid» vært et finesseteam og ikke spesielt fysiske, problemet nå er jo at vi ikke er teknisk og spillemessig overlegne til å veie opp for den fysiske underlegenheten.

Dette er noe jeg også har lagt merke til gjennom årets sesong. Se når vi angriper et lag som er delvis etablert i forsvar. Vi går på, men istedenfor å spille oss inn, eller dra med oss pucken forbi motstander, lemper vi pucken forbi forsvars rekka og forsøker å skate oss forbi og vinne puck. Litt sånn junior mot menn taktikk.
Våre motstandere kommer seg inn i sonen med kontroll, mens vi må jobbe for å hente kontroll, og blir derfor stående i rundvanta og blir langt mindre farlige. Her har vi mye å jobbe med.
Svar
#18
Hjemme fra Hamar. Analyse. VIF utladet og slitne etter semi-seieren fredag kveld. SIL har hvilt i ei uke. Spørsmålet er om ikke det burde være minimum fire dager fra siste semi til finale. Å starte mandag er rart. Burde spilt tirs, tors, lør, tirs, tors, lør, tirs. Altså en ekstra dags pause mellom kamp 3 og 4, og evt en ekstra dags pause før 7. finale. Jeg tror både spillere og publikum ville sette pris på det. Mandag er ikke hockeydag. Hockeydager for meg er tirsdag, torsdag og lørdag.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)