Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1. finale Storhamar - VIF mandag 15.04.24. kl. 1900
#1
10 år siden sist vi var i finale. 15 år siden vi ble Norgesmestere sist etter å ha slått Sparta i finalen i 2009.

Finalene spilles slik:

Mandag 15. april kl. 1900 Storhamar - VIF

Onsdag 17. april kl. 1900 VIF - Storhamar

Fredag 19. april kl. 1900 Storhamar - VIF

Søndag 21. april kl. 1915 VIF - Storhamar (mrk tidspunkt)

evt Tirsdag 23. april kl. 1900 Storhamar - VIF

evt Torsdag 25. april kl. 1900 VIF - Storhamar

evt Lørdag 27. april kl. 1830 Storhamar - VIF 

--Stian Solberg bekrefter at han ikke spiller i VIF neste sesong  Supertalentet forlater Vålerenga (tv2.no)

PS! Trevor Mingoia er ferdig i VIF. Har reist hjem.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=101...1172291376

https://www.sil.no/sluttspillhistorikk-vif/
Svar
#2
https://www.vif-hockey.no/gamecenter/qeZ...icles/post

Solen skinte over Vålerenga som våknet i Stavanger som finalister i årets NM
Svar
#3
Klarer klubben fri til noen av fotballgutta, så vi får like bra trøkk som sist! Var jo magisk når de sang fra is til topps!!
Svar
#4
Billettene til 2. kamp forsvant greit fort. Jeg fikk ikke tak i.

Noen som har 2 eller 4 billetter tilovers?
Svar
#5
Egentlig merkelig at man må trygle for å få noen til å heller se på fartsfylt og heftig hockey med knallharde dueller og taklinger, fremfor langsom fotball hvor kampene ofte er preget av filming, drøying av tid og defensiv, kjedelig fotball.

Men - Jordal er utsolgt på rekordtid til tross for at billettene på langsidene koster 550 kroner - altså 200 mer enn på Hamar. På dager som dette skulle Jordal vært større, det er synd at ikke flere får med seg denne festen! For en interesse det er rundt klubben nå.
Svar
#6
(04-14-2024, 03:39 PM)HaraldsPokal Skreiv: Egentlig merkelig at man må trygle for å få noen til å heller se på fartsfylt og heftig hockey med knallharde dueller og taklinger, fremfor langsom fotball hvor kampene ofte er preget av filming, drøying av tid og defensiv, kjedelig fotball.

Men - Jordal er utsolgt på rekordtid til tross for at billettene på langsidene koster 550 kroner - altså 200 mer enn på Hamar. På dager som dette skulle Jordal vært større, det er synd at ikke flere får med seg denne festen! For en interesse det er rundt klubben nå.

Ja, Jordal burde og kunne vært større. Men det var mange hensyn å ta, og prioriteringer. Det viktigste for hallens del var at bestillingen var at den ikke skulle ha større fotavtrykk enn den gamle. Og det skulle bli plass til så mange som mulig. Derfor er det trangere mellom radene enn i de fleste andre haller. Men ikke slik at det er et altfor stort problem. Har vært i del haller med plass til 10000++ Senest i Arena Riga med 10200 plasser. Der har de også flere tusen parkeringsplasser slik at de kunne organisere en svær Fan Zone på to av dem. Når Latvia spilte var det 10000 inne og 10000 ute. Men så tok jo hele anlegget veldig stor plass. Like stor plass som alt på Valle. Men så er jo også ishockey den mest populære sporten i landet.

Det er 13 rader nede og 9 rader oppe (rundt halve banen) i Jordal Amfi. Hadde det vært 17 nede og 11 oppe ville det blitt plass til ca 7000 tilskuere. Jeg tror ishockey i Oslo og ellers i landet kan vokse i popularitet. Alt handler om økonomi. Får vi tre hjemmekamper i finalen med 15-16000 tilskuere til sammen blir det ca 5 millioner kroner i rene billettinntekter. Det bør gi grunnlag for et enda sterkere lag neste sesong. Men også for framtiden vil disse finalene bidra til større oppmerksomhet om klubben og om sporten. Det kan gi flere sponsorer og mer publikum de neste sesonger.
Svar
#7
Det er solgt 200 billetter til Felt X på betongen. Det er 150 ledige plasser på feltet med 24 timer igjen til kampstart.
Svar
#8
(04-14-2024, 03:38 PM)Morrison Skreiv: Billettene til 2. kamp forsvant greit fort. Jeg fikk ikke tak i.

Noen som har 2 eller 4 billetter tilovers?

Dessverre lite billetter å oppdrive. De av oss som ikke har sesongkort sliter (frustrert og småbitter, men kan kun skylde på meg sjæl). Kamp 4. forsvant like fort. Så da blir det bortekamper og sofasupport på hjemmekampene. Får håpe de som får plass, og normalt ikke er på kamp eller sitter musestille, gidder å reise seg innimellom for å synge og klappe.
Svar
#9
Klarer et svekket Vålerenga å klå Storhamar? Realistisk sett tror jeg dette blir veldig, veldig tøft. Storhamar er enda mer fysiske enn Stavanger og vi har ikke tid til å somle med pucken i egen sone slik vi tidvis gjorde mot Stavanger. Håper Vålerenga har justert planen for hvordan vi skal spille på Hamar, for der har vi sett forferdelige ut de siste matchene. Også spent på fordeling av istid. Vi er nødt til å rullere og gi flere istid ellers så kommer vi til å tomme for krefter lengre ut i serien. Derav blir det naturligvis viktig å ikke havne under slik at vi må jage og jage og gå ned på tre rekker i siste periode.

Uansett er det deilig å ha klassikeren i norsk hockey tilbake der den hører hjemme, nemlig i finalen!
Svar
#10
Må slutte å gi dem måla, vinner ikke på denna måten..
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)