Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2. semifinale VIF - Oilers tirsdag 02.04.24. kl. 1900
#1
At vi skulle tape den første kampen i Stavanger var ikke overraskende. Men måten det skjedde på er urovekkende. Vi ble totalt utspilt i 2. periode hvor Oilers skårer sine fire mål. To av målene kom i overtall. Å ta utvisninger mot Oilers er noe som ikke må skje. Men vi endte opp med 8x2 min. Det ble gjort et forsøk med rekkeendringer før 3. periode, som vi vant 0-1. Alt ble endret på. Blir spennende å se hvordan rekkene blir tirsdag.

Det er jo slik at når Oilers har hjemmebanefordelen så tåler ikke vi et tap på hjemmebane. For det vil tvinge oss til å vinne to ganger i Stavanger. Resepten er da å vinne hjemmekampene i Jordal Amfi og stjele en seier i DNB Arena. Enkle forutsetninger. Men verre å få det til så klart.

Tirsdag slår vi tilbake! - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

Billettprisene i Jordal Amfi får en hel del oppmerksomhet. En som skriver på Twitter at han hadde tenkt å gå på kamp både tirsdag og lørdag men at han dropper begge pga "blodprisene". Billettsalget har ikke tatt seg opp inn mot tirsdag. Det er masse ledig. Ser ut som det er solgt 2000-2500 billetter. Samtidig har Frisk solgt 3500 billetter til kampen mandag mot Storhamar. 

9 langsidefelt nede og oppe i Jordal Amfi koster 420 kr. 12 felt i sving nede og oppe koster 300 kr. 4 felt bak målene nede koster 270 kr. Felt E (204 og 404) koster 200 kr. I Varner Arena koster alle sitteplasser 275 kr, ståplasser til 200 kr. 

Normalt er Oilers en bra motstander ift publikumstall. De siste tre sesongene har vi hatt sju hjemmekamper mot Oilers med 3325 som laveste og 5140 som høyeste publikumstall. Siste møte med Oilers 7. mars hadde 4688 tilskuere. Tirsdag tipper jeg i overkant av 3000 hvis ikke salget tar seg veldig opp siste to dager.
Svar
#2
https://www.vif-hockey.no/artikel/glioal...la-tilbake

Vi skal slå tilbake !
Svar
#3
(04-01-2024, 06:42 PM)sorum2 Skreiv: https://www.vif-hockey.no/artikel/glioal...la-tilbake

Vi skal slå tilbake !

Ingenting nytt i den artikkelen der ser jeg. Det er tatt ut av intervjuet som ble gjort etter tapet, bortsett fra at det nevnes en rolig trening.
Dette har vært en stor svakhet helt siden desember, hvor vi kan ryke på store sifre mot alle lag. Storhamar, Sparta, Stjernen og Oilers har alle knust oss, og det skal ikke skje med dagens lag.
Publikum vil ikke komme på det nivået som ønskes, til det er prisen for stiv. Jeg håper folk holder seg hjemme og viser sin misnøye slik at de forhåpentligvis setter ned prisen til neste kamp.
Det  må da være bedre med halvering av prisen, dobbelt så mange tilskuere, og enda mer trøkk og bedre kiosksalg?
Markedsføringsavdelinga i klubben skuffer nok en gang.
Svar
#4
De kan ikke sette ned prisen til neste kamp, dvs lørdag 6. april. Billettene er i salg allerede. Måtte i så fall bli til kamp 6 neste onsdag, men tviler nå på at det blir noen kamp 6.
Svar
#5
(04-01-2024, 09:15 PM)sorum2 Skreiv: De kan ikke sette ned prisen til neste kamp, dvs lørdag 6. april. Billettene er i salg allerede. Måtte i så fall bli til kamp 6 neste onsdag, men tviler nå på at det blir noen kamp 6.

Jeg tror heller ikke det blir mer enn 4-5 matcher, så du har nok rett i det.
Ser forøvrig matchen mellom Frisk og Storhamar nå. Klassehockey.
De spiller langt bedre enn de vi er i nærheten av å få til. Veldig mye bra hockey, og de 2 lagene som de spiller idag, burde vært finalen. Tror nok Storhamar angrer på at de valgte Frisk istedenfor oss.
Svar
#6
Billettsalget har tatt seg opp noe. Tipper vi blir 3500++ I Asker i går 3650.

Føler vi trenger at noe skjer, en game changer, for å vri denne serien over til vår fordel. Vi må starte med å vinne i kveld.

Laget kommer på nett kl. 1730. Mingoia fortsatt usikker.

PS! I semien Storhamar-Frisk er det full fyr. Kan lese om flere saker i denne https://www.tv2.no/direkte/0nr51/sportsd...r-thoresen

--Frisk har protestert på 1. kamp da "mål-lys" ble tent og Gillam forstyrret selv om pucken fortsatt var i spill. Espeland skåret sekunder senere. Protest er avvist, men Frisk kan anke

--Patrick Thoresen med 5+20 for takling mot hodet. 2-kampers karantene idømt

--Andreas Dahl skadet av Bonsaksen

--Mitch Gillam med kjempetabbe foran vinnermålet til SIL

Skulle ønske det skjedde noe i våre kamper også. Helt kjedelig kamp sånn sett i Stavanger søndag.
Svar
#7
Olsen for het på grøten? Håpløs utvisning og burde putta i overtall der..

Karterud har vært god i 1. periode.
Svar
#8
(04-02-2024, 07:10 PM)Goliat Skreiv: Olsen for het på grøten? Håpløs utvisning og burde putta i overtall der..

Karterud har vært god i 1. periode.

Vi spiller akkurat som i første kamp og Oilers har full kontroll.
Masse gale oppspill, spesielt fra Taimii som har vært elendig.
Andersson fortsetter med toppspiller Sander Thoresen i overtall, det er helt spinnvilt at han ikke skjønner bedre hockey som trener.
Basse eller Karterud inn i overtall istedenfor Thoresen, så vil vi etablere oss raskere og bedre.

Olsen sin utvisning handler jo ikke om at han er het på grøten. Olsen står med kølla litt høyt, helt alene, så kommer dusten Hoff og løper rett inn i kølla bakfra.
Skal Olsen da ha øyne i nakken? Greit han burde sikkert holdt kølla lavere, men vi kan også si at Hoff kunne unngått kølla ganske enkelt ved å dukke eller bøye unna.
Er klar over at man skal ha kontroll over eget utstyr, men å mene at Olsen var het på grøten blir feil i den situasjonen.

Blir uansett overraska om vi klarer å vinne noen av disse kampene mot Oilers. Vi er rett og slett for svake i grunnspillet og overtall. Når da Andersson ikke ser lagets svakheter, er det bare å bøye seg i hatten.
Svar
#9
Må starte med å legge pucka på mål, vi har tre mann på blå linje og bruker evigheter før vi skyter i en Oilers spiller med 20 sek igjen.. altfor dårlig, så spaserer de bare igjennom på blank og putter..
Svar
#10
Hva er det som feiler trenerteamet?. Fortsetter med samme oppstilling i overtall og INGEN SKUDD PÅ MÅL. Vi snakker da om 3 overtallsspill hvor stjerna Sander Thoresen gikk i offside 2 ganger i tillegg.
Hva er det ikke de ser som vi andre ser? Regner med at jeg ikke er den eneste som ser dette.
Slippe inn mål på slutten er helt natta. 3 mann som står på blå og spiller på slurva og prøver spille rundt, istedenfor å skyte når det endelig er trafikk foran mål.
Nei hvis ikke Andersson får sparken nå, skjønner jeg ingenting. Myhrvold bør innse han har feila og gå etter at han har sparka Andersson.

Hva var det ledelsen i klubben sa før kampen? Jeg siterer:
"-Det gjelder å være først til fire seire, og vi skal krige hardt for å ta neste seier på Jordal. Jeg er sikker på at vi kommer til å ta revansje på Jordal og håper vi får god støtte fra tribunen, sier hovedtrener Fredrik Andersson."

"-Vi graver oss ikke ned for det. Dette var kamp én av fire må vi må vinne. Vi omstiller oss raskt. Vi kan garantere at vi skal være et nytt og bedre lag på tirsdag. Det er mye karakter i den garderoben der, og det skal Oilers få kjenne på tirsdag, sier sportssjef Anders Myrvold."

Dette er sitater som bør skrives på CV'n til disse gutta. Flaut!
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)