Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Stjernen - Vålenga, lørdag 27/1 kl 1600
#1
Ser det ikke er noen kamptråd her, så fyrer igang.

2.omgang utsatt etter stillingen 1-1 hvor vi har vært klart best.

Kampen er utsatt grunnet idioter som slåss utenfor.
Aner vi et snev av "alternative supportere" på plass? Den gjengen som har vært på kamp fra klanen gjennom de siste åra er alt annet enn bråkte iallefall.

Leser dette:

Hockey-kamp utsatt etter supporterbråk

Oppdateres!
Hockey-kampen mellom Stjernen og Vålerenga er utsatt grunnet supporterbråk.
Bråket oppstod utenfor hallen i pausen etter 1. periode. Flere biler skal være skadet og begge lags supportere har fyrt opp pyro.
– Det er bråk mellom supporterne. Det er sendt fyrverkeri fra den ene gruppen til den andre, som antageligvis er årsaken, sier Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til TV 2.
Kampen er nå satt på vent til politiet sier det er trygt å fortsette.
– Vi har mange enheter på stedet og jobber med å få kontroll over situasjonen.
Vi har fått melding om at en person er skadet, men har ikke skadeomfang.
Stillingen mellom Stjernen og Vålerenga var 1-1 etter den første perioden.

--
Pyro på hockeykamp er heller ikke vanlig, men ganske vanlig blant enkelte innen fotballmiljø.
Trist om "disse" skal komme og ødelegge hockeymiljøet, som er ganske så gemyttelig.
Artikkelen her: https://www.tv2.no/direkte/0nr51/sportsd...porterbrak
Svar
#2
Hvor hjernedød går det an å bli, er så jævla flaut å være på kamper, både hockey og fotball når det er mer interessant å lage bråk enn å se og støtte laget..
Svar
#3
På tide med en liten oppreisning, lik den vi hadde da Klanen ble født, og Apeberget drept. Ser ut som om noen vil reversere den forvandlingen.
Svar
#4
Spillerne synes sikkert det er gøy å spille for tomme tribuner, godt jobba..
Svar
#5
Slår aldri feil hos oss,alltid noe pakk som skal ødelegge.
Svar
#6
Ikke sikkert vi starta.... og når det det var brannalarm på Jordal var det de som lagde kvalm utenfor..... Kanskje få litt fakta/info på bordet før fordømmelse?
Svar
#7
(01-27-2024, 08:59 PM)Hubbafat Skreiv: Ikke sikkert vi starta.... og når det det var brannalarm på Jordal var det de som lagde kvalm utenfor..... Kanskje få litt fakta/info på bordet før fordømmelse?
Spiller ingen rolle hvem som starta, skikkelig gøy å se en omgang for så å reise hjem, voks opp!!
Svar
#8
(01-27-2024, 08:59 PM)Hubbafat Skreiv: Ikke sikkert vi starta.... og når det det var brannalarm på Jordal var det de som lagde kvalm utenfor..... Kanskje få litt fakta/info på bordet før fordømmelse?

Det spiller ingen rolle hvem som starta dette. Det var de "alternative" som bråka, ikke de vanlige supporterne.
Disse folka er på kamp for å lage stemning sier de. Jeg er ganske sikker på at enkelte av de ikke kan hockeyregla engang.
Hva er så stemning? Stå med ryggen til og synge sanger ingen henger seg på? Råtøft.
Slåssing og faanskap er sikkert dritgøy for enkelte, men for oss andre som er på kamp for å se hockey er dette bare tull.

Forøvrig må jeg si vi taper fortjent når vi fucker det til.
Hva er greia med at vi aldri topper laget? Nå spilte fjerde rekka langt inn i 3'dje periode og de ble pressa bakover hver gang og ødela momentet i kampen.
Så må jeg spørre hva greia er med å alltid forsøke å legge igjen puck til bakerste i overtall? Alle lag vet jo dette nå, og de klarer å stoppe oss gang på gang da vi står med 3-4stk på motstanders blueline og bare venter på siste mann med puck. Håpløst dårlig Andersson.

Nå kunne vi vunnet og fått en fordel på andre plassen, men fucker det til nok en gang. Vi skal spille borte mot Oilers, og der blir det nok tap og da har vi tredje plassen som var helt "usannsynlig" for 1mnd siden.
Svar
#9
Som en konsekvens av bråket sist er kampen Stjernen-VIF som skulle spilles lørdag 2. mars kl. 1830 flyttet til søndag 3. mars kl. 1430....

Kjenner at jeg blir forbanna. Først kjørte vi t/r 30 mil 27. januar for å bli kastet ut av hallen etter 1. periode og bli bedt om dra hjem.

Så kjøper vi billetter til kampen lørdag 2. mars og legger planer for den dagen. Så kommer beskjed nå to uker før kamp at den er flyttet til søndag. Nå spørs det om det blir kamp på oss.

Hva har skjedd med de som lagde bråk? Har det fått noen konsekvens for de involverte? Jeg vet at Red Beavers blir flyttet fra ståplasser bak bortelagets benk etter bråk mot Frisk. De kommer da på den andre langsiden. Hvorfor ikke bure dem inne der slik at de ikke kan komme i kontakt med bortesupporterne? Så mener jeg at det kunne være lukket salg til bortetribunen. De som ønsker billetter må kontakte VIF Hockey. De kjenner til de fleste supportere som også drar på bortekamper. Hvis du vanligvis ikke kjøper billetter til Jordal da får du ikke kjøpt til Stjernehallen.
Svar
#10
VIF har fått en bot på 15000 kr pga bortefansens aktive rolle i konfrontasjonen mellom supporterne.

Stjernen har fått en bot på 25000 kr.

Straffes etter hockeybråket: - Elendig (tv2.no)
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)