Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga damer 2024
#21
Hjemmekamp mot Kolbotn i ettermiddag. 17 gr, delvis skyet, litt vind. Denne vinnes greit. Tipper 4-1.
Svar
#22
Ble 4-0. Kunne lett ha vunnet med to-tre mål til. Tre avslutninger i tverrligger og et par gode redninger av Kolbotns keeper med det stilige etternavnet Panengstuen.
Svar
#23
Til tross for 4-0 så var det en veldig svak kamp. Feilpasninger, svakt tempo og lite bevegelser. Flotte mål og3 poeng er dog alltid bra.
Svar
#24
Damene våre drukner i oppmerksomheten rundt herrene, særlig i dag, men de vant 2-0 borte mot Røa i dag. To fine mål av Sævik.
I fjor ble det "bare" to uavgjorte kamper på samme bane, så fremgang dette. Jeg har god tro på seriegull også i år.

De to neste kampene er hjemme på Intility. Tirsdag mot Stabæk og lørdag mot Lyn.
Svar
#25
(04-20-2024, 09:05 PM)Caanradi Skreiv: Damene våre drukner i oppmerksomheten rundt herrene, særlig i dag, men de vant 2-0 borte mot Røa i dag. To fine mål av Sævik.
I fjor ble det "bare" to uavgjorte kamper på samme bane, så fremgang dette. Jeg har god tro på seriegull også i år.

De to neste kampene er hjemme på Intility. Tirsdag mot Stabæk og lørdag mot Lyn.

Enig. For det meste kontrollert og greit, men det virker som at jentene har vært på ‘spille seg nervøst ut bakfra’-kurs hos gutta. Veldig flaks at vi ikke fikk minst ett mål mot oss. 

Starten vår har vært bra. RBK ser skarpe ut. LSK ser svake ut. Brann virker ganske ustabile. Blir en spennende sesong!
Svar
#26
Ser ut som at det er muligheter for at damene får 2 kamper mindre å spille for de sliter skikkelig på Romerike: https://www.vg.no/sport/fotball/i/3Mk8KX...-situasjon
Det er jo ganske sjukt å finne ut nå at situasjonen er så rævva. Hvor lenge kan det være siden årsmøtet der? Hvor i all verden har styret og administrasjonen der vært hen??
Svar
#27
(04-22-2024, 06:13 PM)Loffen Skreiv: Ser ut som at det er muligheter for at damene får 2 kamper mindre å spille for de sliter skikkelig på Romerike: https://www.vg.no/sport/fotball/i/3Mk8KX...-situasjon
Det er jo ganske sjukt å finne ut nå at situasjonen er så rævva. Hvor lenge kan det være siden årsmøtet der? Hvor i all verden har styret og administrasjonen der vært hen??

Enig i din vurdering. Rett og slett sjukt at det kan skje på dette nivået. Det blir spennende å se hvordan det spiller seg ut videre. Det hadde vært trist for kvinnefotballen i Norge om dette ender i avvikling av toppsatsing. 

Det vitner vel også om at det begynner å dreie seg om en del penger blant toppklubbene, og at det blir vanskelig for dem på nivået bak å holde følge. Jeg tror det er avgjørende å få forhandlet frem gode og rettferdige avtaler som gagner alle klubber sånn at vi ikke ender opp med et klart klasseskille som vi har i hockey. Da ender vi bare opp med at vi har en haug med dårlige lag på den nedre halvdelen av tabellen.
Svar
#28
Vet ikke hvor mye Lillestrøm Flyttebyrå bidrar med i klubbkassa vår, men kunne vi ofra den partneravtalen og oppfordra dem til å sponse Setskog/Høland i stedet? Wink
Svar
#29
Snodig av LSK å "plutselig" oppdage dette et par mnd ut i sesongen.
Stukket hodene i sanda.

Om alle LSK sine kamper strykes, så er det særlig stryking av deres seier mot Brann som er dum for Enga.
Brann kommer nok ikke til å tape så mange poengene videre denne sesongen, men forhåpentligvis noen mot damene våre da.
Svar
#30
At LSK sliter nå viser bare at klubben ikke setter tæring etter næring. Dette er en varsla "katastrofe" innad i LSK-miljøet.
Per Mathisen og Per Berg (var det ikke det de het da?) sponsa først LSK herrelag i flere år, som gjorde at de kunne satse stort. Etterhvert endte den avtalen og han gikk over til å sponse damelaget (var vel i forbindelse med "rebrandinga" fra S/H til LSK tenker jeg). Når han trakk seg ut, som jo er noen år siden, visste jo alle at dette ville gå galt før eller siden.
Når LSK mista hegemoniet i damefotballen, trodde jeg de hadde landa. Dette var nye LSK uten kapital i ryggen. Så viste de sist sesong at de kan være i toppen, men dette ble nok for dyrt for klubben da de ikke har klart å få inn nok sponsorer til denne sesongen.

Her har de nok tatt en sjanse om at sponsorer og andre midler vil komme deres vei med sportslig suksess. Sånn er det ikke alltid dessverre og heldigvis.

Edit: står litt om det her også, at de faktisk ble redda av 2x Per også forrige sesong: https://www.lokalfotballen.blog/2023/09/...one-igjen/
"Kilder til Lokalfotballen er klare på at LSK Kvinner er i rød sone igjen. Akkurat som de var i fjor. Ved årsskiftet var de i gul sone, men det var takket være god hjelp fra Per Berg i Øie og Per Mathisen i Åkrene Mekaniske verksted.

Det blir spennende å se om de kommer inn og redder klubben i høst også. Dette gir nok også enda mer vann i munnen til de i Lillestrøm SK som ikke ønsker at klubbene skal slås sammen."
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)