Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5. semifinale Oilers - VIF mandag 08.04.24. kl. 1900
#1
Vi er fremme ved 5. semifinale. Og stillingen er 2-2 i kamper. Vi får altså en god gammaldags best-av-tre hvor Oilers har hjemmebanefordelen. Vi har tapt alle sluttspillskamper, 10 i tallet, i DNB Arena siden den åpnet i 2012.

Uansett blir det en 6. semifinale i Jordal Amfi onsdag kl. 1900. Klarer vi å gjenskape alt fra lørdagens kamp så er vi enten klare for finale eller vi har tvunget frem en 7. semifinale fredag i Stavanger.

PS! Det spilles 1. rundekamp i NM fotball på kunstgresset kl. 1700. Union Carl Berner (fra 4. div) mot VIF Fotball. De med sesongkort i fotballen får billett til 100 kr til hockeykampen. 

PS! Apropos billettpriser. De går opp og ned som en jo-jo. Til kampen onsdag er prisene satt ned med mellom 20 kr og 50 kr på de fleste felter. Men på 7 felt i sving(hjørne) er prisen satt ned med bare 5-fem kr. Ned fra 300 kr til 295 kr... Det var veldig generøst vil jeg si...
Svar
#2
Storhamar vant 5. finale i kveld, 3-1 mot Asker og 4-1 i kamper. Etter kampen sier Patrick Thoresen at for han spiller det ingen rolle om det blir Oilers eller Vålerenga som motstander i finalen. Men han synes Oilers har vært best men at Vålerenga viste en jævla god karakter i lørdagsmatchen. Eirik Salsten var derimot krystallklar på at han ville møte Vålerenga. En drøm å få spille finale mot oss.

PS! Petter Thoresen har vært klubbtrener i 21 sesonger. 18 ganger har han ført laget sitt til finale...
Svar
#3
(04-07-2024, 09:46 PM)sorum2 Skreiv: Storhamar vant 5. finale i kveld, 3-1 mot Asker og 4-1 i kamper. Etter kampen sier Patrick Thoresen at for han spiller det ingen rolle om det blir Oilers eller Vålerenga som motstander i finalen. Men han synes Oilers har vært best men at Vålerenga viste en jævla god karakter i lørdagsmatchen. Eirik Salsten var derimot krystallklar på at han ville møte Vålerenga. En drøm å få spille finale mot oss.

PS! Petter Thoresen har vært klubbtrener i 21 sesonger. 18 ganger har han ført laget sitt til finale...

Skal ikke undergrave den prestasjonen, men det hadde vært oppsiktsvekkende om Storhamar ikke hadde kommet seg til finalen med det laget de har nå. Det samme gjelder vel egentlig de fleste sesongene han har vært klubbtrener. Ikke godt å si hvordan han hadde gjort det hvis han hadde mannskapet til Frisk Asker eller Stjernen..
Svar
#4
Kan vi klare å ta med oss den positive energien fra Jordal til Stavanger i dag? Til tross for at flere har sutra over 1. (og delvis 2.) periode, synes jeg vi gjorde en god kamp, men ble hardt straffet på de tre baklengsmålene. Det var på ingen måte fortjent da Stavanger ledet 3-0, det hele var egentlig helt absurd. Fra midtveis i kampen og ut var vi vanvittig gode. Spiller vi sånn i dag, blir det seier.

Jeg tror ganske enkelt at laget som vinner i dag, går videre til finale. Vinner vi, får vi en enorm vitaminboost til utsolgt Jordal på onsdag. Taper vi, kan vi fremdeles vinne på onsdag, men da tror jeg Stavanger tar det i kamp 7.

Før denne semfinaleserien startet, betta jeg på at SIL-Frisk skulle ende 4-1 i kamper, og at dette skulle gå til syv kamper. Men nå kjenner jeg at jeg håper det blir med 6. Jeg har rett og slett ikke nerver til en syvende kamp, og det tror jeg ikke gutta har heller.

Går vi videre til finalen, tror jeg vi tar med oss en helt sinnssyk energi dit - men om det holder mot Storhamar vet jeg ikke. Det vil uansett være veldig positivt for klubben å endelig komme seg til en finale igjen - det er der vi hører hjemme.
Svar
#5
Mika Partanen bekreftet ferdig for sesongen. Men ikke avklart hvor lenge han blir borte fra hockeyen. Han er på utgående kontrakt etter tre sesonger i VIF. Han var også langtidsskadet den første sesongen. Spørsmålet er om vi skal satse videre på han. Og om han vil det selv. Mulig sambo og barn flytter hit meldte han på nitten.no

Høy tenning før semifinale 5 - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

Laget er klart. Samme spillere som sist. Rekkene:

Dostie - Olimb - Olsen
Karterud - Bengtsson - Røymark
Søberg - Johansen - Thoresen
Svendsen - Brekke - Torrissen

PS! Veldig bra salg inn mot kampen onsdag. Vinner vi i kveld tror jeg på utsolgt Jordal.
Svar
#6
Big Grin 
Nå er det bare å blåse av matchen Big Grin
Svar
#7
Kjempestart på matchen! Kommer ut med den energien som trengs. Nå gjelder det å minimere feil og ikke bli for passive. 

Erevik meldte forøvrig at Røymark har skrevet under på ny kontrakt, så får vi vente å se om det kommer noe offisielt fra klubben etter hvert.
Svar
#8
(04-08-2024, 07:44 PM)Kristoffer Skreiv: Kjempestart på matchen! Kommer ut med den energien som trengs. Nå gjelder det å minimere feil og ikke bli for passive. 

Erevik meldte forøvrig at Røymark har skrevet under på ny kontrakt, så får vi vente å se om det kommer noe offisielt fra klubben etter hvert.

En som meldte 3 år på Breivold og 2 år på Røymark. Men lagbyggetråd kommer ikke før siste kamp er spilt..
Svar
#9
Den pucken SKAL du få unna Olimb. Drilleparti på egen blå. IKKE lov Angry
Svar
#10
Veldig dårlig periode av oss detta og vi henger skikkelig i taua.
Thoresen er fortsatt i overtall, og er like skremmende dårlig som alltid, overalt på banen uansett når og hvor.
Jeg bruker jo mer tid på å irritere meg over han enn å glede meg over at vi leder, og det forteller jo sitt.

Olimb var litt optimist da vi mista og slapp inn, men du verden så mange store sjanser Oilers har skapt nå. Litt usikker på hvordan vi skal snu spillet da denne forpulte banen er den vi sliter mest på. Var jo som på en kirkegård i første, ingen "klappere" eller noen verdens ting, helt nydelig. Så kom goalen og "Hææia åilers *klapp* *klapp* *klapp*, huttetu. Det er vel eneste låta de har og?

Starten av siste blir veldig viktig. Oilers vil fortsette å trøkke på, og vi må ri av de første minutta. Samtidig er vi nødt til å heve spillet, ellers blir det tap her.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)