Vålerenga festet med Storhamar

Før kampen forsøkte Storhamar og deres supportere å smiske med Vålerenga ved å overrekke blomster og greier. Det hjalp lite, 3-0 etter første periode og 5-2 ved kampslutt i Vålerengas favør ble takken de fikk.  Du kan se flere bilder fra kampen hos www.grydis.no  4528 mennesker tok en pust fra romjula og invaderte Jordal amfi. … Fortsett å lese «Vålerenga festet med Storhamar»

Før kampen forsøkte Storhamar og deres supportere å smiske med Vålerenga ved å overrekke blomster og greier. Det hjalp lite, 3-0 etter første periode og 5-2 ved kampslutt i Vålerengas favør ble takken de fikk.

Storhamar flørtet ved å gi blomster før kampstart uten at det hjalp dem.

4528 mennesker tok en pust fra romjula og invaderte Jordal amfi. Festen før kamp trakk selvsagt en del folk, sikkert folk som aldri har sett håkki eller vært på Jordal på flere år. De fikk virkelig valuta for pengene selv om Storhamar var litt skumle de første 30 sekundene hvor de blant annet fikk en kjempesjanse. Så var det slutt.

1:38 er spilt og Vålerenga scorer sitt første mål.

Kaptein Brede Csiszar spiller for anledningen med 100 på ryggen. Da er det bare rett og rimelig at han får score det første målet på en slik festkveld noe han gjør etter lekker  av Hollstedt.

Tempoet og spillet er godt i første periode. Vålerenga har brødreparet Donati som innledet sesongen med ellevill poengfangst. Det har ikke gått like greit de siste kampene, men denne festkvelden markerer de seg igjen. Først blir Tylor assistert av Justin og noen minutter senere blir Justin assistert av Tylor. Dermed får begge målgivende og scoring.

Været er flott og kvelden fin.

Andre periode er mindre fartsfylt men klasseforskjellen mellom laga er fremdeles synlig. Storhamar starter med gjentatte klareringer til icing mens Morten Ask er hårfint nær scoring. Noe som viser at mannen kan mer enn å overfalle motstandere.

André Muri satt på tribuna og fikk se spillere som kjemper.

Halvveis i perioden scorer Steffen Thoresen i overtallspill. Anderson fyrer løs, og Thoresen står foran mål. Sånn skal det være. Vakkert skue med tanke på at power play ikke akkurat har vært Vålerengas styrke denne sesongen.

Dessverre flater spillet veldig ut nå. Som Espen «Shampo» Knutsen sier til NRK:

– Vi fikk 4-0 i andre periode, og da blir det ofte litt vanskelig å fullføre kampen skikkelig

Valerenga-Storhamar_5-2_GETligaen_2012-017 Dette blir ekstra synlig siste periode. Det er noen utvisninger og småtteri. Vålerenga byr opp til dans uten at Storhamar er særlig innstilt på å få blåmerker før nyttårsfeiringa. Så går det som det ofte går. Omlag 10 minutter ut i siste periode får Storhamar et mål. For øvrig et publikumsvennlig mål, et knallhardt skudd fra blå.

10 minutter seinere scorer Storhamar en gang til. Nå er det bare 1:22 igjen av kampen, men fjøsarbeidera tenker de fremdeles kan klare uavgjort. Derfor tar de ut keeper og lager et alvorlig styr. Uten at det resulterer i annet enn at Vålerenga, ved Sørvik, setter pucken i det tomme nettet.

4528 tilskuere på Jordal lagde godt trøkk på tribuna og fikk stemningsfull hockey som takk

Og slik endte kvelden, 5-2 til Vålerenga en festaften i romjula 2012.