Hvem skal ta over nå?

Nå som Martin er ferdig så må vi se på hvem som kan ta over. Her er VPN sine tips.

På pressekonferansen hvor det ble annonsert at Martin Andresen går av så kom det også informasjon om at de har vært i kontakt med en kandidat til å ta over, men at man ikke kom frem til en løsning der. Vi regner med at det er en av våre kandidater som da allerede er ute av dansen.

De foretrukne:

Per-Mathias Høgmo

Den helt klart største favoritten til å få jobben. Er ferdig i Tromsø etter sesong, et sted han har pendlet til de siste årene fra Moss. Per-Mathias har også vært trener i Moss og Rosenborg, samt kvinnelandslaget som han ledet til OL-gull i 2000.

Tidligere har han også vært trener for ungdomslandslagene(U15, U16, U17 og U19). Han var også toppfotballsjef mellom 2006 og 2008.

Planen til Per-Mathias har offisielt vært å fortsette å bo i Moss samtidig som han gjør ferdig sin doktorgrad i toppidrettsforskning.

Ronny Deila

Strømsgodset har tatt store steg de siste årene med minimale ressurser. Gjennom en klar satsing på unge spillere og ferdigheter har Drammenslaget nå blitt en gullkandidat i Tippeligaen.

Spørsmålet her er om Ronny Deila vil komme til Vålerenga. En klar forutsetningen for at vi skal klare å hente han nå er at Godset ikke vinner serien, for da skal de spille Champions League neste år og får cash på konto.

Utfordrerne:

Kjetil Rekdal

Kan det være duket for en retur for “I”? De fleste av oss vil vel neppe klage, men det spørs om han(og Vålerenga) er interessert.

Andrea Lomberto

Du vet aldri hva som skjer når Vålerenga skal bytte trener. Andrea har vært assistenten til Martin de siste årene. Ikke en løsning vi håper på. Vi husker alle hvordan det ble sist med assistenten til assistenten til assistenten.

Nils Arne Eggen

Har tidligere uttalt at det vil være aktuelt med andre lag enn Rosenborg. Har også en fortid som spiller i Vålerenga. Mye har skjedd for Nils Arne de siste årene og det kan hende han nå er klar for en siste utfordring på tampen av karrieren.

Jørn Andersen

Vår tidligere toppscorer dukker alltid opp når vi ser på nye trenere. Jørn trente Karlsruher SC i 3. Bundesliga frem til mars. Han har tidligere vært trener i Kickers Offenbach, Mainz og Larissa med varierende hell.

Åge Hareide

Etter at han fikk fyken hos Viking har han vært hos sin gamle klubb Helsingborg. Vikariatet i Sverige var suksessfullt, men Åge fikk ikke fortsette der og er derfor ledig på markedet nå. Før han var landslagssjef var Hareide trener i Molde, Helsingborg og Brøndby med stor suksess alle stedene.

Med det regner vi med at vi har dekket de fleste alternativene, så lenge styret ikke bestemmer seg for å gå helt av skaftet og finne en helt annen.

Facebook-kommentarer:

45 Tilbakemeldinger

 1. Rekdal….etter at de har slått VIF i dag tenker jeg……………

 2. Pep Guardiola er vel fortsatt ledig? Hvis han ikke vil, så ta kontakt med Harry Redknapp…

 3. Han skal bli i Ålesund der han hører hjemme 🙂 ÅLESUND 😀 <3

 4. Såså, du klarer det nok.

 5. Pål Vamnes sier:

  Hva driver Hrvoje Braovic med nå? Hadde jo vært stas med litt linjegymnastikk på Valle, eller hva 😀

 6. Hvilken spillestil ??

 7. Tommy Schou sier:

  Haglund kan dere mer enn gjerne beholde i maaange år Kenneth! Da har jeg faktisk mer trua på Ole og meg som trenere…

 8. David Herzl sier:

  Kanskje litt for tørst & glad i unge piker ellers en bra kar!

 9. Det må ihvertfall bli en trener som har bevist at han duger som nettop trener. Ikke en eller annen tidligere spiller uten trenererfaring som de glupe hodene i klubben får for seg at vil kunne duge..

 10. Da burde vel Bergdølmo være en kandidat

 11. Svennis og Benny Lennartsson er ledige tror jeg. Såpass høyt må vi sikte når det gjelder ny trener!

 12. Jeg slenger meg på: Reka eller kanskje Deila. IKKE Høgmo, Eggen eller Hareide!

 13. Hallo unge mann, Deila har jobb han 😀

 14. Deila av de utvalgte her… Men de bør ikke engang prøve å tenke på Eggen eller Berg. Møkkafolk jeg ikke vil se i år kjære klubb. På tide å gå utenfor landets grenser spør du meg. ÆRE VÆRE!!

 15. Kamran Iqbal sier:

  Kommer hareide hit, da blir det hvertfall ikke noe bedre enn det det har vært de siste årene!

 16. Skal du och jag, Tommy! Skal du och jag søke på denne??

 17. Terje Risa sier:

  En som kan videreutvikle spillestilen

 18. Kim Granli sier:

  Håper klubben klarer å hoste opp flere spennende navn en VPN. Frister ikke med 8 gangs gjenbruk av Hareide eller Høgmo .

 19. Kjetil Rekdal el. Ronny Deila.

 20. Trond Sollied!
  -Solid erfaring fra Europa
  -Kjent for offensiv fotball, spiller 4-3-3 – type RBK 90-tall
  -Seriegull i Norge både som spiller og trener
  -Har spilt for Enga og var da med på seriegull
  Skrev i juni 2011 på en toårskontrakt med Gent. Kjenner ikke til detaljer, men kan neppe være umulig å kjøpe han ut av kontrakten med så kort tid igjen.

 21. Tommy Schou sier:

  Reka! 2. valget er Ronny Deila.. At dere i det hele tatt bare nevner grisen og Åge er bare trist!

 22. Erik Brorson sier:

  Ansetter de Hareide må jeg revurdere, rett og slett. Tungt, når du har fulgt klubben i tykt og tynt, mest tynt, siden 1977. Den mannen klarer jeg rett og slett ikke å heie på. samme faen.

 23. Kjetil Rekdal or Ronny Deila!

 24. Kjetil Rekdag, Kjetil Rekdal, Kjetil Rekdal !

 1. 16. oktober 2012

  […] skal ikke spekulere på de samme som vpn allerede har spekulert i. Vi går for noen andre og mer spennende valg. Bengt Eriksen lanserer […]

 2. 23. oktober 2012

  […] Les også: Hvem skal ta over nå? (VPN) […]

Det kan hende du også liker...