Overlegent tap i serieåpningen

Om vi var Høgmo ville vi sikkert sagt mye fint om Vålerengas innsats mot Klepp. Siden vi ikke bedriver tåkeprat konstaterer vi at årets første kamp i Toppserien medførte fik. Dersom kampen bare hadde vart 3 minutter ville vi vært glade. Da virket det som om Vålerenga var i ferd med å finne spillet vi … Fortsett å lese «Overlegent tap i serieåpningen»

Om vi var Høgmo ville vi sikkert sagt mye fint om Vålerengas innsats mot Klepp. Siden vi ikke bedriver tåkeprat konstaterer vi at årets første kamp i Toppserien medførte fik.

Dersom kampen bare hadde vart 3 minutter ville vi vært glade. Da virket det som om Vålerenga var i ferd med å finne spillet vi har sett under treningskampene i vinter. Nå er det engang slik at fotballkamper varer i fulle 90 minutter, og da var det i grunn av med lyset.

Klepp er gode på å presse, løpe og skape dødballer. Det skal dem jaggu ha. Det begynner med at Vålerengas keeper, Guro Pettersen, pådrar seg et soleklart rødt kort etter 13 minutter. Takk og lov er ikke dommeren i kampform og viser bare det gule. Situasjonen oppstår når Klepp bråvender spillet og kommer i en helvets fart mot Vålerengas mål hvor Pettersen står langt ut. Hun løper da utenfor 16-meteren og Pondus-takler en bondetuppe.

Guro Pettersen fikk gult, burde fått rødt

Deretter går det slag i slag. Når kampen runder sine første 15 minutter scorer Klepp sitt første mål, deretter tar det 10 minutter før Pettersen må hente ut den andre ballen fra nettet. Borte er Vålerenga som vi så i vinterens treningskamper.

2-0 til pause var det vel bare Klepp som var misfornøyde med. De hadde noen kvalifiserte sjanser utover de som fikk føling med nettet. Vålerenga bytter ut Maren Hauge mot Lise Eide i pausen. Om det er dette som gir inntrykk av at Vålerenga er mer med, eller om Klepp bare slækker litt er ikke godt å si. Klepp greier nå uansett å score enda ett mål etter 73 minutter og da var alle enige om at kampen var over. Foruten at Vålerenga får straffe i et av de siste spilleminuttene, en straffe Tina Wulf setter. Men det telles liksom ikke. Kampen ender 3-1.

Nærmest ordinært spillemål for Vålerenga var Lise Eide

Drit stinker og denne kampen var drit. Dersom man blir vandrende med drit på skoa vil det lukte hvor hen du går, derfor er det viktig å fjerne den så raskt som mulig. Nå er det to uker til neste kamp for damene, og det er bare å vaske møkka av skoa og komme seg videre.