Adam Larsen Kwarasay på vei hjem til Vålerenga

Ryktene har gått lenge, men når keeperen valgte Brøndby i januar trodde de fleste av det skulle bli en slutt på det. Nå ser det altså ut som at Adam Larsen Kwarasay ender i Vålerenga.

Det er VG som omtaler at det nå kun skal mangle ett pennestrøk før overgangen skal være i boks for 29-åringen.

Kwarasay spilte i Vålerenga frem til 2007 da han gikk til Strømsgodset for å få spilletid på eliteserienivå. Etter 154 kamper og seriegull for Godset gikk han i desember 2014 til den amerikanske klubben Portland Timbers. I fjor sommer ble han hentet til Rosenborg da André Hansen pådro seg en skade. I Trondheim var det Hansen som ble satset på og Adam dro i januar videre til danske Brøndby hvor han signerte en 4-års kontrakt. I Brøndby har han møtt sterk konkurranse om keeperplassen fra dansken Frederik Rønnow som har blitt fast inventar mellom stengene.

Nå har altså keeperen valgt å sette kursen hjem til Oslo.

Adam valgte også å spille for Ghana og ikke Norge når han valgte hvilket landslag han ønsker å spille for. Totalt fikk han 24 landskamper for Ghana, inkludert VM i Brasil 2014. Mesterskapet ble et eneste kaos for Ghana, og toppet seg da to av spillerne ble sendt hjem før den siste kampen i gruppespillet.

I Vålerenga var Adam Larsen Kwarasay en del av den meget gode 1987-årgangen, sammen med spillere som Jørgen Horn og Glenn Roberts. Selv om laget var et av Norges beste var det et fåtall spillere som slo gjennom på toppnivå og i dag er det kun Adam og Jørgen (Strømsgodset) som spiller på toppnivå.

Nå virker det som at keeperen kommer hjem til Vålerenga og skal slåss med Marcus Sandberg og Aslak Falch om plassen mellom stengene.

Facebook-kommentarer:

Ingen tilbakemeldinger

Det kan hende du også liker...