Smell mot vestkantberter

Vålerengas damer inviterte til fest mot Røa dynamite girls, men gikk på en liten skrell. Kampen endte 0-1, til tross for at Vålerenga var gode i 60 minutter. Egentlig kommer ingen av lagene veldig godt i gang. Vålerenga har ballen mest, men pasningene går stort sett i alle retninger. Røa, som følgelig har ballen minst, … Fortsett å lese «Smell mot vestkantberter»

Vålerengas damer inviterte til fest mot Røa dynamite girls, men gikk på en liten skrell. Kampen endte 0-1, til tross for at Vålerenga var gode i 60 minutter.

Egentlig kommer ingen av lagene veldig godt i gang. Vålerenga har ballen mest, men pasningene går stort sett i alle retninger. Røa, som følgelig har ballen minst, klarer å lugge til seg ballen fra tid til annen og når de får sette press på Vålerengas forsvar virker våre damer litt mer stressa enn hva godt er. Etter 10 minutter klarer da også Røas Marita Holmen Iversen å sette kula i nota bak Guro Pettersen, uten at vi kunne se det var en klar målsjanse.

Når uret viser 30 minutter begynner det å svinge litt mer av Vålerenga. Det trøkkes til i dueller og man finner hverandre med pasningene. Når andre omgang ebber ut til stillingen 0-1 har man litt håp om at ting er i ferd med å skje til fordel for Vålerenga.

I pausen blir Lise Janbu Eide bytta ut til fordel for Ina Skaug, mens Anne Lise Olsen blir tatt av for å gi plass til Johanne Fridlund. Så starter kjøret fra Vålerengas side og krigen vi var lovet er i gang.

Selv om det kjempes, slites og jobbes hjelper det ikke når det ikke skytes på mål.

– Siste 60 minuttene er sånn som vi ønsker å framstå og det er ingen grunn til at vi ikke skal få til det fra starten av kampene, heller, sa Vålerngatrener Leif Tsolis etter kampen.

– Vi presser bra på, jækla gode på veldig mye og har ballen, men det hjelper jo ikke når vi ikke scorer, fortsetter han.

For flere reaksjoner ser du videoen og du kan se bilder fra kampen her.

En kommentar til «Smell mot vestkantberter»