Vakker nostalgi

I kveld inntok gutta catwalken og vant. Pressemeldingen fra Adidas og klubben kan du lese andre steder, her er hva et knippe gamle, grinete gubber synes om antrekket til hundreårsjubilanten.

Vi synes drakta er feiende flott, men slikt nekter vi å si rett ut uten å trekke fram hva vi ikke liker:

  • Strømpene ble litt ville og med det tempoet Vålerenga har i beina jubileumsåret er vi redd de vil fremstå lilla, ikke røde og blå.
  • Strømper med vannrette striper som bare mora til Nasse Nøff kan elske kunne vi gjerne bytta til helrødt. Men etter å ha bladd litt i historiealbumet ser vi at vålerenggutta har bytta sokker nesten oftere enn mora dems krevde. Og når VPNs egen trollmann på layout digger dem rått kan vi ikke annet enn å godta innpakningspapiret på leggene.
  • Det blir litt trangt med alle logoene i brysthøyde. Men samtidig kjenner vi det kniper nydelig i prostata med trøye uten en diger brystreklame.
  • Mens DnB tydeligvis har råd til å nøye seg med liten plass etter det ferske rentehoppet, legger Atea seg tungt og stygt på spillernes skuldre i håp om å bli mere assosiert med Vålerenga enn med Helseforetakene.
Velkledde spillere uten snøring, men med strømper blir lilla når det går fort nok
Velkledde spillere uten snøring, men med strømper som blir lilla bare det går fort nok

Adidas er store nok til å være små. Men hva med verdens vakreste logo? Tar den for liten plass? Noen mener nok det. Historien mener noe annet.

VIF-ovalen er flott, men har aldri dominert drakta vår, bortsett fra i kortere perioder. Et godt eksempel er gullagene våre på åttitallet; ingen av gutta bar VIF-logoen på brøstet den gangen.

Den røde stripa er genial. Med den fremstår Vålerenga med den flotteste og mest originale trøya i Tippeligaen 2013.

Dette bare er Vålerenga! Det er sånn at vi nesten savner lissa og snøringa i halsen som hang og slang på de utvaska trøyene guttelaget på Grønvoldbanen arva etter Toffa & Co.

 

Tidløs klassisk drakt med et glimt av moderne eleganse.
I år så tar vi alt – vi har allerede beseiret catwalken!

 

Les også pressemelding fra klubben om drakta på vif-fotball.no, og si hva du mener om de nye klærne våre i kommentarfeltet nedenfor

Foto: Adidas

Facebook-kommentarer:

4 Tilbakemeldinger

  1. Det som er trist er at vi skal ha inn en sponsor til, med reklame under den røde stripa…. Dette ifølge folka på Valle.

  2. nydelig drakt men litt blandede følelser for strømpene. får man kjøpt drakta skal jeg punge ut for en selv:) Lykke til VIF i 100 års jubileet og sesongen. Ære være. Enga på topp

  3. Jeg blåser egentlig i åssen drakta ser ut, bare vi vinner masse kamper – scorer bøtter med mål, og vinner the double 🙂

  4. ChristopherKvarme sier:

    Den drakta er noe av det fineste jeg har sett på lenge. Grattis.

Det kan hende du også liker...