Gratulerer til arrangementansvarlig

Vålerenga har etablert seg som et toppserielag med tre medaljer på tre år. Gratulerer til spillere og støtteapparat. Det er bare ett skjær i sjøen. Vålerenga er verre enn det verste du kan tenke deg på arrangementsiden. Tenk deg de gangene du har vært på Lerkendal og med et stort flir ristet på hodet over … Fortsett å lese «Gratulerer til arrangementansvarlig»

Vålerenga har etablert seg som et toppserielag med tre medaljer på tre år. Gratulerer til spillere og støtteapparat. Det er bare ett skjær i sjøen. Vålerenga er verre enn det verste du kan tenke deg på arrangementsiden.

Tenk deg de gangene du har vært på Lerkendal og med et stort flir ristet på hodet over det den patetiske søpla de serverer over høytaleranlegget før kampen, i pausen og etter kampen. Tenk på Molde hvor de presterte å spille musikk under stans i spillet. Tenk på Bergen hvor de tror de har en egen nasjonalsang som synges med forsanger før kampen. Tenk på Harstad (for de få av dere som har vært der) hvor de har et eget salsaorkester midt på tribunen. Tenk deg alt dette og gang det med tre og du har arrangementsansvarlig i Vålerenga.

I fjor gjorde de alt de over hodet kunne for å ødelegge en fantastisk feiring i Oslo sentrum med å stable på beina et totalt meningsløst band som var mest opptatt av å drive reklame for en eller annen konsert de skulle ha neste uke. Med et høyttaleranlegg fra helvete klarte de å hindre oss i å gi spillerne den eneste riktige hyllesten: Et sangkor på 15.000 i fri utfoldelse.

I år klarer den samme inkompetente idiotgjengen å totalt spolere rammen rundt Vålerengas 3. medalje på 3 år. De starter med å la det som kanskje er mannen med Norges mest irriterende stemmeprakt og vesen totalt pisse på alt vi har av anstendighet i pausen. Kan noen med vettet i behold fortelle meg hva det har med Vålerenga å gjøre at en kortvokst dust synger en idiotisk låt fra 80-tallet av en gjeng enda mer patetiske trøndere? Det er intet mindre en enorm skandale et dette blir servert i pausen på en Vålerenga-kamp.

Og når du tror du har sett det totale lavmålet og det ikke er mulig å synke dypere. Hva kan da Stensby varte opp med. Han klarer suverent å toppe det hele med å ta fullstendig luven av både bronsefeiringen og hyllesten av en av klubbens aller største helt gjennom tidene med å pøse ut musikk over høyttalerne sammen med et patetisk «lasershow». Som en av mine sidekamerater sa til meg; dette så jeg 10 ganger bedre på Ibiza for 15 år siden.

Takk for at dere ødela festen nok en gang. Skam dere!

Legg igjen en kommentar