Valg av nettleser for VPN

For at din opplevelse av VPN skal være så god som mulig ønsker vi å gi noen råd og vink i forhold til bruk av våre sider.

Browser / Nettleser

Vi forsøker å bruke en del «moderne» kode og løsninger. Som resultat vi opplevelsen av vpn.no være best med en moderne browser. Vi kan anbefale Firefox, Safari og Google chrome. Om du likevel vil anvende Internet explorer så anbefaler vi å oppgradere til siste versjon. I skrivende stund er det versjon 8.

Nettleser

Vi prøver hele tiden å være tidlig ute med ny og spennende funksjonalitet. For å få mest mulig glede av sidene våre anbefaler vi deg å jevnlig oppdatere nettleseren, slik at du alltid har siste utgave. Dette er også viktig i forhold til sikkerhet. Det oppdages nye sikkerhetshull i alle nettleserne, som kan gi hackere og andre e-kriminelle uønsket tilggang til din datamaskin.

Firefox
Tilgjengelig for Windows, Mac og Linux-systemer. Denne nettleseren har gode tilpasningsmuligheter med programtillegg og utseendetemaer.

Chrome
Googles nettleser er også basen i Googles kommende operativsystem. Svært rask og stabil, og en mengde nye sikkerhetsløsninger. Utvikles paralelt med åpen-kildekode-prosjektet Chromium. Denne oppdaterer seg selv slik at du alltid har den sikreste versjonen.

Safari
Apples nettleser er nå også tilgjengelig for Windows. Som alt annet fra Apple er den ifølge Applefansen den råeste, beste og ultimate, både på funksjonalitet, ytelse og design. I virkeligheten fungerer den best på Mac, mens det foreløpig er noe problemer i Windows. Og om den er så utrolig mye bedre enn alternative skal vi ikke ha noen egentlig formening om.

Anbefales for Macbrukere

Alt fungerer fint.

Internet Explorer
Verdens mest utbredte nettleser, og standardnettleseren i Windows. Generelt et frynsete rykte og kjent for mange sikkerhetsproblemer.

VPN anbefaler
For den erfarne Mozilla Firefox
For nybegynneren; Google Chrome

 

Facebook-kommentarer: