Høydramatisk da Vålerenga 2 møtte Holmen

VPN sendte kampen mellom Holmen og Vålerenga 2 direkte. Her kan du lese et kort referat om kampen som bød på stor dramatikk i sluttminuttene. 17. min: 1-0 Bestun Hassan Mouhammed 42. min: 2-0 Sindre Bendiksen. Sander Berge gir bort ballen som bakerste mann og Sindre Bendiksen setter ballen enkelt i mål alene med keeper. 48. … Fortsett å lese «Høydramatisk da Vålerenga 2 møtte Holmen»

VPN sendte kampen mellom Holmen og Vålerenga 2 direkte. Her kan du lese et kort referat om kampen som bød på stor dramatikk i sluttminuttene.

17. min: 1-0 Bestun Hassan Mouhammed
42. min: 2-0 Sindre Bendiksen. Sander Berge gir bort ballen som bakerste mann og Sindre Bendiksen setter ballen enkelt i mål alene med keeper.
48. min: 2-1 Elias Mar Omarsson
90. min: 2-2 Elias Mar Omarsson (straffe). En merkelig situasjon. Moussa Njie drar seg inn i feltet fra venstrekanten og blir felt. Omarsson sender av gårde en dårlig plassert straffe som keeper redder, men linjemann har vinket for at keeper har beveget seg for tidlig. Omarsson får et nytt forsøk som han setter kontant i mål. Vålerenga utligner samtidig som klokka viser 90 minutter.

Gult kort VIF2: Sander Berge, Mathusan Sandrakumar

Etter Vålerengas utligning har Holmen to store målsjanser, men begge ble satt noen få små centimeter utenfor Vålerenga sitt mål. Vålerenga hadde gjort sine bytter og kun satt innpå angrepspillere for å slå tilbake mot Holmen som ledet 2-0 til pause. Dermed var det ikke mye defensiv kraft igjen når Vålerenga utlignet til 2-2 etter 90 minutter.

Vålerengas beste spiller i følge KWR Rune Julsvik var Niklas Castro.

Latterlig døming, sier Holmens trener Anders Kvam til KWR etter kampslutt. Når det kommer på den måten er det bare jævlig, fortsetter han. Kvam mener at det absolutt ikke var straffe da Njie ble felt og at taklinga var klokkeklart på ball.

Vålerengas trener Gard Holme: Heldige idag, umulig for meg å si om det er straffe og umulig for meg å blande meg i om straffa skal tas på nytt. Vi gir dem jo en scoring.

Med to poeng på to kamper så har Vålerenga fått en ikke altfor bra start på sesongen. I en annen kamp i 2. divisjon, avdeling 1, vant Stabæk 2 3-1 over Lyn. Etter to kamper er det KFUM, Grorud og Tromsdalen som ligger på topp med to seiere. Lyn ligger alene på bånn, med 0 poeng og har stø kurs mot 3. divisjon. Vålerenga ligger midt på tabellen, nærmere sagt 7. plass av 14 lag. Neste kamp for Vålerenga 2 er hjemmematch mot Grorud, mandag 4. mai.

Kampen ble filmet av Christian Haksø og kommentert av Rune Julsvik fra KWR.

Vålerenga har følgende tropp til kampen: Thomas Myhre Bubak, Adrian Møller, Madhusan Sandrakumar, Sander Pettersen, Mats Vågan, Ivan Näsberg, Svein Marius Koss, Sander Berge, Simen Hestnes, Rino Falk Larsen, Mortadha Alkanany, Tega George, Moussa Njie, Niklas Castro, Elias Mar Omarsson, Henrik Udahl.