Ja, i kveld fikk vi en skikkelig godbit

Noen ganger er livet bare deilig. Som når vi vinner 2-1 over Stavanger Soilers. Roy Johansen gjør en strålende jobb med våre unge gutter. Martin Laumann Ylven fikser seier med scoring mellom beina på keeper Henrik Holm 11 minutter ut i tredje periode. Fire minutter før slutt har Soilers et skudd i tverrliggeren, men den … Fortsett å lese «Ja, i kveld fikk vi en skikkelig godbit»

Noen ganger er livet bare deilig. Som når vi vinner 2-1 over Stavanger Soilers. Roy Johansen gjør en strålende jobb med våre unge gutter.

Martin Laumann Ylven fikser seier med scoring mellom beina på keeper Henrik Holm 11 minutter ut i tredje periode. Fire minutter før slutt har Soilers et skudd i tverrliggeren, men den dømmes ikke inn. I det siste minuttet tar de ut keeper, men det hjelper ikke. Vålerenga holder unna og sørger for deres første tap i årets serie.

Svenske Rasmus Ahlholm gjorde 1-0 for oss seks minutter ut i andre periode. Soilers utlignet til 1-1 seks minutter senere, og det skjedde bare et minutt etter at Soilers hadde misbrukt straffeslag. Steffen Søberg reddet mesterlig. Da handlet det bare om storebror og lillebror i Jordal. Lillebror Markus ble felt og feilet.

Senere i kampen misbrukte også Vålerenga en straffe.

Første omgang var jevn. Andre omgang var vi best og hadde flest skudd på mål. Også i tredje periode er vi best. Søberg er konge i kassa og gutta jobba hardt. Veldig hardt. Dette var en ordentlig lagseier. Og selvsagt surna Soilers skikkelig, fansen deres døde på tribuna.

– Dette var deilig. Det er typisk at det er vi som slår Oilers. Rammen rundt gjør at dette blir en tøff match. Men det er slik vi må spille: tette igjen bakover og ta de sjansene vi får, sier VIF-keeper Steffen Søberg til TV 2.