Vålerenga – Manchester United 0-3

Manchester United kom på besøk til Oslo denne regnfulle juli-dagen og vi fikk se at Vålerenga fortsatt har et godt stykke igjen til toppen av Europa. Treningskamp 30. juli 2017. Ullevaal stadion. Solgte billetter: 25.157 Mål: 0-1: Marouane Fellaini, 44. min 0-2: Romelu Lukaku, 47. min 0-3: Scott McTominay, 70. min Lagoppstillinger: Vålerenga: Kwarasay – … Fortsett å lese «Vålerenga – Manchester United 0-3»

Manchester United kom på besøk til Oslo denne regnfulle juli-dagen og vi fikk se at Vålerenga fortsatt har et godt stykke igjen til toppen av Europa.

Treningskamp 30. juli 2017. Ullevaal stadion.

Solgte billetter: 25.157

0-1: Marouane Fellaini, 44. min

0-2: Romelu Lukaku, 47. min

0-3: Scott McTominay, 70. min

Lagoppstillinger:

Vålerenga: Kwarasay – Lundstrøm, Tollås Nation, Jaager, Juklerød – Agyri, Lekven, Fredheim Holm – Zahid, Finne, Ejuke. Benk: Sandberg, Näsberg, Stengel, Fridjonsson, Horn Myhre, Ibrahim, Berntsen, Borchgrevnik, Dønnum, Nakkim, Grødem, Gleditch.

Manchester United: Romero – Darmian, Bailley, Jones, Blind – Carrick, Pogba, Fellaini, Mata – Michitaryan, Rashford. Benk: J. Pereira, Lindelof, Smalling, Tuanzebe, Fosu-Mensah, Herrera, A. Pereira, McTommay, Martial, Lukaku.

Gule kort: A. Pereira (United), Lundstrøm, Ibrahim (Vålerenga).

Dommer: Svein Oddvar Moen

Kampen:

Daniel Fredheim Holm har bursdag på kampdagen, så før match starter man med å synge bursdagssangen.

Selve kampen starter rolig, Manchester United får en mulighet som Kwarasay parerer enkelt og Tollås Nation får klarert.

De neste 30 minuttene skjer det relativt lite. Vålerenga får ikke til noe offensivt, United har ballen, men får kun avgårde ett par skudd som er ufarlig.

På tribunen er det like stille, glemte klubben å selge billetter til supportertribune eller gadd ikke folk kjøpe billetter? Vi gjetter på det siste.

Tilbake til kampen og 0-1 etter 44. minutter. Et innlegg som Fellaini stanger mot mål, via skulderen til Tollås Nation og i mål bak en sjanseløs Kwarasay.

I pausen får vi servert sang av Alex Rosén og en quiz ingen fikk svart på siden telenettet på Ullevaal er fra 1990-tallet.

Vålerenga gjør noen bytter i pausen: Inn kommer Sandberg, Ibrahim, Fridjonsson, Berntsen og Dønnum. Ut går Kwarasay, Jaager, Lekven, Fredheim Holm og Finne.

Andre omgang starter med at United får en corner og Lukaku, som kom inn i pausen, stanger ballen i mål. 0-2.

Arin Dønnum er frisk etter innhoppet sitt og kommer nesten alene med keeper når han blir avblåst for å rive en United-spiller overende.

I det 64. minutt drar Dønnum seg fint nedover kanten og får lagt inn til en Zahid som blåser ballen høyt over mål.

Rett etter muligheten blir Lundstrøm byttet ut mot Benjamin Gleditch som er på prøvespill fra Grorud.

Etter 70. minutter er United igjen på vei fremover. Et gjennomspill fra Lukaku treffer en Vålerengafot og går i bue til unggutten Scott McTominay som enkelt setter ballen i lengste hjørne. 0-3.

Sandberg er igjen på bærtur med ballen i beina i det 76. minutt og spiller ballen rett i beina på en United-spiller. Nesten 0-4 der!

Vålerenga gjør flere bytter etter 78. minutter. Inn kommer Näsberg, Nakkim, Borchgrevink, Horn Myhre og Grødem. Ut går Tollås Nation, Juklerød, Agyri, Ejuke og Zahid.

Resten av kampen ebber ut og United får med seg 0-3 fra Ullevaal.

En kommentar til «Vålerenga – Manchester United 0-3»