Vålerenga-KI Klaksvik 7-0

Overkjøring fra start til slutt i den første Champions League-kampen på Valle! Champions League 1. kvalifiseringsrunde – Vålerenga Stadion 04. november 2020, Kl. 18:00 Solgte billetter: Espen Nakstad sier det ikke er lov med mer enn 200, og det gjelder også i CL Mål: 24 Jensen 26 Njoya 27 Thomsen 70 Njoya 79 Tomter 81 … Fortsett å lese «Vålerenga-KI Klaksvik 7-0»

Overkjøring fra start til slutt i den første Champions League-kampen på Valle!

Champions League 1. kvalifiseringsrunde – Vålerenga Stadion 04. november 2020, Kl. 18:00

Solgte billetter: Espen Nakstad sier det ikke er lov med mer enn 200, og det gjelder også i CL

Lagoppstillinger:

VIF: Hannah Seabert – Janni Thomsen, Stine Pedersen, Maruschka Waldus, Catherine Bott – Sigrid Heien Hansen, Dejana Stefanovic, Rikke Nygård – Synne Jensen, Ajara Njoya, Celin Ildhusøy.

KLAKSVIK: O. Joensen, Hjelm Gregersen, Patawary, Rysan, Hummeland – Josephsen – Jacobsen, Johannesen, V. A. Lakjuni, Andreasen – E.A. Lakjuni.

Kampen:

Vi ønsker velkommen til den første Champions League-kampen på Vålerenga stadion noensinne! Måtte det bli mange, mange flere, både for damer og herrer! Synes en del av spillerne på Klaksvik ser ut som småjenter vs våre damer før kampstart.

1. omgang:

Vålerenga setter press og etablerer spill på Klaksviks banehalvdel fra start. ‘

Flott spill på høyrekanten gir en meget god skuddmulighet for Heien hansen fra 12 meter, men keeper slår til corner. Den er ganske stor!

Innlegg fra høyre i det 8. minutt og feltet er fullt av Engaspillere, men ingen får avgårde en ordentlig avslutning. Helt utrolig at den spretter inn til keeper.

Nesten identisk situasjon like etter, men denne gangen kommer innlegget fra venstre. Igjen utrolig at Njoya ikke bare setter den enkelt over linja!

Bott fint med fra venstrebacken i det 11. minutt. Hun vinner igjen ballen på 16-meteren og spiller vegg før hun feier ballen rett over tverrliggeren. Enda en brukbar sjanse.

Celin Ildhusøy har for øvrig starta kampen meget godt. Leker seg gjennom Klaksvikspillerne gang på gang.

Corner til Vålerenga like etter gir full baluba på 5 meter. Det er nesten latterlig at vi ikke har scora ennå! Damer mot småjenter her foreløpig, som spådd.

Klaksvik får noen minutters pause fra alle sjansene til Enga fram til det 18. minutt når vi igjen får corner. Headinga fra Waldus på første stolpe går rett over mål!

Meget godt spill etter 21 minutter hvor det rulles opp mot venstre. Der får Jensen ballen, går av sin kvinne, men setter skuddet rett over hodet på keeper og over!

Straffe til Enga like etter! Nygård får gå rett inn i 16-meteren hvor hun blir hekta. Var den litt billig da? Jensen setter den uansett trygt ned til høyre utagbart for keeper! JADA!

Og der kom ketchupeffekten! Nydelig spill! Ildhusøy blir tredd fri i mellomrommet, hun slipper lekkert igjennom til Njoya som klinker den i keepers høyre hjørne! 2-0! Deilig!

Hahaha! Vi får corner igjen med en gang og der stusser Thomsen ballen fra første stolpe og over keeper og motstandere og i lengste hjørne. 3-0!

Vi fortsetter å skape sjanser, uten at de er kjempestore, men det er så til de grader bare ett lag på banen her. Klaksvik kommer ikke ut av egen banehalvdel.

Kjempekontring i det 35. minutt. Heien Hansen får en hel halvdel å løpe på, før hun trer Jensen igjennom til venstre. Hun vender inn i banen, men skuddet går utenfor.

Flott spill av Stefanovic, Ildhusøy og Hansen i det 37. minutt ender hos Thomsen. Hun drar seg ned til linja og lobber på bakerste. Der får Synne Jensen ballen på 6 meter, men setter den over!

Så er det pause. Jeg er litt usikker på om keeperen vår har toucha ballen mer enn en gang. Fullstendig overkjøring dette her!

1. omgang:

Enga tar styringa fra start i andre omgang også. Enga har gjort noen bytter. Mia Huse, Andrine Tomter og Tine Celine Karstensen kommer inn. Dejana Stefanovic, Janni Thomsen og Sigrid Heien Hansen går ut.

Flott angrep etter 58 minutter. Njoya går og går oppover høyresida. Hun slår mot bakerste, men der setter Tomter volleyen litt puslete rett på keeper.

Jensen signaliserer at hun må bytte. Halter litt. Men jogger av og bytter med Spitse, så kanskje ikke så alvorlig.

Der får Klaksvik sitt første skudd på mål! Vi har spilt 65 minutter.

Ildhusøy fri inne til høyre i 16-meteren med mange medspillere foran mål. Går for skudd i nettveggen der. Veldig lyst på en scoring ser det ut som!

Enga har fullstendig kontroll. Jubel for hver pasning fra de 200 tilskuerne nå.

Og der er det 4-0! Innlegg fra venstre etter 70 minutter, og der er Njoya og dunker ballen inn på første stolpe!

Herlighet for en scoring i det 80. minutt! Tomter får lade venstreslegga på venstre hjørne av 16-meteren og keeper hører bare suset av ballen som sitter langt oppe i motsatt kryss! 5-0!

6-0 minuttet etterpå! Keeper roter et skudd fra Bott inn i eget nett. Aiai!

Å du for en sjanse for Spitse etter 86 minutter! Bott forserer helt inn i feltet og til dødlinja. Der slår hun 45 grader ut hvor Spitse kommer, men hun setter ballen over istedenfor rett på mål!

Corner etter 90 minutter. Den slås ut på 12 meter hvor Rikke Nygård setter den nydelig i lengste kryss! 7-0.

«Vinner hele jævla Champions League» runger fra tribunen i det dommer blåser av!

Oppsummering:

Jeg har sjelden sett en mer enveiskjørt kamp! Det kunne og burde vært tosifra her! Fantastisk gøy å se at damene ikke tar lett på motstanderen og bare kjører på i 90 minutter! Litt hyggelig at det ser ut som Klaksvikspillerne har kosa seg tross resultatet! Ler og smiler etter kampslutt. Lite mer å si her annet enn at det er bare å glede seg til neste kvalikrunde! Alle jentene!!!