Vålerenga-Kristiansund BK 1-1

Fotballen havna i skyggen av ting vi absolutt ikke vil høre på en fotballbane i 2020! Love is love is love is love! Eliteseriens 22. runde – Vålerenga Stadion 25. oktober 2020, Kl. 18:00 Solgte billetter: Espen Nakstad sier det ikke er lov med mer enn 200 Mål: 59           Kjartansson(Borchgrevink) 82           Bye Lagoppstillinger: VIF: Kristoffer … Fortsett å lese «Vålerenga-Kristiansund BK 1-1»

Fotballen havna i skyggen av ting vi absolutt ikke vil høre på en fotballbane i 2020! Love is love is love is love!

Eliteseriens 22. runde – Vålerenga Stadion 25. oktober 2020, Kl. 18:00

Solgte billetter: Espen Nakstad sier det ikke er lov med mer enn 200

59           Kjartansson(Borchgrevink)

82           Bye

Lagoppstillinger:

VIF: Kristoffer Klaesson – Christian Dahle Borchgrevink, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe – Magnus Lekven, Henrik Bjørdal, Herolind Shala – Osame Sahraoui, Aron Dønnum – Vidar Örn Kjartansson.

KBK: McDermott – Sørmo, Coly, Psyché, Askar – Skarsem, Hopmark – Sørli, Kalludra, Pellegrino – Kastrati.

Dommere: Tom Harald Hagen, Kim Haglund, Magnus Lundberg, Mohammed Usman Aslam

Kampen:

Det var ganske Kristiansundete vær tidligere i dag, men til kampstart nå er det blitt vindstille og fint! En fin kveld for fotball mellom to lag som jager RBK og Molde i kampen om andre- og tredjeplass. Viktig å ikke gi Pellegrino noe plass i dag.

1. omgang:

Fagermo rett i skrikemodus med en gang! Jager gutta oppover i banen.

Veldig lite som skjer de første 7 minuttene. Vi ligger kanskje litt lavt i presset når de har ballen. Lagene har fått en corner hver uten at det har ført til noe.

Kjempeskudd fra Bjørdal etter 11 minutter! Ivan slår en crosser fra dypet på Dønnum som header ned til Bjørdal. Han dunker til på volley og McDermott tør ikke annet enn å slå den bort fra krysset og over.

Et KBK-skudd stryker krysset til Klaesson i det 21. minutt. Ellers lite å berette om de siste 10 minuttene.

Er ett eller annet som ikke stemmer helt i rytmen i spillet. Vi sliter med å bryte ned et fysisk sterkt KBK-lag.

En strålende slått corner fra Borchgrevink i det 25. minutt klareres så vidt ut fra første stolpe tilbake til samme mann. Han spiller Sahraoui i returrommet som banker til mot lengste hjørne. Det er så vidt en dekket McDermott er nede og slår den ut.

Kan melde om at Kastrati er i sitt sedvanlige humør og allerede har fått tilsnakk fra dommer for sutring og kjeftbruk.

Et sugende returløp av Sahraoui i det 29. minutt, hvor han så tar med seg ballen helt opp til KBKs 16-meter og spiller gjennom Kjartansson, som dessverre setter ballen i en motspiller og til corner, viser igjen hvilken strålende spiller klubben har fostra fram! Den påfølgende corneren fører til litt flipperspill på 5 meter, men uten at vi får avgårde en avslutning.

For en mulighet Kjartansson får i det 36. minutt! Dønnum fosser nedover venstresida og går av backen sin, slår 45 grader ut på Kjartansson som legger til rette med dempinga si og prøver å plassere i lengste hjørne, men KBK-spillerne kaster seg inn og blokkerer til corner. Strålende av Dønnum!

Dønnum sender Askar etter en i papir med kun sennep nede ved dødlinja og spiller ballen knallhardt inn langs streken, men Kjartansson har dessverre løpt seg fri 45 grader ut istedenfor å være rett foran mål. Kjempemulighet!

Og like etter skjer nesten det samme igjen, bare at det er Sahraoui og Shala som gjør det fra motsatt kant. Igjen triller ballen langs streken uten at noen er der for å spasere den i kassa. Marginer!

1. omgang:

Det viser seg altså at Kastrati har ropt «Jævla soper» til Enga-benken underveis i kampen, noe han innrømmer i et helt absurd pauseintervju, og fikk tilsnakk av dommer for! Hva i helvete? Er det ikke rødt kort for homohets akkurat som for rasisme? At Michelsen lar han entre banen i andre omgang er et hån! Dobbeltmoralen lenge leve i KBK tydeligvis! Fordømmer rasisme den ene dagen, lar homohets være greit den andre dagen! De 200 på tribunen lar både Kastrati og Michelsen høre det!

I all denne viraken har Enga hatt to sjanser. Et frispark fra Dønnum langs bakken som keeper holder greit, og enda et innlegg som går langs 5-meteren uten at noen klarer å få foten på den.

Og så kan homofoben dra lugnt til helvete, for i det 61. minutt scorer Enga!!! Borchgrevink vender opp på hjørnet av 16-meteren og slår inn med venstre, og der er Kjartansson helt umarkert og header ballen kontakt i mål! Så deilig og så fortjent!

Minuttet etterpå blir Kastrati bytta ut til voldsomme, men berettigede tilrop fra tribunen.

Shala ut for Finne like etter. Shala ser ikke blid ut for å måtte forlate banen.

Fin kontring etter 72 minutter. Dønnum igjennom, men havner litt skeivt ut mot høyre og dunker til og McDermott redder på nærmeste stolpe.

Frispark til KBK etter 76 minutter. Frisparket går via en KBK-spiller og mot hjørnet, men Klaesson er bortpå den og slår til corner.

Matti og Horn Myhre kommer inn for Kjartansson og Sahraoui.

Og så rygger og rygger vi når KBK får en overgangsmulighet, og da setter de ballen i det lengste hjørnet til Klaesson og 1-1. Fokk! Vi kan ikke gi fra oss poeng i denne kampen her. Og vi har bytta ut våre beste offensive spillere.

Michelsen får virkelig høre det fra tribunen nå! Hører ikke hva han sier tilbake, men strekker henda i været. Skal bli RIMELIG spennende å høre hva han sier etter kampen!

Enga får en corner på overtid. Men det ebber ut i uavgjort mot denne dobbeltmoralske drittklubben!

Oppsummering:

Jeg har aldri vært så forbanna mens jeg har skrivi et kampreferat! Fotballmessig burde vi vunnet denne kampen, men bytter oss kanskje litt bort og skal sikre litt på 1-0. Men det er jo ikke det som gjør meg forbanna. Den forbanna kødden Kastrati bedriver homohets og innrømmer det i pausen. Dobbeltmoralen lenge leve i KBK tydeligvis! Fordømmer rasisme før kamp, lar homohets være greit like etterpå! At Michelsen ikke tar han av banen til pause er så patetisk. Heldigvis er det en pressemelding ute fra ledelsen i klubben som sier at dette vil få konsekvenser. Det venter vi i spenning på! Trist at dette eksisterer på norske fotballbaner fortsatt! Love is love is love is love!