Vålerenga-Molde 0-0

Engas supportere banens beste i et målløst oppgjør som likegodt kunne endt 3-3. Eliteseriens 6. runde – Intility Arena 22. april 2018, Kl. 20:00 Solgte billetter: 8436 Mål: Nei Lagoppstillinger: VIF: Adam Larsen Kwarasey – Amin Nouri, Jonathan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Ivan Näsberg – Magnus Lekven, Daniel Fredheim Holm (K), Samuel Fridjonsson – Bård … Fortsett å lese «Vålerenga-Molde 0-0»

Engas supportere banens beste i et målløst oppgjør som likegodt kunne endt 3-3.

Eliteseriens 6. runde – Intility Arena 22. april 2018, Kl. 20:00

Solgte billetter: 8436

Nei

Lagoppstillinger:

VIF: Adam Larsen Kwarasey – Amin Nouri, Jonathan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Ivan Näsberg – Magnus Lekven, Daniel Fredheim Holm (K), Samuel Fridjonsson – Bård Finne, Sam Johnson, Chidera Ejuke

Molde: Andreas Linde – Ruben Gabrielsen (K), Stian Gregersen, Vegard Forren, Kristoffer Haugen – Fredrik Aursnes, Matthias Normann, Eirik Hestad – Fredrik Brustad, Erling Braut Håland, Mattias Moström

Dommere: Dag Vidar Hafsås, Leif Erik Opland, Harald Strand, Trygve Kjensli

Kampen:

Det er noe ekstra over intensiteten og kraften i «Kjerka» denne kvelden. En følelse av at denne kampen betyr noe mer. Det kommer selvfølgelig av det svinet som sitter på Molde-benken og måten vår motstander for kvelden har vist at de ikke eier moral! La oss håpe at både supportere og spellere i dag kan vise at du virkelig «speller for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga»!

Og de på tribunen klinker til rett før start med banneret: «Heller horesønn enn voldtektsmann! Sex krever samtykke-håper du mister såpestykket!»

1. omgang:

Enga starter klart best og tar styringa fra start. Første sjanse kommer fra diamanten på venstrekanten vår etter 8 minutter. Vi bryter høyt og Ejuke prøver å curle ballen i hjørnet fra 20 meter. Rimelig nær der.

Og rett etter smeller det i andre enden. Molde bryter høyt på oss, vender spillet mot sin høyreside og der smelles ballen i tverrliggeren og ned. Det var enda nærmere.

Vålerenga med et par nestensjanser etter dette, men så slipper vi de til igjen etter 14 minutter. De kommer rundt på sin høyreside med Brustad og slår 45 grader. Fra straffemerket setter Moström ballen over mål!

Så er det vår tur igjen i det 18. minutt. I etterdønningene etter et langt kast slås ballen på bakerste. Der befinner plutselig Näsberg seg mutters aleine. Han prøver å plassere ballen i lengste kryss med sitt dårligste bein, det høyre, men den stryker akkurat over. Kunne fort vært 1-1 dette her.

Frispark i god posisjon til oss etter 23 minutter. Fredheim Holm og Finne står med ballen. Det blir Finne, og den curler og curler mot Lindes høyre kryss, men dupper akkurat litt for seint.

Bak pressetribunen, på en VIP-plass sitter det et par Moldesupportere. Han ene er så høylytt og lite objektiv at jeg har lyst til å klappe til han!

Irritasjonen over karen bak meg gjør at jeg nesten ikke får med meg Larsen Kwaraseys forsøk på å drible vekk Braut Håland. Det var nesten katastrofe. Skjerpings!

Moldes trekk med å sette Ruben Gabrielsen på Ejuke har funka bra. Vår mann har ikke sjans fysisk på mannen som senka oss på overtid i samme oppgjør i fjor.

Det smeller skikkelig fra supportertribunen i det 30. minutt.

Resten av omgangen består av noen skudd og sjanser for hver av laga, men ikke noe spesielt å nevne. Ærlig talt så hadde denne skribenten mer enn nok med å få supporterens klokkeklare meldinger til voldtektsmannen og Molde ut på Facebook og Twitter.

1. omgang:

Det første som skjer er at Klanen roper på hands. Vanskelig å se herfra om den skulle vært dømt på.

Molde med noen meget farlige innlegg bak vårt forsvar i dag. De er få centimetere unna å skli de innlegga i mål. Gutta kan ikke tillate flere av de der.

Et langt kast fra Fridjonsson etter 55 minutter blir klarert rett ut i returrommet. Finne blir akkurat nok forstyrra til at det knallharde skuddet går utenfor.

Ny sjanse rett etterpå. Ejuke blir spilt opp på 18 meter, vender av en mann og skyter via beina til en Moldespiller og ut til corner.

Etter tre cornere kontrer Molde i det 59. minuttet. Hestad kommer aleine med Larsen Kwarasey, går til sida og blir tilsynelatende tatt av vår keeper. Dommer gir gult for filming! Oi oi oi! Den skal jeg like å se reprise på. Tror vi er heldige der! Han fyren bak meg er hvertfall fly forbanna!

Press fra Molde nå. Juklerød kommer inn for Finne etter 61 minutter.

Endelig er det vår tur til å få til noe igjen etter 66 minutter. Ejuke finter seg ned til linja og slår på bakerste stolpe. Der henger Juklerød, strekker halsen, men klarer ikke å komme høyt nok til å presse den under tverrliggeren.

Aygiri kommer inn for Fredheim Holm etter 69 minutter. Starter med å slå fint innlegg som så vidt blir heada til corner foran vår mann.

Så er det plutselig baluba i vår 16-meter. Braut Håland bare brøyter seg vei på venstresida og legger hardt inn. Gutta våre ofrer alt og klarerer og blokkerer tre forsøk fra Moldespillerne før ballen blir klarert.

72 minutter spilt og vi kommer på venstre. Ballen blir spilt på tvers av straffemerket, Juklerød er rimelig upresset, men setter ballen over. Helt utrolig at det ikke er scora mål i denne kampen! Føles som førstemålet vinner.

Så enda en fantastisk kontringssjanse for Molde. 77 minutter er spilt når de kommer 3 mot 1. Ballen blir spilt på tvers på 5-meteren, men Carvalho har plassert seg helt riktig og får avklart.

Peter Michael kommer inn for Sam Johnson. Han får umiddelbart to store sjanser. På den ene blir han spilt pent igjennom av Ejuke og avslutter fra spiss vinkel. Burde kanskje gitt 45 grader til Juklerød på 5 meter der. Rett etterpå er han aleine på bakerste stolpe, men headinga går på tvers av mål! Herlighet for noen muligheter!

Det ebber ut i 0-0 dette her.

Oppsummering:

Underholdende kamp mellom to gode lag i kveld. Molde klarte å nøytralisere Ejuke ved å sette en fysisk tøff Gabrielsen på ham. Kampens store kjøttmatch ble imidlertid holdt et annet sted på banen. Tungvekterne Braut Håland og Carvalho møtte hverandre flere ganger, og vi kan vel kalle den kjøtt-duellen uavgjort. Molde blir snytt for det som ser ut som et soleklart straffespark, og begge lag har mer enn nok muligheter til å avgjøre dette her. Kunne likegodt endt 2-2 eller 3-3.

Hvem synes du var kampens beste spiller? Stem i vei! Vi ses på neste hjemmekamp!