Vålerenga-Aalesund 5-1

3 hjemmeseire på rad, overkjørsel av et bånnlag, og et fullstendig farvel til nedrykksnervene! Begynner å ligne på noe dette her altså! Enda en deilig kongeblå dag! Eliteseriens 25. runde – Intility Arena 15. oktober 2017, Kl. 18:00 Solgte billetter: 8932 Mål: 5 minutt Näsberg 7 minutt Ejuke(Grindheim) 22 minutt Gyasi 29 minutt Ejuke(Grindheim) 67 … Fortsett å lese «Vålerenga-Aalesund 5-1»

3 hjemmeseire på rad, overkjørsel av et bånnlag, og et fullstendig farvel til nedrykksnervene! Begynner å ligne på noe dette her altså! Enda en deilig kongeblå dag!

Eliteseriens 25. runde – Intility Arena 15. oktober 2017, Kl. 18:00

Solgte billetter: 8932

Mål:

5 minutt Näsberg

7 minutt Ejuke(Grindheim)

22 minutt Gyasi

29 minutt Ejuke(Grindheim)

67 minutt Juklerød(Stengel)

70 minutt Kjelsrud Johansen(Berntsen)

Lagoppstillinger:

VIF: Adam Larsen Kwarasey – Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Ivan Näsberg – Magnus Lekven, Christian Grindheim, Herman Stengel – Simen Juklerød, Chidera Ejuke, Henrik Kjelsrud Johansen

Aalesund: A. Lie – Riise, Ramsteijn, Grétarsson, Kirkeskov – Gyasi, Hoff, Carlsen, Thrándarson – Papazoglou, Abdellaoue

Dommere: Tom Harald Hagen, Sven Erik Hermansen, Kim Andre Johnsen, Bjørn Hansen

Kampen:

Nydelig oppladning til hovedkampen i dag. «Drømmekampen» med 33 barn mot 2 Eliteseriespillere gikk av stabelen på Intility Arena. Unga vant 6-0 og fikk utrolig støtte fra #denblåveggen hele den 6 minutter lange kampen. Til slutt ble det feiring av seieren foran samme tribune til stormende jubel! Det var faktisk veldig rørende! Litt klump i halsen fra denne referenten.

1. omgang:

Vi går rett i strupen på dem fra start. Et par farligheter topper seg med fintekunst fra Ejuke. Etter 3 minutter spilles han fri på venstre av Grindheim. Han drar seg inn mot 16-meteren, drar Ronaldinhos gode gamle spesialfinte og sender backen for en med sennep i papir. Pasninga hans blir det dessverre ikke noe ut av.

Også smeller det to ganger på bare få minutter:

5 minutter er spilt når Ejuke kommer seg fri på venstre igjen, drar seg inn og avslutter rett på keeper. Returen går via en motspiller og faller til gutten som er født og oppvokst på selveste Vålerenga. Näsberg klinker den i lengste hjørne med strak vrist!

Og så går det nøyaktig 2 minutter til før diamanten Ejuke igjen er løs. Han gjør som han gjorde mot Brann: Drar seg inn og plasserer ballen kontrollert ned i nærmeste hjørne. Så enkelt, så effektivt!

Herlighet for en pangstart!

På torsdag skjedde alt på vår høyreside med Juklerød og Lundström. I dag skjer alt på venstresida med Ejuke og Näsberg. Viktig å la alle være med på å lage lekestue!

Heldigvis for gjestene bestemmer Enga seg for å roe ting ned litt og det skjer lite på 13 min. Så etter 20 min vil Ejuke leke igjen. Aalesundspilleren sendes etter nok en pølse. Avslutninga sniker seg utafor lengste stolpe.

Så slipper vi inn et totalt unødvendig mål. En FRYKTELIG tversoverpasning fra Lekven på 20 meter gir Gyasi fri motorvei mot målet. Han plasserer ballen opp i krysset bak Kwarasey. Nå skal dere faen ikke bli cocky gutta! Skjerpings!

Etter noen minutter hvor det virker som gutta plutselig får litt nerver, blir de ettertrykkelig roet i det 29. minutt. Lundström kommer på et nydelig løp på høyre. Stengel ser løpet og vekter pasningen perfekt. Vår angrepsvillige svenske back slår inn langs 16-meterstreken, hvor Grindheim er helt fri. Han slipper til Ejuke på venstre, som setter den i lengste hjørne. Deilig stemning her nå! Og mot detta bånnlaget kan det bli mer!

Resten av omgangen er rimelig transportetappe. Lite å melde om.

1. omgang:

Mens avsparket for 2. omgang går synges de vakreste orda i noen Vålerengasang: «Du speller for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga»! Kjør nå gutta!

Grindheim har bytta med Fridjonsson til pause.

Kan for øvrig melde om at det blåser litt på pressetribunen her i dag. Det har skremt en del av journalistene inn i presserommet for å se kampen på TV. Sveklinger hele hurven!

Så kommer meldinga om at Vålerenga Hockey leder 1-5 i Askerhallen. Stemninga blei ikke dårligere her nå!

Fint angrep av Enga etter 51 minutter. Juklerød kommer fri på høyre og slipper den akkurat for seint til Lundström på overlapen. Han runder keeper og setter den i nettet, men det er korrekt offside.

Etter nok et godt angrep på venstresida med Ejuke bryter Aalesund. Gyasi kommer fri og prøver igjen å sette den i lengste kryss. Denne gangen lukter Kwarasey lunta og redder mesterlig! Det blir ikke noe ut av returene til Aalesund.

Og nå herjer Gyasi. Igjen får han gå og gå og sende ballen på tvers av 5-meteren. Utrolig at ingen i oransje er der for å sette den.

Ejuke ligger nede for andre gang på få minutter. Blir bytta ut med Daniel Berntsen til stående applaus! Velfortjent! Får håpe det ikke var noe alvorlig.

Så har det gått 66 minutter, og det er alt for lenge sida vi har putta. For å stilne supporternes tørst etter underholdning skaffer vi oss en corner. Stengel får to sjanser til å legge inn, men istedenfor å legge inn andre gang legger han den bare ut til Juklerød i returrommet. Og «Lionel» Juklerød bare banker til han. Ballen flyr inn midt i målet!

Minutter seinere kontrer vi etter en strålende Kwaraseyredning. Berntsen drar seg inn i banen fra sin høyrekant. Det ser nesten ut som et skrudd skudd mot lengste kryss, men der kommer Kjelsrud Johansen på løp og stanger inn 5-1! Nå gynger det godt i betongen her!

Vi kontrer igjen. Lundström spilles igjennom og avslutter fra kort hold rett på keeper. Berntsen klarer nesten å lobbe inn returen. Den blir klarert til corner. Blir lite ut av den.

Fitim Azemi kommer inn for Kjelsrud Johansen etter 75 minutter. Samtidig kan speaker melde om at Iskrigerne har klinka Frisk-Asker 1-5! #denblåveggen klirrer med nøkkelknippene sine…

Det skjer ikke så mye de neste minuttene. Aalesund kommer til et par skudd, men Adam redder alt! FOR en keeper vi har fått!

Azemi får en sjanse litt på overtid! Han setter den rett over krysset. Og der går fløyta!

Oppsummering:

Vi gjør jobben så til de grader i dag! Tar med oss momentum fra torsdagen og viser at vi har et helt lag som plutselig har fått trua, og da sitter rytmen, touchen og pasningene bedre! Riktignok slår vi et lag som sannsynligvis rykker ned, men gutta jobber hardt og spiller nydelig fotball! Dette bør trekke flere folk til neste hjemmekamp mot medaljejagende Molde. Tenk så deilig å ødelegge for Solskjær og Røkke! Og nå tok nettopp spillerne kampropet på matta sammen med #denblåveggen så da er alt bare nydelig i Vålerenga-land! God kveld fra VPN!